Conferința de Ascensiune de la Kyoto prezentată de Cobra - 9 iulie 2023

 

A doua zi a Conferinței de Ascensiune de la Kyoto prezentată de Cobra

De PFC-GIAPPONE 7 月 09, 2023 

A doua zi - Conferința de Ascensiune de la Kyoto

Prezentată de Cobra

https://conference-japan.net/



Faceți clic aici pentru notele din prima zi:
în română:
https://transcob.blogspot.com/2023/08/conferinta-de-ascensiune-de-la-kyoto.html


Notat de Nogi

9 iulie 2023

Disclaimer înainte de vizionare (Declinarea răspunderii)

  • Este posibil ca unele imagini și grafice să nu fie identice cu cele văzute la conferință.
  • Conținutul notelor NU se potrivește exact cu ceea ce a vorbit Cobra. Este posibil să existe audieri greșite, erori de scriere de mână sau omisiuni în proces. 
  • Întrebările referitoare la conținutul acestui document nu vor fi acceptate.

Cuprins:
  • Anunț general pentru a doua zi
  • Aliniere energetică
  • Vise
  • Resetare planetară
  • Prăbușirea vechii societăți
  • Două linii temporale
  • Sesiunea 8 Q & A (Întrebări și Răspunsuri)
  • Sesiunea 9 Q & A 
  • Resetare WEF versus Resetare Galactică
  • CBDC (Moneda Digitală a Băncii Centrale)
  • Bug-urile IA (Inteligenței Artificiale)
  • Evenimentul
  • Abundența
  • Procesul de manifestare
  • Legea manifestării
  • Anularea contractului de suflet cu Archonii
  • Iertarea
  • Pregătirea activării
  • Vortexul de manifestare
  • Sesiunea 10 Q & A 
  • Un Val Galactic de iubire divină se apropie de noi
  • Meditația Luminii
  • Explicația astrologică a anului 2023
  • Sesiunea 11 Q & A 
  • ATVOR extins
  • Corpul de Lumină
  • Protecția cu bule de Lumină
  • Activarea corpului cauzal
  • Întoarcerea Zeiței
  • Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului)
  • Templul Zeiței

9 iulie 2023 (duminică) Deschidere

Anunț general pentru a doua zi

Bună dimineața tuturor!

Anunț general: În ceea ce privește procesul de manifestare de astăzi, aș recomanda să puneți etichete pe monedele voastre pentru că la ultima conferință de la Taipei au fost monede asemănătoare și a existat confuzie cu privire la care dintre ele era a voastră. În al doilea rând, cineva a stropit pe hol cu spray și oamenii din jurul lor au tușit. Vă rog să nu faceți așa ceva. Mâncarea și băutura sunt practic interzise în incintă. Vă rugăm să luați deșeurile acasă cu dvs. Ieri cineva a mâncat o ceașcă de tăiței și a lăsat gunoi pe hol, vă rog să nu faceți asta! Așadar, asigurați-vă că înainte de a pleca, returnați destinatarul traducerii chineze. În cele din urmă, vă rugăm să stați în liniște în sală, deoarece astăzi au loc prelegeri și examene alături. Bine acum, bun venit Cobra. Mii de mulțumiri. (aplauze)

(Cobra urcă pe scenă pentru a activa sala de conferințe)

Cobra: Toată lumea, bine ați revenit. (aplauze)


Aliniere energetică


Vom începe acum. ne vom alinia din nou câmpul energetic. Așa că aș dori să vă rog să vă simțiți confortabil.

Închideți ochii și urmăriți-vă respirația care intră și iese. Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în ființa voastră și inspirați lumină albă strălucitoare. Continuați să respirați așa.

Vizualizați lumină albă strălucitoare care vine din cer, trecând prin dvs. până în centrul pământului și venind din centrul pământului, în sus, prin dvs., către cer. Stâlpul de lumină binecuvântează și cuprinde întregul grup și ne protejează. Ne aliniază la scopul cel mai înalt și la Forțele Luminii.

Și când sunteți gata, vă rog deschideți ochii.

Tuturor bine ați revenit.


Vise


A avut cineva un vis interesant pe care ar dori să-l împărtășească cu grupul?

1. Mama mea într-o viață trecută mi-a apărut într-un vis. Mama m-a iubit. Am simțit acea iubire în sufletul meu. Amintindu-mi asta, inima mi s-a umplut de lacrimi. M-am reîncarnat de multe ori pe această planetă, dar aceasta a fost o amintire vie plină de emoții. Mama mă iubește cu Sufletul ei. Când îmi amintesc, plâng din nou. Și am simțit că karma se va rezolva cu iubire adevărată. Ea m-a rugat să spun tuturor despre asta.

2. În visul meu, cineva mi-a spus că ceva mare se va întâmpla în Orientul Mijlociu în octombrie în acest an. Și am fost ridicat pe acoperiș și mi s-a spus că va exista o schimbare uriașă în linia noastră temporală.

3. Întotdeauna am sperat că unii dintre Lucrătorii în Lumină îl vor intervieva pe Cobra cu o oarecare experiență științifică în mecanică sau fizică cuantică. Într-un vis, mi s-a spus că trebuie să fiu puntea dintre Cobra și acești experți. Cobra: te rog vino să-mi vorbești mai târziu despre asta.

4. Am visat la o întâlnire cu oameni care păreau să fie membri ai SOTR. Fața aproape tuturor era încețoșată, iar unii păreau extratereștri. Printre ei, era o singură persoană a cărei chip mi-am putut aminti clar. Când am venit astăzi la locație și am vorbit cu acea persoană, am aflat, spre surprinderea mea, că ea mi-a trimis aseară o Rază de la Soarele Central.
Cobra: Mulțumesc foarte mult. Sunt vise foarte interesante. Vedem că deja primim mesajele într-un fel sau altul. Stabilim legătura între lumea spirituală și lumea fizică care se întâmplă anul acesta. Această conexiune trebuie stabilită înainte de a începe contactul fizic. Avem nevoie de o conexiune mult mai puternică cu lumea spirituală pentru tranziția acestei planete la un loc spiritual și armonic. Scopul Forțelor Luminii este de a face legătura mult mai puternică. Deci oamenii pot avea propria lor conexiune cu sinele superior. Mai multă conexiune, mai puțină tendință de conflict și mai multă armonie.

Deci, primul subiect al celei de-a doua zile, voi vorbi despre Resetarea Planetară.


Resetare planetară



Este vorba despre Eveniment și despre diverse schimbări. Trebuie să înțelegeți că Planul nu este fix și se poate schimba în funcție de circumstanță. Ingredientele de bază ale Planului sunt fixate, dar nu știm exact cum va decurge Evenimentul și cum se va desfășura.

De la prăbușirea liniei temporale alfa și mai ales după linia temporală beta din 2018 și 2019, a început să fie foarte clar că societatea în care trăim acum se va prăbuși. Acest lucru este ireversibil. Din 2019, această societate a ajuns la punctul fără întoarcere. Prăbușirea este inevitabilă. Forțele Luminii fac tot posibilul pentru a face această tranziție cât mai lină și armonică posibil.

Prăbușirea vechii societăți


Pe măsură ce trăim în ultimele zile ale universului metastabil, trăim în societatea metastabilă. Aceasta este societatea de suprafață în care trăim acum. Societatea de la suprafața planetei părea a fi stabilă până în 2019. Primul semn al colapsului a fost situația Covid. Cu toate resursele, sistemul și-a revenit încet în 2020, 2021, până în prezent. Apoi, toate resursele sunt epuizate. Vom avea semne treptate de colaps. Apoi prăbușirea începe să se accelereze. Colapsul real are loc foarte foarte repede.

Există aspecte pure ale acestei societăți care sunt puncte vulnerabile.

1. Sistemul financiar. Voi vorbi despre acest lucru în detaliu mai târziu la această conferință.

2. Lanțul de distribuție. Modul în care resursele și alimentele sunt utilizate și redistribuite în întreaga planetă.

3. Starea societății umane în ansamblu. Dacă resursele sunt epuizate în societatea de suprafață, toată societatea începe să se prăbușească. Societatea actuală este ruptă de lumea spirituală. Există mai mult egoism care creează un echilibru Nash foarte nefavorabil, în care la un moment dat societatea se prăbușește.

Aceleași lucruri s-au întâmplat și în civilizațiile anterioare. De exemplu, prăbușirea imperiului roman. S-a întâmplat aceeași secvență și se înțelege cum s-a prăbușit imperiul. Imperiul Roman a durat 1.000 de ani, iar prăbușirea a fost mai întâi treptată, apoi foarte bruscă. În acel moment, societatea de suprafață avea nevoie de 1.000 de ani de recuperare. Dar, de data aceasta situația este diferită, deoarece Forțele Luminii sunt de partea noastră pentru a face un progres.. Prăbușirea societății va fi o oportunitate de a crea noua societate la un nivel mult mai bun.

Când societatea se prăbușește, există două opțiuni.


