ATELIER DE PROTOCOLE DE ASCENSIUNE în India în 20 decembrie 2023 - de COBRA


ATELIER DE PROTOCOLE DE ASCENSIUNE de COBRA

Important! Aceste note sunt încă aprobate de Cobra!!!

20 decembrie 2023; New Delhi, BHARAT

Bun venit tuturor! Venim din diverse medii și condiții energetice. Aș ruga pe toată lumea să se simtă confortabil. În primul rând, cu toții trebuie să ne aliniem energia, astfel încât să putem asimila înțelepciunea cu seninătate.

MEDITAȚIE: (Aceasta este doar descrierea, nu cea completă)

  • Închideți ochii. Începeți să vă concentrați asupra respirației. Respirați lumină albă strălucitoare, în timp ce expirați, lăsați lumina albă să vă pătrundă și eliberați ceea ce nu aveți nevoie.
  • Procesul de inspirare – expirare a fost repetat pe corpul fizic, corpul plasmatic, corpul eteric, corpul emoțional, corpul mental.
  • EU SUNT o ființă de lumină. Confirmăm faptul rostind cuvântul sacru OM (cântăm OM de 3 ori).
  • În acest grup, toți suntem ființe de lumină și conectați împreună ca o ființă de lumină. Formăm o singură ființă de lumină. Confirmăm faptul rostind cuvântul sacru OM (cântăm OM de 3 ori).
  • Pe această planetă, suntem conectați la alte ființe de lumină și formăm o rețea planetară de lumină. Confirmăm faptul rostind cuvântul sacru OM (cântăm OM de 3 ori).
  • În această galaxie, suntem conectați la alte ființe de lumină și formăm o rețea interplanetară de lumină. Confirmăm faptul rostind cuvântul sacru OM (cântăm OM de 3 ori).
  • Acum vizualizați acest grup într-un stâlp de lumină albastru-cer. Venind din cer, mergând în miezul pământului și venind din miezul pământului mergând spre cer. Ne conectează la scopul nostru cel mai înalt.
  • Acum vizualizați Flacăra violet prin St Germain venind și mergând în sens invers acelor de ceasornic în jurul grupului, eliminând tot întunericul și oferind protecție grupului.
  • Fiți conștienți de împrejurimile voastre și, pe măsură ce sunteți gata, puteți deschide ochii.

Sper că toată lumea este la curent cu blogul meu. Acum voi vorbi despre situația planetară. Puteți lua notițe, împărtăși cu cei care înțeleg sau sunt dispuși să înțeleagă, dar spuneți-le că este interpretarea voastră și eroarea se poate face în timp ce ascultați și scrieți. Nimeni nu poate elimina cuvintele exacte. NU DISTRIBUȚI NIMENI NIMIC DESPRE COBRA PRIN PERSONALITATE (Așa cum toată lumea a semnat NDA). Nu face poze. Trebuie să păstrez o protecție ridicată.

DESPRE SITUAȚIA PLANETARĂ

În ultimii ani, am trecut printr-o purificare foarte intensă. La scară cosmică au avut loc cele mai mari schimbări. Pământul este ultima planetă care a trecut prin această transformare. Nu am experimentat încă efecte pozitive. Suprafața Pământului este ultimul punct în care va avea loc transformarea.

Anul acesta s-au produs câteva schimbări importante importante.

  • Bombele Toplet au fost îndepărtate.
  • Situațiile periculoase au fost rezolvate.
  • Linia temporală pozitivă a fost asigurată. Planeta Pământ este în siguranță. Va fi o transformare uriașă de acum încolo, dar pericolele mari au fost înlăturate.

Deci Forțele Luminii se pot apropia acum de suprafață. Mai întâi va fi treptat, apoi se va accelera. Se va produce o descoperire, lucrurile se vor mișca foarte repede. Va fi brusc și oamenii vor fi surprinși. Lucrurile vor părea a fi normale, apoi descoperirea se va întâmpla dintr-o dată.

Exact cum se va întâmpla, nu pot spune. Există o mulțime de liber arbitru implicat în acest proces. Cronologia de bază este sigură, dar detaliile se modifică în funcție de decizia liberului arbitru. Oamenii se confruntă cu impulsuri și trebuie să-și întărească liberul arbitru. De acum, un număr mic de oameni folosesc liberul arbitru în mod conștient, ei decid ce se întâmplă pe această planetă. Majoritatea oamenilor folosesc liberul arbitru în mod negativ și doar câțiva folosesc pozitiv. Este o bătălie energică între liberul arbitru pozitiv și liberul arbitru negativ. Restul oamenilor sunt spectatori, se bucură de lucruri precum rețelele de socializare, se uită la televizor. Este o bătălie a minții și a voinței, este un război spiritual.

Ajungem acum la vârful proiectului Atlantida. Voi vorbi conform Astrologiei Occidentale. Pluto va reintra în Vărsător într-o lună (ian, 2024). Pământul va avea schimbări de energie zdrobitoare. Energia va începe să aducă dezvăluiri. Au existat straturi de control artificial din cauza cărora nu a existat niciun contact. Există multe straturi ale acestui control, dintre care unele au fost demontate. Unii oameni primesc autorizație de securitate pentru a începe să vorbească. Vor începe când vor primi semnal. Ei vor împărtăși experiențe despre viața ET (extraterestră), ceea ce au văzut, auzit, experiențele reale. Cum se va desfășura, nimeni nu știe. Sunt oameni care împing lucrurile pentru asta, sunt oameni care le opresc. Dar împingerea pozitivă devine mai puternică. Conștiința se pregătește. Oamenii sunt pregătiți în conștiința lor.

Oamenii au o rată lentă de evoluție. Este nevoie de multe încarnări pentru mici schimbări. Din ultimele cinci secole, este mai puțină implicare ET. ET-urile lucrează și cu Agartha pentru tehnologie. Există persoane care au fost contactate de Agartha Network (Rețeaua Agartha). Acest lucru va duce în cele din urmă la Evoluția pentru Umanitate. Un efort colectiv.

Acum vom răspunde la întrebări:

Întrebări și răspunsuri

Î1 – Ați spus că veți vorbi conform astrologiei occidentale. De ce există o diferență între astrologia occidentală și cea indiană?
Răspuns – Sunt interpretări diferite ale acelorași situații din cauza interpretării culturale a energiilor. Există o diferență de aproximativ 2000 de ani. Astrologia occidentală este mai precisă și mai scurtă, în timp ce cea indiană este mai profundă.
Î2 – În ceea ce privește ET care au creat oameni – Anunnaki, puteți detalia despre asta?
Răspuns – Zecharia Sitchin a scris această carte. Aceste informații nu sunt corecte. Multe lucruri și informații sunt interpretate greșit.
Q3 – Puteți vorbi despre incidentul de la Roswell?
Răspuns – Incidentul s-a întâmplat deoarece există o mulțime de anomalii pe această planetă. Armata SUA a capturat ființe ET, le-a închis și unele au murit. Au fost multe incidente de genul acesta.
Î4 – Conform cărții „Legea Unui”, este posibil ca unii ET să fi vizitat Pământul în trecut.
Răspuns – Da, ET-urile vizitează de mult, dar încă nu este public.
Audiență – Dar sunt disponibile date referitoare la întâlnirile ETS. Este pe internet.  COBRA – Da, este pentru discernământul tău.
Q5 – În ceea ce privește intrarea Pluto în Vărsător într-o lună, vreo dată?
Răspuns –21 ianuarie
Q6 – (Partajare de experiență) În jurul anilor 1994-95, aveam în jur de 25-26 de ani. Eu