Două linii temporale


Aceasta este etapa generală a societății în ansamblu (arătând spre linia neagră). Pe de altă parte, presiunea socială începe să crească (arătând spre linia roșie). Presiunea crește pe măsură ce crește inegalitatea societății. Există diverși factori care contribuie la acest dezechilibru și acesta devine din ce în ce mai instabil.

Forțele întunecate creează societatea Noii Ordini Mondiale cu tot mai multe controale. Când există mai multe controale, există tendința umanității de a rezista controlului. În primul rând, oamenii respectă societatea, deoarece oamenii au tendința să urmeze majoritatea. Când primesc mai multă presiune, încep să ofere rezistență pasivă. Când presiunea devine și mai puternică, la un moment dat începe să fie insuportabilă, iar acesta va fi punctul de străpungere (care arată către două linii se intersectează). Acesta este punctul în care umanitatea nu poate accepta regulile. Nu există încă semne fizice vizibile. Dar, când vom ajunge în acest punct, va avea loc o explozie, care se va răspândi foarte rapid cu capul în jos. Acesta este momentul colapsului.

Sunt și alte lucruri implicate. În primul rând, există energia în creștere a Soarelui Central Galactic care activează energia kundalini a populației de suprafață, ceea ce accelerează situația. Există și o activitate a Soarelui nostru. Când ne apropiem de ciclul solar maxim, dă tendința de a rezista împotriva opresiunii. A existat un studiu făcut de un om de știință rus care determină că toate revoluțiile aveau loc în apropierea maximului solar.


Când ajungem la punctul critic, cu asistența Forțelor Luminii, obținem acest lucru (indicând „Recuperare”). Recuperarea socială este mult mai rapidă, dar totuși ar fi extrem de haotică, deoarece umanitatea trebuie să proceseze o cantitate imensă de informații și o cantitate uriașă de realitate într-o scurtă perioadă de timp.

Situația cu Coronavirusul a fost destul de stresantă pentru ființele umane. Dar au fost informații foarte valoroase pentru Forțele Luminii despre cum să procedeze la operațiunea Eveniment. Când are loc Evenimentul și are loc arestarea efectivă în masă, va exista o blocare la nivel mondial pentru o săptămână sau două. Forțele Luminii vor elimina toate forțele întunecate de pe planetă. Astfel, va fi foarte asemănător cu blocarea de la Coronavirus. Lucrați de acasă și vă uitați acasă la știri TV, iar Forțele Luminii dezvăluie informații despre întreaga situație. Nu puteți ieși decât să cumpărați alimente. Cei care muncesc pentru infrastructura critică vor trebui să lucreze. Ceilalți stau acasă și lucrează de la distanță. Blocarea cu Coronavirusul a oferit toate antrenamentele necesare oamenilor. Așadar, este foarte important pentru oamenii care lucrează în infrastructură: Mergeți la muncă, nu vă temeți. Lucrătorii din infrastructura critică, cum ar fi electricitatea, alimentele, internetul și apa vor fi lăsați să lucreze.

Unele dintre informațiile eliberate pot fi deranjante pentru unii dintre noi, deoarece masele își vor da seama cât de mult au fost controlate și manipulate. Probabil pentru unii oameni nu ar fi ușor de înțeles. În primele câteva săptămâni, vom primi informații generale despre structura Forțelor Întunecate și cum au continuat acest lucru timp de milenii. Oamenii vor primi, de asemenea, câteva informații generale despre viața extraterestră. Acest proces de dezvăluire va fi treptat, dar la fel de rapid pe cât îl poate accepta omenirea.

Principala preocupare a Forțelor Luminii este că oamenii nu mai vor să meargă la muncă. Dar, ei trebuie să plece. Ei trebuie să mențină societatea în funcțiune. Trebuie să mâncăm, trebuie să dormim, trebuie să facem multe lucruri. Modelul actual al Forțelor Luminii arată că în majoritatea zonei, va fi bine, dar în unele zone locale, infrastructura se va prăbuși. Vom primi ceva ajutor din partea forțelor militare precum alimente sau generatoare de electricitate. Nu voi intra în prea multe detalii, dar modelul actual arată că, în cele mai multe cazuri, lucrurile vor fi în regulă, însă unele zone vor avea dificultăți.

De asemenea, va exista un impact psihologic și informațiile pe care le vor primi oamenii sunt destul de intense. Trebuie să existe consiliere și îndrumare în jurul acelor oameni care nu înțeleg ce se întâmplă. Informația este destul de șocantă pentru unii oameni și trebuie să aibă ceva timp pentru a înțelege cu îndrumarea adecvată. Participanții la această conferință sunt cei care îndrumă oamenii din jur.

Veți trece și prin propria dramă. Informațiile pe care le veți primi încă vă surprind, dar cei mai mulți dintre voi veți fi bine. Va fi o perioadă destul de intensă, dar va fi începutul erei luminii, în final


Bine, vreo întrebare?

Sesiunea 8 Q & A (Întrebări și Răspunsuri)

Q. Trebuie să-mi arăt chipul și să vorbesc despre multe lucruri în rețelele sociale. Dar la ce fel de risc ar trebui să mă aștept?

A. De ce ai vrea să-ți arăți fața pe rețelele sociale?

Q Pentru că am propriul meu canal pe Youtube și o mulțime de oameni participă și ar comenta despre mine.

A. Dacă ați crezut că se va întâmpla ceea ce nu este garantat, este în regulă.

Q. Pe 4 aprilie 2012, ați menționat că modul general de translație a porții stelare / a schimbării dimensionale se schimbă de la Conversia Antarion la Conversie AN. Conversia Antarion este definită ca un sistem de translație dimensională de inversare/conversie neliniară a impulsului fazar, în timp ce o Conversie AN este un sistem de translație dimensională directă a fluxului de fazar liniar. Deci întrebarea mea este: Ce este „împingerea liniară fazară”? (Râsete ale traducătorilor și publicului)

A. Conversia AN este un flux controlat de energie din planul superior în planul inferior fără interferențe. Cu conversia AN, fluxul de informații (energie) trece direct prin diferite planuri.

Q. Întrebarea mea este despre genul nostru în corpurile fizice. Genul nostru fizic este decis pe baza polarității sufletului?

A. Nu există așa ceva ca polaritatea Sufletului, deoarece Sufletul are atât aspecte feminine, cât și masculine și poate fi decis să se reîncarneze de fiecare parte. Polaritatea de gen nu există deasupra planului budist. Corpul astral, de exemplu, are tendința de a avea același gen ca și corpul fizic.

Q. Ceea ce tocmai ați spus m-a făcut să înțeleg haosul electro-mecanic care va avea loc în momentul Evenimentului, lucru despre care ați vorbit deja în actualizarea dvs. din iunie. În Japonia, avem o rețea puternică de forțe de autoapărare și administrație locală în cazul unui dezastru și mi se pare că atât sistemul electric, cât și alimentarea vor face față. Cu toate acestea, acei funcționari publici sunt cei mai epuizați de situația Coronavirusului. Dar ați spus că funcționarii publici care lucrează în infrastructură trebuie să meargă la muncă. Ați publicat deja materiale relevante despre aceasta, precum și Grupul de asistență pentru Eveniment. Eu cred că Evenimentul va reuși prin colaborarea armonioasă a Grupului de Sprijin pentru Evenimente (masculin) și a Sisterhood of the Rose (feminin). Deci întrebarea mea este (râsete de public), am dreptate în această idee?

A. Da, și ambele două grupuri vor fi reactivate până la momentul Evenimentului. Problema este că, pentru că au așteptat atât de mult timp, aceste grupuri au început să se dizolve, dar la momentul Evenimentului, acele grupuri principale vor fi reactivate. Forțele Luminii vor oferi îndrumări și oamenii se vor organiza spontan. Aspectul feminin al SOTR va fi peste tot pe planetă. ESG pentru a aduce instrucțiuni despre cum să remedieze infrastructura, cum să gestionezi psihologia oamenilor, cum să-i calmezi și să-i organizeze atunci când are loc Evenimentul. SOTR va trebui să organizeze meditații și să aducă energie și spiritualitate zeiței pentru ca umanitatea să se calmeze.

Q. În cartea pe care ați recomandat-o, „Not In His Image” de John Lamb Lash, se spune că toate planetele, cu excepția lunii, a soarelui și a pământului, sunt imitații ale falsului zeu Demiurg. Dacă acest lucru este adevărat, nu înseamnă asta că astrologia este, de asemenea, o contrafacere de către Archoni și magia neagră pentru a controla omenirea?

A. Această carte este despre vechile învățături gnostice de acum 2000 de ani, descriind creația premergătoare. De atunci, toate planetele, cu excepția Pământului, au fost eliberate. În trecut, a existat un război de eliberare foarte intens în sistemul nostru solar. Acum aceste planete sunt eliberate, iar planeta Pământ în mod evident trebuie să fie eliberată.

Q. Care sunt vortexurile importante ale dragonilor din Kyoto, Japonia?

A. Nu pot să răspund la această întrebare acum.

Q. Pentru situația de război care se încheie în Libia, putem face ceva noi străinii pentru a recâștiga vortexul Zeiței, cum ar fi îngroparea morganit-ului acolo?

A. Dacă puteți face asta în siguranță și dacă vă simțiți ghidat, da.

Q. Sunt 5 cărți scrise de „Omnec Onec din Venus”. Ea, odată a ascensionat, dar a revenit în corpul fizic și acum locuiește în SUA. Cred că sunt povești adevărate. Puteți confirma dacă sunt povești reale?

A. Folosiți-vă propria îndrumare.

Q. Există o mitologie japoneză despre Takaamahara (Interpreții se luptă cu pronunția corectă) de unde provin Izanami și Izanagi.

A. Știe cineva? (râsete din public) (traducătorii încă încearcă să explice) Bine, va trebui să verific asta mai târziu.

Avem 20 de minute și apoi continuăm.

Pauză scurtă

Înainte de a continua, voi răspunde la câteva dintre întrebările dvs.


Sesiunea 9 Q & A 

Q. De fiecare dată când mă îmbrac feminin sau mai frumos, simt că am ghinion. Deci, în loc să am ghinion, tind să nu fiu îmbrăcată așa, ci mai simplu. Cum pot să ies din acest sistem de credințe?

A. Aceasta este o parte a programării forțelor întunecate care suprimă energia Zeiței. Puteți folosi tehnici de autoprotecție înainte de a vă îmbrăca frumos.

Q. Am o întrebare despre anomalia subcuantică. Ați menționat că acele ființe au supraviețuit contracției ultimului ciclu cosmic. așa că au încercat să supraviețuiască procesului de a deveni Unul, dar, ca urmare, au fost atât de traumatizați. Și de data aceasta, pe măsură ce universul se contractă din nou, cum vor supraviețui forțele galactice?

A. Acele ființe au trecut prin starea maximă de contracție. Acum suntem în expansiune maximă. Deci acum nu avem nicio problemă. Când ajungem la punctul de expansiune maximă și începem să ne contractăm, ar fi mai ușor să supraviețuim. Momentul Big Bang, începutul ciclului universului, este mult mai greu de supraviețuit. Și acele ființe nu au fost suficient de dezvoltate spiritual. Ei nu au avut suficientă conștientizare de a deveni Unul. Le era frică de moartea sufletului.

Vom continua acum cu programul principal.


Resetare WEF versus Resetare Galactică



Voi vorbi despre aspectul financiar al acestei tranziții. Există două versiuni de Resetare: Avem versiunea Forțelor Galactice (Forțelor Luminii) și versiunea Forțelor Întunericului.

Forțele Întunericului nu sunt inteligente și tind să imite și să copieze planul Forțelor Luminii. Deci, ceea ce fac ei este să utilizeze mass-media pentru a-și crea propria versiune de Resetare. Ei tind să copieze și cuvintele. Dar vorbeam deja despre resetarea financiară cu mai bine de 10 ani în urmă și mai erau oameni care vorbeau despre asta acum mai bine de 10 ani. Și nu din senin, dar Forumul Economic Mondial a avut o idee foarte strălucitoare despre propria lor versiune de Resetare. Ceea ce vor să facă este să digitalizeze sistemul. Dar de ce?

CBDC
(Moneda Digitală a Băncii Centrale)


Există două sensuri.

Primul motiv este că vechiul sistem financiar pe care îl avem acum este pe cale să se prăbușească. nu putem preveni prăbușirea. Acest vechi sistem bancar central a fost creat cu Acordul de la Bretton Woods în 1944, deci acum are aproximativ 70 de ani. Sistemul financiar acum este foarte vechi și foarte instabil. Acest sistem era pe cale să se prăbușească în 2020, dar a fost prelungit artificial odată cu pandemia de Covid. Acum sistemul este deja la un pas de colaps, vor să folosească monedele digitale ale Băncii Centrale, ceea ce înseamnă practic că veți avea toți banii în telefonul votru mobil. Veți putea face fiecare plată cu telefonul mobil. Guvernul va urmări fluxul de bani. Dacă nu vă comportați corect, ei vă pot bloca contul. Vă pot oferi un bonus pentru un comportament bun. Ei pot reduce banii pentru comportamente defectuos, suspect. Totul se întâmplă în telefon. Acesta este planul forțelor întunecate care vor fi impuse în următoarele luni și ani. CBDC-urile vor fi aplicate în următoarele luni sau cam așa ceva.

Problema cu acest sistem financiar digital este dublă. Forțele întunecate preiau controlul fluxului de bani și a întregului sistem financiar. În al doilea rând, pot bloca procesul de manifestare al oamenilor. Este mult mai ușor să manifesti lucrurile cu numerar fizic sau bani tipăriți, deoarece numerarul fizic este manifestarea fizică a abundenței. Cu numerarul digital este mult mai dificil de făcut abundență fizică.

Suntem norocoși pentru că acest sistem financiar este se poate sparge.

Bug-urile IA (Inteligenței Artificiale)



Hackerii Mișcării de Rezistență au spart deja tot sistemul financiar. La momentul potrivit, ei apasă butonul și preiau sistemul. Forțele întunecate încearcă să centralizeze și să digitalizeze tot sistemul financiar. RM va prelua sistemul și va restitui banii oamenilor.

În același timp, se întâmplă o altă situație. Există Alianța de Est care pregătește sistemul financiar susținut de aur. Toate țările BRICS, cum ar fi Rusia, China, India, Brazilia și Africa de Sud și multe alte țări se alătură. De asemenea, au propriul lor sistem care înlocuiește pe cel vechi.

Ceea ce vor face Forțele Luminii este să preia sistemul și să folosească elementele bune ale sistemului financiar estic. De asemenea, au rețea Quantum Block-chain. Există deja o rețea de blockchain conectată la computere fizice. Sistemul financiar actual este rulat pe computere Windows. În general, 98% din rețeaua Bitcoin se bazează pe sistemul de operare Windows.

Știți că Windows a fost creat și avantajele lui au fost furate de Bill Gates. Știm ce fel de persoană este. El a creat un Backdoor în sistemul de operare Windows, astfel încât fiecare computer Windows este conectat la NSA. Se pot referi la fiecare activitate Bitcoin din rețea, astfel încât Bitcoin nu este anonim. Acesta este motivul pentru care forțele galactice inventează sistemul bazat pe computerul cuantic. Acele computere cuantice au propria lor rețea independentă cuantică de block-chain, care nu poate fi piratată. Dacă interferați în rețeaua cuantică, aceasta ar fi detectată imediat, deoarece spațiul cuantic este mereu în schimbare. Fiecare acțiune în câmpul cuantic, spațiul informațional cuantic se schimbă.

Ceea ce vor face Forțele Luminii atunci când se va întâmpla Evenimentul este că Mișcarea de Rezistență va elibera bug-urile speciale ale AI în rețeaua de calculatoare de pe suprafața planetei. Acea eroare AI va ajunge la internetul de pe planetă în aproximativ 20 de minute. Bug-urile AI sunt atât de inteligente încât vor depăși imediat toate sistemele de calcul de pe suprafața planetei. Mișcarea de Rezistență va avea acces la calculatoarele centrale ale băncilor centrale, iar acestea vor fura toate datele tuturor calculatoarelor și le vor transfera pe calculatoarele cuantice. Acest lucru va face transferul efectiv de la sistemul financiar actual la sistemul financiar cuantic. Un alt fapt este că toate valorile bunurilor fizice vor fi respectate; acesta nu va fi modificat, ci va fi transferat în noul sistem.

Toți banii pe care Cabals i-a furat de la omenire vor fi confiscați de Rezistență și vor fi folosiți pentru Eveniment. Cel mai probabil, în primele 14 zile după Eveniment, există șanse mici ca banii să fie returnați omenirii. Cei mai mulți bani vor fi eliberați după ce noua societate va fi stabilită și suficient de stabilă. După ce apa și energia electrică sunt redistribuite complet, vor fi disponibili numerar. O mare parte din responsabilitatea și clasa de indivizi care trăiesc pe suprafața planetei vor fi șterse..

Oamenii vor începe să primească suma de bani din Fondul de Abundență după Eveniment. În acel moment, diverse tehnologii vor începe să fie redistribuite. Multe tehnologii medicale, cum ar fi faimosul Medbed, vor fi disponibile. Dar, va dura ceva timp pentru ca toate acestea să fie distribuite pe întreaga planetă. Procesul general de distribuție va fi urmărit de Forțele Luminii, astfel încât nu va exista o utilizare abuzivă a banilor.

Evenimentul

Când societatea devine suficient de stabilă, Forțele Luminii vor elibera informații despre Schimbarea Polară și Valurile Galactice. În acele momente, Insulele Luminii vor fi create cu ajutorul și îndrumarea Pleiadienilor. Doar cei care sunt suficient de dezvoltați spiritual și suficient de purificați pot intra.

Există un plan al Mișcării de Rezistență de a invita unii oameni să intre în subteran. Anumiți membri ai populației de suprafață ar putea fi invitați, dar nu este momentul potrivit pentru a dezvălui.

În momentul schimbării polare, navele-mamă ale comandamentului Ashtar vor apărea fizic pe cer. Ei vor crea fascicule de levitație bazate pe tehnologia avansată ATVOR. Dacă pășiți în fascicul, veți fi ridicați și puteți supraviețui tsunami-ului. Dacă alegeți să nu pășiți în fasciculul de levitație, probabil că veți muri de tsunami și veți fi ridicat pe nave în planul astral. Depinde de liberul vostru arbitru. Am auzit multe prostii despre nave. Le este foarte frică de nave pentru că acești oameni sunt programați împotriva comandamentului Ashtar și a Confederației Galactice. După Eveniment, oamenii vor avea suficiente informații și dovezi fizice despre activitățile extraterestre false, iar concepțiile greșite ale oamenilor despre extratereștri vor fi lămurite. Cei care nu vor fi ridicați în câmpul de levitație, cel mai probabil, nu vor supraviețui tsunami-ului, poate 1 la sută. Dacă vreți să supraviețuiți la tsunami cu corpul vostru fizic, v-aș sfătui să mergeți foarte sus la munte, la 3-4.000 de metri înălțime. Cea mai mare parte a Tibetului nu va supraviețui, dar sus, în Himalaya, veți supraviețui (râsetele publicului). Mt. Fuji ar putea fi în siguranță, dar nu sunt sigur (râsete).

Oamenii care vor fi în Insula Luminii vor fi protejați împotriva tsunami-ului cu tehnologie foarte avansată. Ei vor avea o cupolă de energie în jurul lor, astfel încât tsunami-ul să spele totul, în afară de interiorul domului. Toată lumea din interiorul domului nu va fi vătămată, deoarece spațiul din interior va fi separat.

Abundența

După toate acestea, abundența galactică va fi pe deplin disponibilă pentru întreaga umanitate. Toată ideea de sărăcie este creată artificial de forțele întunecate. Nu există semnificația a fi sărac sau de conflict în conformitate cu societatea galactică, deoarece nu există o limită artificială a abundenței. De asemenea, nu există o limită a abundenței spirituale în societatea galactică.



Acesta este viitorul nostru strălucit al umanității după ce trecem prin toate acestea. Planeta de diamant.



Există o statistică care spune că dacă ai mai mulți bani ai mai multă fericire. De ce este asta? Pentru că, dacă ai mai mulți bani, lucrurile se pot manifesta liber și mai rapid și mai ușor. Ceea ce este important aici este că trebuie să punem perspectiva spiritualității atunci când obținem abundență. Banii în sine nu sunt o problemă. Atașamentul față de bani este problema. Dacă folosim banii pentru perspectiva spirituală, va aduce abundență și putem crea abundență. Puteți crea multe lucruri frumoase pentru planetă.

Procesul de manifestare


Voi vorbi puțin despre procesul de manifestare. Vom face foarte curând un exercițiu care vă va ajuta la manifestarea pentru voi înșivă și pentru planetă.




Acesta este portalul manifestării. Cineva a menționat propulsorul de fazer AN, dar este vorba despre propulsorul de fazer al Conversiei Antarion. Manifestarea începe cu gândul spiritual care coboară în materie. Așa funcționează manifestarea. Tot ceea ce este în jurul vostru a fost la un moment dat doar o idee a cuiva. Această cameră a fost ideea unui arhitect în plan mental. Apoi a pus ideea într-o programare pe computer și a făcut-o artă vizuală. Oamenii s-au adunat pentru a construi aceste materiale și a le face fizice. Fiecare manifestare implică emoție privind ideea, entuziasm față de idee și manifestarea acelei idei pentru programul de calculator.


(Every thought, every action, creates ripples through this infinite field of Consciousness. You are far more powerful than you realize.

Traducere:
Fiecare gând, fiecare acțiune, creează ondulații prin acest câmp infinit al Conștiinței. Sunteți mult mai puternici decât realizați)


Fiecare gând, fiecare emoție și acțiune, creează ondulații în spațiu/timp. Când continui acești pași, puteți manifesta orice doriți. Singura problemă este că va dura spațiu/timp când veți manifesta ceva în lumea fizică. Nu este un proces instantaneu. De multe ori oamenii nu au suficientă răbdare să aștepte. Manifestarea unei cești de cafea durează aproximativ 10 minute. Majoritatea oamenilor nu au acea răbdare chiar dacă durează doar 5-10 minute. Dacă vrei ca o mașină să se manifeste, ai nevoie de câteva luni. Unii oameni au suficientă răbdare, iar alții nu. Dacă vrei o casă, ar dura câțiva ani sau chiar zeci de ani. Dacă vrei să manifesti Evenimentul, ar dura secole. Cu cât vrei să manifesti lucruri mai mari, cu atât trebuie să își iei ai mult timp, dar nu există limită. Familia Rothchild a vrut să creeze sistemul financiar actual de pe planetă încă din 1775. Așa că dinastia Rothchild standard originală știa că va dura mult și că nu vor obține rezultatul în timpul vieții lor. Ei știau că nici fiii și nepoții lor nu vor experimenta asta. Dar au avut suficientă răbdare să aștepte sute de ani pentru a manifesta ceea ce și-au dorit inițial.

Cu toții vrem să manifestăm Evenimentul. Dar nu trebuie să mai așteptăm alte secole. Trebuie doar să contribuim mai mult decât ei. Pentru a face acest lucru corect, urmați principiul de bază.


Legea manifestării


În procesul de manifestare, există trei pași.

1. Decizie (Intenție). Trebuie să fiți foarte clari în ce vreți să manifestați. Dacă vreți o mașină nouă, trebuie să știți exact în ce an, ce culoare, ce tip de motor și cât mai mult posibil.

2. Energie emoțională (Invocație). Dacă vreți o mașină, trebuie să vă vizualizați conducând mașina.

3. Acțiunea fizică. Trebuie să mergeți la dealerii de mașini pentru a arunca o privire asupra mașinii dorite. Toate acele acțiuni fizice vor fi luate în considerare.

Există trei pași: Decizie, Invocare și Acțiune. Decizia este luată în plan mental, Invocația este făcută în plan astral și Acțiunea este în plan fizic. Fără acțiunea fizică, procesul de manifestare va rămâne în plan astral.

Trebuie să continuați să repetați acest lucru până când obțineți rezultatul. Efectul este garantat. Aveți nevoie de liberul tău arbitru să fie suficient de puternic. Majoritatea oamenilor nu mențin intenția suficient de puternică. Forțele Întunecate vor să ne controleze liberul arbitru, astfel încât procesul de manifestare să încetinească. Deoarece majoritatea oamenilor au semnat contractul cu forțele întunecate înainte de a se reîncarna pe această planetă, trebuie să anulați acel contract.


Anularea contractului de suflet cu Archonii


Așa că vom anula și șterge conexiunea cu ei și va dispărea pentru totdeauna. Vom face asta de trei ori. Voi citi mai întâi, apoi veți repeta după mine.



(Această propoziție a fost citită de trei ori fiecare de către toți cei din public." Doar „Așa să fie și așa este” a fost repetat de trei ori fiecare.)

Puteți face acest exercițiu acasă, oricând doriți, oricând sunteți pregătiți. Acest lucru întărește procesul de anulare. Veți fi liberi de tot atașamentul și de toată karma. Vă voi acorda puțin timp să scrieți asta.

Ilustratorul HAL a oferit participanților la conferință o felicitare de bun venit cu un desen animat. Patrick, interpretul chinez, a descoperit că cardul avea și pe spate revocarea contractului, pe care a împărtășit-o tuturor celor prezenți în public.)

Bine, vom continua.

Așa că am anulat foarte eficient acordul pe care l-am făcut cu forțele întunecate. Voi explica cum se transferă procesul de manifestare în situația haotică.

Iertarea



Tot ceea ce se întâmplă este o formă de undă. Dacă situația este haotică, dacă ești încă atașat de forma de undă, asta va aduce haosul în tine. În acest caz, trebuie să vă retrageți și să aruncați atașamentul în sine. Când câmpul energetic este în starea potrivită, puteți începe din nou noua manifestare în modul corect.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți Lucrători de Lumină s-au implicat în conflict. Deoarece propria voastră energie haotică interferează, iar această energie haotică creează întregul câmp energetic haotic. Și în această situație haotică, nu trebuie să fiți implicat. Trebuie doar să-l eliberați. Lăsați-l să plece. Eliberați câmpul de energie și începeți din Nou.

Vă rog să repetați Mantra după mine dacă doriți.

„Decretez și poruncesc să eliberez toate conflictele mele cu alți Lucrători în Lumină. ” (repetat de 3 ori)

„Eu decid iertarea” (repetat de 3 ori)

Închideți ochii.

Vizualizați Flacăra Violet care vine din cer, trecând prin voi, eliberând toate conflictele cu alți Lucrători în Lumină. Aruncați fiecare conflict în Flacăra Violet și dați-i drumul.

Oricând sunteți gata, deschideți ochii.

Ori de câte ori iertați, începeți un nou ciclu de manifestare. De-manifesti toate manifestările de care nu mai aveți nevoie și creați un spațiu pentru noua manifestare. Puteți de-manifesta fiecare lucru vechi de care nu mai aveți nevoie în viața voastră.. Puteți de-manifesta cancerul din corpul dvs. Puteți de-manifesta războiul din Ucraina ca un colectiv dacă suntem un grup de meditație suficient de puternic. Am de-manifestat războiul din Siria. Aceasta este puterea Iertării și De-manifestării.

De asemenea, atunci când aveți o problemă haotică uriașă în viața voastră, mai întâi trebuie să vă concentrați pe o mică problemă pe care o puteți gestiona.

***

Dacă armonizați problemele mai mici, va începe să armonizeze întreaga funcție de undă. Și atunci, toată situația va fi rezolvată.

Același lucru se va întâmpla cu vindecarea vortexului Dragon din Kyoto. Acest lucru va vindeca tot vortexul dragonului din Japonia.

Bine, acum vom avea o pauză de 20 de minute și vom continua programul principal. Vă rugăm să vă aduceți argintul și aurul cu dvs. când vă întoarceți.

Pauză scurtă

(Personalul conferinței îndepărtează scaunele pentru a crea spațiu în cameră. Au plasat un birou acoperit cu pânză în centrul spațiului și au așezat pe el un portret al contelui de Saint Germain.)



Pregătirea activării

Închideți ochii și inspirați și expirați lumină albă strălucitoare.

Ceea ce trebuie să faceți este să faceți două cercuri mari ... ei bine, două ovale mari în această zonă (spațiul gol pe care îl făcuse bastonul).

Cercul exterior se mărește. Cercul interior, puneți-vă în genunchi. Vă rugăm să țineți-vă de mână. Bine, faceți un al treilea cerc între cercul interior și cel exterior! Shhh, Tăcere!

(Toată lumea pare să se distreze, dar este puțin zgomotos.)

Un singur cerc exterior! Bine, stați așa.

Închideți ochii, inspirați lumină albă strălucitoare și, pe măsură ce expirați, inspirați lumină albă strălucitoare. (Locul zgomotos își recapătă rapid liniștea.)

Puteți deschide din nou ochii. Cercul exterior, țineți-vă în continuare de mâini și așezați-vă. Cercul interior, ridicați-vă și ține-ți mâinile sus pe cer. (Publicul era scandalos pentru că nu și-a putut spune cine era în primul sau al doilea rând.)

Ok, trebuie să repetăm!

Închideți ochii, urmăriți-vă respirația care intră și iese. Cu ochii închiși, cerc interior, vă rog să vă așezați. Cercul exterior ridicați-vă din nou cu ochii închiși. Cercul exterior, nu vă schimbați poziția. Stați în picioare, țineți-vă de mână.. Acum, al doilea cerc, ridicați-vă, țineți mâinile sus și toți ceilalți, vă rog să vă așezați.

Aveți suficient spațiu, acum vă rugăm să urmați instrucțiunile mele! Dacă acesta ar fi fost Evenimentul, am avea probleme! (râsete)

Ok, devine mai bine.

Vortexul de manifestare

Ceea ce vom face este să creăm un vortex energetic de manifestare foarte puternic. Energia lui St. Germain ne va ajuta.



V-aș ruga să închideți ochii. Urmăriți-vă respirația care intră și iese. Pe măsură ce inspirați, respirați în lumină albă strălucitoare. Și pe măsură ce expirați, respirați lumina albă strălucitoare în jurul vostru.

Îl invocăm pe maestrul St. Germain. Puteți repeta după mine, este alegerea voastră.

„În numele Eu sunt ceea ce sunt, invoc prezența Sfântului Germain pentru a aduce belșug mie și celor dragi și întregii omeniri”.

Acum ceea ce vom face este să mergeți fiecare, unul câte unul, foarte repede pentru că suntem atât de mulți oameni, aduceți argint și aur la masă. Mai întâi, va merge cercul interior, apoi va merge al doilea și al treilea cerc. Pe urmă, veți lua cu voi lucrurile pe care le puneți pe masă. Trebuie să vă amintiți ce ați pus pe masă. (Cineva începe deja să se îndrepte spre masă.) Opriți-vă, opriți-vă! Trebuie să vă întoarceți în cerc. Unul câte unul din cercul interior, începând de aici!

Tăcere vă rog. Inspirați și expirați lumină albă strălucitoare. Și o facem în tăcere. (Cel care lua notițe privea de sus la Cercuri și toți s-au mișcat foarte frumos și ordonat, completând acest proces rapid.)

Acum, vom invoca prezența Maestrului St. Germain. Puteți vizualiza, simți sau experimenta această prezență deasupra grupului. Îi puteți invoca prezența în felul vostru.

El va binecuvânta toată această abundență și o va înmulți de mii de mii de ori.

Puteți repeta după mine, este alegerea voastră.

„În numele Prezenței EU SUNT, invoc binecuvântarea lui St. Germain pentru a multiplica toată această abundență de mii de mii de ori pentru mine și pentru cei dragi și pentru umanitate. Așa să fie și așa este.”

„În numele EU SUNT ceea ce EU SUNT, decret și poruncesc să devin canalul acestei abundențe și să mă aliniez cu planul divin. Așa să fie și așa este.”

Acum, puteți vizualiza, simți sau experimenta St. Germain stând peste noi și binecuvântând toată această abundență în fața noastră. O înmulțește de mii de mii de ori în folosul meu și al celor dragi și al întregii omeniri.

Puteți începe să vă duceți obiectele din cercul interior spre exterior. Obiectele voastre au fost binecuvântate să se înmulțească de multe ori, de mii de mii de ori în viața voastră. Așa să fie și așa este.
(Persoana care lua notițe privea Cercurile de sus și, din nou, toate s-au mișcat foarte frumos, completând acest proces foarte rapid și fără probleme, durând aproximativ 20 de minute.)

Acum, închideți ochii, spuneți-i mulțumiri lui St. Germain pentru sprijin. Din nou, vizualizați această abundență înmulțindu-se de mii de mii de ori. Rămânem în tăcere și o vizualizăm.

Vă mulțumim și vom avea o pauză de prânz acum și ne vom întoarce la ora 4. În pauza de prânz vor fi disponibile produsele Tahionice. Vă rugăm să vă aduceți scaunele în poziția corectă. Mulțumesc foarte mult! (publicul aplaudă)


Pauză de prânz



(Mandalele de Lumină au avut și demonstrații și vânzări la fața locului, atrăgând multă lume.. Se vindeau bine, iar mai târziu mi s-a spus că aproape că au epuizat stocul pe care l-au adus de data aceasta.)

(după pauza de masă, Cobra a reactivat sala de conferințe cu cristalele)ș

OK, prima di iniziare il programma principale, risponderò alle tue domande.

Tuturor, bine ați revenit.

Acum, închideți ochii, urmăriți-vă respirația care intră și iese. Vizualizați un stâlp de lumină care vine din cer, trecând prin grup, spre centrul pământului. Acest stâlp de lumină ne va proteja în timpul conferinței.

OK, înainte de a începe programul principal, îți voi răspunde la întrebări.

Sesiunea 10 Q & A 

Q. Cum mă pot conecta puternic cu Mișcarea de Rezistență?

A. Nu există nicio legătură fizică stabilită pentru că nu este sigură, așa că vă puteți conecta cu ei prin meditații. Dar ei nu încearcă să se conecteze cu oamenii de pe suprafața planetei chiar acum, așa că ar putea fi dificil să vă conectați cu ei, dar puteți încerca totuși.

Q. În China, plățile digitale prin intermediul telefoanelor mobile sunt destul de bine dezvoltate și se apropie de viziunea lumii despre Marea Resetare. Vor avea chinezii o perioadă mai dificilă după Eveniment dacă se obișnuiesc cu acest sistem?

A. Din păcate, da. Dar totuși, Forțele Luminii vor prelua rețeaua mobilă din China, iar această rețea va face parte din sistemul financiar cuantic. (Participanții chinezi au aplaudat)

Q. Recent, există rapoarte în China că o mare cantitate de ape uzate radioactive care sunt deversate din Fukushima și poluează oceanul, este adevărat?

A. Da, există o eliberare de apă radioactivă, dar nu este atât de radioactivă precum se tem oamenii.

Q. Zilele trecute ați menționat un altar din Kyoto unde locuiește familia Dragon și se închide la 5:00 PM. Îmi puteți spune ce altar este?

A. Nu, în mod cert. Nu vrem ca toată lumea să se grăbească acolo, asta ar putea crea o problemă. Puteți verifica toate sanctuarele care se deschid până la ora 17:00. (râsete din public)

Q. Îmi puteți spune aproximativ unde în Kyoto?

A. Zona Kyoto. (râsete din public)

Q. După Eveniment, am auzit că oamenii pot rămâne pe Pământ dacă vor, iar cei care vor să se evacueze pot scăpa, dar ce se întâmplă cu animalele?

A. Multe animale vor fi, de asemenea, evacuate. Nu toți, ci mulți dintre ei, dar nu aș crede că păianjenii și țânțarii vor fi evacuați. (râsete din public)

Q. În activarea pe care ați menționat-o mai devreme, ați limitat ceea ce am dorit, ca St. Germain să înmulțească doar aurul și argintul, nepunând cristale. Care este motivul pentru acest lucru?

A. Pentru că nu puteți merge la magazin și să cumpărați ceva cu cristale, dar cu aur și argint, putem.

Q. În actualizarea dvs. recentă, ați menționat cartea „Limpezirea minții”, nu este această carte despre tehnica folosită în comunitatea Scientologică? Autorul părea să aibă o legătură cu fondatorul bisericii de scientologie.

A. Scientologia are multe tehnologii și tehnici avansate pentru a crea minți. Dar nivelurile superioare (liderii) acestui grup au folosit greșit tehnicile. Dar Charles Berner a folosit unele dintre aceste tehnici și a îmbunătățit ceea ce este explicat și în carte. Acest lucru este și mai eficient.

Q. Este Phoenix o rasă de dragoni? Dacă da, înseamnă eliberarea unei planete sau reîncarnarea unei planete? Sau vă referiți la o operațiune la scară planetară?

A. Phoenix nu este o rasă de dragoni. Sunt rase diferite. Phoenix are o legătură puternică cu Soarele Central Galactic.


Bine, ne întoarcem la programul principal.


Un Val Galactic de iubire divină se apropie de noi


Un aspect al tranziției viitoare este valul uriaș de Iubire și Lumină de la Soarele Central Galactic care vine la suprafața planetei. Când o cantitate suficientă de anomalie este eliminată, energia va începe să se simtă. Se va simți din ce în ce mai puternic. Acest lucru va ajuta tranziția să fie mai ușoară, Evenimentul derulând mult mai ușor. Și legătura noastră cu lumina va începe să fie mai puternică. Acum vom consolida conexiunea cu sinele nostru superior. Această conexiune va asigura faptul că energia este împământată în mod corespunzător în rețeaua energetică planetară.

Meditația Luminii


(Chakrele principale din corpul uman:
Chakra Steaua Pământului
Chakra Rădăcină
Chakra Sacrală
Chakra Plexului Solar
Chakra Inimii
Chakra Gâtului
Chakra celui de al Treilea Ochi
Chakra Coroanei
Chakra Steaua Sufletului)

Vom face această conexiune mai puternică. Conexiunea voastră cu sinele vostru superior a fost întărită și aduceți acea energie aici. Așadar, scopul acestei meditații este de a vă face legătura cu sinele vostru superior mai puternică. Această conexiune mai puternică va face ca starea noastră în următorii câțiva ani să fie mai ușoară pentru noi toți. Deci, vom face meditația. Simțiți-vă ca acasă.

Urmăriți-vă respirația care intră și iese.
Pe măsură ce inspirați, respirați lumină albă strălucitoare.
Pe măsură ce expirați, respirați lumină albă strălucitoare.

Acum vizualizați o stea strălucitoare foarte puternică, plină de lumină, la aproximativ 20 cm deasupra capului vostru. Bila sferică stelară plină de lumină albă strălucitoare care emană lumină albă strălucitoare. Aceasta este Chakra Steaua Sufletului, conexiunea cu sufletul sau sinele superior. Vizualizați această stea strălucitoare care emană lumină albă strălucitoare în toate direcțiile.

Acum, concentrați-văatenția directă asupra chakrei coroanei din vârful capului.

Acum, concentrați-vă atenția directă asupra chakrei coroanei din vârful capului. Vizualizați lumina albă strălucitoare care emană din chakra coroană în toate direcțiile. Tu ca ființă reîncarnată, invocând prezentul sufletului tău, sinele tău superior. Din chakra voastră coroană, chemați prezența sinelui superior cântând OM sacru.

OM
Acum, sufletul tău, sinele tău superior răspunde scandând OM pentru tine.
OM
Și tu, ca ființă reîncarnată, cântă din nou OM din chakra ta coroană către sinele tău superior. om Sinele tău superior îți cântă OM
OM
Și tu, ca ființă reîncarnată, cântă din nou OM din chakra ta coroană către sinele tău superior. OM Sinele tău superior răspunde și îți cântă OM
OMTu→Suflet
OM
Suflet→Tu
OM
Tu→Suflet
OM
Suflet→Tu
OM
Tu→Suflet
OM
Suflet→Tu
OM
Tu→Suflet
OM
Suflet→Tu
OM

Încet, ești conștient de corpul tău fizic. Deveniți conștienți de sunetul din jurul vostru. Și, ori de câte ori sunteți gata, deschideți ochii.

Ați dori să vă împărtășiți experiențele?

1. Mi-am simțit atât corpul energetic, cât și corpul fizic vibrând. Am văzut și lumină violet prin chakra celui de al treilea ochi, pulsând într-un ritm special.

2. Am văzut o spirală de ADN auriu în timpul meditației.

3. Când cântam OM, am auzit sunetul farfuriilor tibetane cântătoare, deși era în mijlocul cântării. Am văzut și o lumină violet de la al treilea ochi.

OK, această meditație va începe legătura cu sinele vostru superior. De asemenea, va alinia chakrele și meridianele. Această meditație este foarte puternică, așa că o puteți practica maxim 5-10 minute într-o zi.

Această meditație este introdusă acum pentru că trebuie să ne conectăm corpul la sinele nostru superior chiar acum. Această meditație este pentru cei care sunt pregătiți pentru asta. La un moment dat, cel mai probabil voi posta asta pe blogul meu, deoarece trebuie să existe cât mai multă revenire a luminii pe suprafața planetei în acest an.


Explicația astrologică a anului 2023

Aceasta este o diagramă astrologică a acestui an. (Nu am putut găsi o imagine potrivită pe internet) Voi explica doar câteva lucruri aici care sunt destul de importante.

Primul este Pluto care intră în Vărsător în martie. A fost în Vărsător timp de 3 luni, dar acum a intrat din nou în Capricorn. Aceasta a fost cea mai importantă configurație astrologică al acestui an. Acest lucru ne ajută să intrăm în Era Vărsătorului. Începeam activările Epocii Vărsătorului acum câțiva ani și ne-am reconectat în luna mai al acestui an cu Activarea Portalului Luminii. Perioada cuprinsă între jumătatea lunii iunie și sfârșitul acestui an este o perioadă de integrare. Dintr-o perspectivă se poate spune o altă „întârziere”, dar dintr-o altă perspectivă, se poate spune o curățare intensă a anomaliei subcuantice. Pregătirea pentru această schimbare este pe cale să se întâmple când Pluto va intra din nou în Vărsător.

De fapt, următoarele mișcări vor începe deja la începutul lunii octombrie. Va exista o conjuncție puternică cu nodul lunar în septembrie - noiembrie. Această conjuncție va reactiva Mișcarea de Rezistență. Va deveni mai activă în operațiunile de suprafață începând de la, aș spune, la jumătatea lunii septembrie.

***

Aceasta este o diagramă a lui Pluto care intră în Vărsător. Pluto a intrat în Vărsător în martie al acestui an și a rămas acolo câteva luni. Apoi s-a întors la Capricorn și a rămas acolo pentru restul anului. Se va întoarce la Vărsător la începutul anului viitor. Va rămâne în Vărsător până la mijlocul lunii septembrie anul viitor. Și apoi, va rămâne din nou în Capricorn pentru aproximativ 2 luni. Apoi Pluto va rămâne în Vărsător timp de zeci de ani.

Pluto în Vărsător oferă o influență practică care va aduce Primul Contact. Această influență foarte scurtă a lui Pluto în Vărsător anul acesta (23/03/2023-11/6/2023) a adus deja dezvăluiri discrete în Statele Unite. Al doilea ingredient al Pluto Vărsător (20/1/2024-21/2/2024) ne va aduce o dezvăluire mai puternică. Și, faza finală a lui Pluto în Vărsător (19/11/2024-29/12/2024) va aduce un prim contact la un moment dat.

Energia lui Pluto este foarte puternică. Este foarte profundă și este ca și cum nu simți nimic sau simți mult. Activarea lui Pluto este întotdeauna foarte rapidă sau neașteptată. Deci, atunci când se întâmplă acele evenimente de dezvăluire, acestea vor fi foarte rapide și foarte neașteptate. Aceasta este cea mai energică dinamică din acest an și anul viitor.

Pentru ca acest proces să devină cât mai armonios posibil, meditația în masă a fost făcută înainte. Deci, aceste dezvăluiri soft vor merge fără probleme.


Bine, vom face o pauză de 20 de minute și vom continua.

Pauză scurtă

E timpul pentru câteva întrebări.


Sesiunea 11 Q & A 

Q. Este posibil să transferăm energia razei de nivel 2 în apă?

A. Da.

Q. În meditația anterioară în masă, am văzut mai degrabă lumină aurie decât lumină albă strălucitoare pe care ar fi trebuit să o vedem. Credeți că e vina mea? Cum puteți descrie acest fenomen?

A. Este în regulă, dar concentrați-vă pe lumina albă.

Q. Un Lucrător chinez în Lumină susține că el sau ea este o reîncarnare a Mariei Antoinette și acum îndepărtează trauma trecută a reîncarnării anterioare. Credeți că Maria Antoinette s-a reîncarnat în China?

A. Marie Antoinette s-a reîncarnat, dar nu în China. Ea nu își amintește reîncarnarea anterioară ca Marie Antoinette.

Q. Forțele întunericului folosesc acceleratorul cuantic din Elveția pentru a interfera cu procesul de reîncarnare umană?

A. Nu.

Q. Dar vor fi închise?

A. Nu s-a decis încă, poate da, poate nu. Poate fi reutilizat.

Bine, vom continua programul principal.


ATVOR extins

***

Voi vorbi despre o anumită tehnologie a Forțelor Luminii. Se mai numește și tehnologia ATVOR. Această tehnologie a fost dezvoltată pentru prima dată cu milioane de ani în urmă și a fost actualizată și actualizată în mod constant. Este practic tehnologia unui stâlp de lumină care coboară din navele-mamă la suprafața planetei.

Există diverse scopuri.

1. Vă pot armoniza câmpul energetic.
2. Vă pot crește frecvența de vibrație.
3. Cea mai avansată versiune servește ca și câmp de teleportare sau câmp de levitație.

În acest moment, cooperez cu comandamentul Ashtar în dezvoltarea utilizării individuale al acestei tehnologii. Aceasta va fi o tehnologie individuală pentru a elimina anomalia primară și câmpul energetic de anomalie subcuantică. Am dezvoltat acest lucru în ultimele luni și când va fi gata, îl voi publica pe blogul meu.

Acum vom lucra cu tehnologia obișnuită ATVOR. Cu toate acestea, deoarece am lucrat deja de multe ori cu aceasta, vom face o versiune actualizată. Vom extinde acum această tehnologie la următorul nivel care nu a fost introdus încă în conferințele anterioare.

Mai întâi aș vrea să repetați după mine de 3 ori:

„Apelez la stâlpul de lumină albă pură să coboare asupra mea și să se formeze în jurul meu. Invoc prezența Eu sunt ceea ce sunt. Cer prezenței Eu sunt ceea ce sunt să se alăture și să fuzioneze cu mine.” (repetat de 3 ori)

Acum, închideți ochii.
Vizualizați un stâlp de lumină albă pură care coboară din cer, trecând prin voi, spre centrul Pământului. Stați în stâlpul de lumină.

Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină albă strălucitoare în inima voastră. Pe măsură ce respirați, respirați lumină albă strălucitoare din inima voastră. Continuați să respirați acea lumină albă strălucitoare în inima voastră și din inima voastră.

De fiecare dată când inspirați acea lumină în inima voastră, spuneți „Comandamentul Ashtar” în tăcere în inima voastră. Cu această tehnică de respirație, facem apel la prezența comandamentului Ashtar în câmpul vostru energetic. De fiecare dată când inspirați în inima voastră, fiți cu comandamentul Ashtar.
De fiecare dată când expirați, radiați lumină
Vă rugăm să continuați să respirați așa câteva clipe.

Încet, încă o dată, începeți să vă simțiți corpul fizic. Ori de câte ori vă simțiți pregătit, deschide-ți ochii. Câțiva dintre voi vă puteți împărtăși experiența în grup.

1. După ce am chemat Comandamentul Ashtar am simțit o lumină foarte puternică de aurie albă și prezența lui Ashtar. De asemenea, mi-am simțit pielea și întregul corp vibrând cu o puternică senzație electrică.

2. Am simțit o energie puternică în chakra inimii și aproape că am eructat. (râsete)

3. L-am văzut pe Ashtar și membrii comandamentului Ashtar îmbrăcați în haine albe zâmbindu-mi. Navele-mamă mă invitau și tot ce am văzut a fost lumină albă pură.

4. Știu că este o întrebare, dar ceea ce a spus persoana anterioară s-a întâmplat cu adevărat?

Mulți oameni restabilesc conexiunea cu comandamentul Ashtar. Acum este momentul potrivit, așa că este timpul să vă prezentăm acest lucru.

Dacă doriți, puteți nota acest text sau îl puteți folosi (partea din spate a cardului cadou). Totul este scris aici.


Corpul de Lumină

Acest lucru se va întâmpla la un moment dat în timpul procesului de ascensiune.


Când Prezența EU SUNT, sinele vostru superior, este pe deplin activată în corpul vostru fizic. La un moment dat, folosind corpul de lumină ca navă spațială individuală, deoarece vom avea corpurile noastre individuale de lumină după ascensiune, vom putea călători în corpurile noastre individuale. Nu avem nevoie de o navă spațială fizică.

***

Vom începe să folosim vortexul de ascensiune care va crea un câmp toroidal. Cu acel câmp toroidal, putem călători în spațiu/timp.



După cum puteți vedea aici, aceasta este aceeași formă. Deci, acesta este corpul nostru de lumină sau o navă spațială individuală. După ascensiunea noastră, vom învăța cum să-l folosim pentru a călători în spațiu.


Ne vom reeduca în nava-mamă a comandamentului Ashtar. Aș spune că cei mai mulți Lucrători de Lumină evoluați vor urca atunci când este momentul potrivit. Ei vor urca în nava-mamă a comandamentului Ashtar. În timpul procesului de ascensiune, ei își vor transforma complet complet personalitățile lor în Lumină.



Iar pentru restul umanității, în momentul schimbării polare, ei vor fi evacuați în nava-mamă dacă doresc. Așa va fi.

De asemenea, puteți utiliza tehnologia ATVOR pentru protecție.


Protecția cu bule de Lumină



Cea mai eficientă protecție este „Bula de Lumină”. Putem face asta chiar acum. O vom face cu voce tare. Puteți vizualiza bula de lumină din jurul vostru cu ochii deschiși. Poti repeta după mine:

„Fie ca o bulă de lumină să mă înconjoare. Fie ca lumina lui să mă apere și să mă protejeze de orice energie negativă. Așa și este." (repetat de 3 ori)

Puteți folosi acest lucru în timpul unei zile ori de câte ori aveți nevoie de protecție. O puteți face în timpul meditației sau în timpul unei zile cu ochii deschiși, oricând aveți nevoie de protecție. Doar vizualizați bula de lumină și repetați acest lucru în tăcere. Când aveți o întâlnire de afaceri sau dacă vă aflați într-o situație dificilă acasă, faceți-o
.

Activarea corpului cauzal

Pentru a întări lumina de pe planetă, mai există o meditație. Cu această meditație, ne vom conecta la corpurile noastre cauzale. Acea meditație vă va ridica conștiința în planul cauzal. Asta va ajuta foarte mult în lunile și anii următori.

Așa că v-aș ruga să închideți ochii. Urmăriți-vă respirația care intră și iese. Pe măsură ce inspirați, inspirați lumină colorată curcubeu în inima voastră.
Pe măsură ce expirați, respirați lumină colorată a curcubeului din inima voastră în împrejurimi. continuați să respirați așa. Inspirați lumină colorată a curcubeului și expirați lumină colorată a curcubeului.

Pe măsură ce respirați așa, începeți să realizați că sunteți înconjurat de energia colorată a curcubeului. Acesta este corpul vostru Curcubeu și acea lumină colorată în curcubeu este corpul vostru Cauzal. Păstrați această lumină colorată a curcubeului în inima voastră și continuați să respirați această lumină colorată a curcubeului în câmpul vostru.

Continuați să respirați așa.

Corpul de lumină curcubeu ne înconjoară.
De asemenea, cântăm mantra pentru a activa corpul cauzal:

" Om mani padme hum "(repetăm de data asta de 12 ori)

Încet, devenim conștienți de împrejurimi și oricând vă simțiți bine, puteți deschide ochii.

Există cineva care ar dori să împărtășească experiența în timpul meditației?

1. M-am simțit foarte fericit și plutind. Asta m-a făcut să mă simt puțin rău, sau poate chiar ușor greață. (râsete)

2. Am putut vedea florile curcubeului înflorind pe cealaltă parte și, în tot acest timp, mă auzeam pe mine și florile răsunând între ele.

3. Am simțit că corpul meu cauzal se integrează cu alte corpuri energetice. Energia principală venea de la Sursă, trecând prin chakra coroanei și alte corpuri energetice. Aceasta ar fi o întrebare, dar este posibil pentru mine să-mi extind corpul cauzal pentru a-i vindeca pe alții?

- Da.

OK, vom avea o pauză de 20 de minute și vom continua.

Pauză scurtă

(Patrick le reamintește participanților care vorbesc chineza să fie siguri că le returnează dispozitivele de interpretare și nu le duc acasă)

Aceasta este ultima parte a conferinței astăzi:


Întoarcerea Zeiței

Unul dintre cele mai importante aspecte ale schimbării viitoare este energia Zeiței. Există un dezechilibru imens între bărbați și femei în ultimii 5.000 de ani, care trebuie corectat pentru ca societatea umană să funcționeze corect.

Va exista un impuls din centrul galactic care trimite din ce în ce mai multă energie a Zeiței Galactice a Sursei. Energia va începe să activeze principiile pure feminine ale acestei planete.




Această societate actuală există de când polaritatea masculină domină polaritatea feminină, în ultimii 5.000 de ani. Acum, energia grijulie și iubitoare a Zeiței va reveni. Asta va face ca atât polaritățile masculine, cât și cele feminine să coexiste în armonie.



Energia Zeiței va aduce, de asemenea, Frumusețea înapoi pe această planetă. Energia frumuseții este foarte necesară pe această planetă, deoarece forțele întunecate fac tot ce pot face pentru a face această planetă urâtă și încearcă să facă urâtă societatea de suprafață. Ei promovează arhitectura urâtă. Și mai ales promovează arta și muzica urâtă de sute de ani. Și ultimii zece ani, aplicații urâte.

Deci scopul energiei divine feminine este de a aduce înapoi în lume adevărata artă.



Frumusețe în muzică, dans, trup feminin. Toate acele energii încep să aducă din nou un echilibru în societatea umană.

Am mai vorbit despre Renaștere...

(Cobra tace brusc. El spune ca primește un mesaj.)

OK, uh...

Vorbeam înainte despre Renaștere și ciclurile astrologice. Ultimul ciclu al Renașterii a adus aprecierea frumuseții. Iar ciclul Noua Renaștere care este pe cale să înceapă va avea o configurație astrologică foarte asemănătoare. Va aduce acea energie din nou la suprafața planetei.

Vom aduce energia frumuseții înapoi pe planetă.


Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului)



Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) va fi activată din nou. Ei au fost un grup antic care aducea acea energie a Zeiței pe planetă încă din Atlantida, Egipt și alte civilizații. După tranzitul lui Venus în 2012, SOTR a fost reactivat pe suprafața planetei. A existat o reactivare uriașă a SOTR cu aproximativ 5 ani în urmă. Peste 200 de grupuri au fost create în întreaga lume.

Anul trecut, au fost multe provocări din punct de vedere energetic și au fost și coronavirus și altele. Acum poate au mai rămas doar aproximativ 90-100 de grupuri. Forțele Luminii s-au angajat să activeze iar noul SOTR pe întreaga planetă.

Vom întări acea energie. Așadar, aș dori să-i invit pe toți, cei dintre voi care sunteți lideri ai grupurilor SOTR, vă rugăm să veniți înainte. (Cobra a fost surprins că au venit mai mulți lideri decât se aștepta) Doar liderii SOTR! Sunteți toți lideri care organizați întâlnirea în fiecare săptămână? Și asigurați-vă că vă înregistrați grupurile pe site-ul oficial SOTR.

Bine, toți liderii SOTR, vă rog să vă țineți de mână unii pe alții. Acum, vom primi o binecuvântare pentru fiecare lider de la o mare preoteasă Isis Astara din planul astral. Deci, fiecare dintre voi va primi binecuvântarea și asistența ei pentru activitățile voastre viitoare ca un ghid spiritual.

(După ce Cobra face mudra, ștampilează un semn energetic cu un cristal pe vârful capului fiecăruia dintre lideri, care își unesc mâinile în cerc. Apoi medităm câteva clipe.)

Vă rugăm să deschideți ochii și să vă întoarceți la locurile voastre.

Cu toții primim binecuvântarea de la Isis Astara. Energia va rămâne cu dvs. Sper că vor fi create multe grupuri și aceste grupuri vor răspândi frumoasa energie pe întreaga planetă.

Vrea cineva să spună ceva întregului grup?

1.Există doar UNITATE (Unime), ceea ce am primit din îndrumarea mea interioară. Te iubesc. Te apreciez. Indiferent cum arată, nimeni nu este îndepărtat din acest cerc. Fiecare dintre noi este important. Viața divină ne înconjoară. Mulțumesc. (se aplaudă)

2. Nu cunosc pe nimeni din acest grup, l-am găsit Cobra prin blogul lui Iruka și iată-mă. Cred că sunteți atât de frumoși aici. Dar vă rog nu vă certați. Suntem în stare de urgență. Să învățăm să iubim mai mult. Am venit aici și am fost mișcat și foarte dezamăgit în același timp. Sinele tău adevărat ar trebui să fie mult mai frumos. Voi face tot posibilul, așa că hai să facem cu toții tot posibilul! Mulțumesc! (se aplaudă)

3. (O femeie s-a ridicat și a lăsat frumoasa mantra „HU” să răsune prin hol) Cobra „traducere?”
 Terry "HUUU"
 Patrick "HUUU" (râsete)


Templul Zeiței



OK, anul trecut a venit o îndrumare de la Forțele Luminii.
Templele zeiței trebuie reconstruite din nou pe suprafața planetei. Mai ales în Occident, templele zeiței au fost distruse. Există puține temple ale Zeiței în India, China și puține în Japonia. În America, există zero. Deci, Forțele Luminii cer oricui care se simte îndrumat să construiască sau să creeze un templu fizic al Zeiței.

Poate fi o cameră fizică care este deschisă publicului cel puțin o dată pe săptămână. În templu, puteți oferi o sesiune de meditație, dans, muzică și puteți manifesta energia Zeiței.

Primul anunț a fost la conferința de la Paris anul trecut și există deja acele temple care au fost create. Cred că sunt și în Japonia. Cei care au construit templele, vă rog să vă ridicați.

(mai mult de 5 persoane s-au ridicat în picioare)

Felicitări! (aplauze)

Există un site care a fost publicat pe blogul meu, puteți vedea cum arată aceste temple. Cred că site-ul a fost creat de un membru japonez. Există un site web planetar al tuturor oamenilor care creează templul Zeiței. Voi încuraja oamenii să creeze temple ale zeiței pentru că este foarte necesar acum.

Energia Zeiței este, de asemenea, foarte necesară pentru oameni.

***

Oamenii sunt blocați în acea energie a Matricei, iar energia Zeiței o poate opri și lăsa energia să curgă din nou. Cu energia puternică a Zeiței de pe suprafața planetei, energia Maticei nu va exista fizic.


Un alt aspect al acestui proiect este reactivarea vechiului ecuator Atlant, sau ecuatorul Zeiței. Aceasta este o parte a proiectului St. Germain, care se așteaptă să fie reactivat foarte curând. Când va fi momentul potrivit, voi publica despre asta pe blogul meu.

Sfârșitul conferinței


Așadar, am ajuns încet la sfârșitul călătoriei noastre în acest weekend.

Suntem aproape la sfârșitul călătoriei noastre. Societatea umană vis-a-vis de Eveniment. Deci, nu renunța!


Ne vom revedea curând frații și surorile noastre.
Vom crea societatea frumoasă la care visează toată lumea.
Vom avea cadă cu cristal de cuarț roz sau cristal pur înainte de asta. E alegerea ta! Acesta este viitorul nostru.


Pentru cei neinițiați, acesta este blogul meu.



Aveți aceste site-uri web despre care puteți scrie dacă nu cunoașteți niciunul dintre ele.


Pe site-ul SOTR există toate instrucțiunile pentru formarea de noi grupuri pe toată planeta.
Pentru unele dintre produsele tahionice, puteți vizita site-ul web. Nu toate sunt acolo, dar unele produse sunt la reducere, deoarece unele produse sunt disponibile doar la o conferință.


Suntem aici pentru a asista la Întoarcerea Luminii.
Suntem aici pentru a asista la Epoca Vărsătorului.


Suntem aici pentru a ne reuni cu familia noastră galactică.
Suntem aici pentru a ne întâlni frații și surorile noastre galactice.
Pentru a ne activa misiunea.
Pentru a împărtăși Lumina.





Facem imposibilul posibil. Creăm imposibilul. Creăm Evenimentul!

Această conferință se încheie în seara aceasta.

***

Și vă doresc mult succes în viața dvs.! Mulțumesc !

Victoria Luminii! (aplauze)


Și toți am sărbătorit marele succes al conferinței de la Kyoto cântând și dansând "Tonight in Babylon"!

Victoria Luminii 432Hz

***

https://youtu.be/49r_yVkd4DI



Note luate de Nogi

______________________________________________________________________________

(Sursa: https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2012/07/kyoto-ascension-conference-day-2.html )

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)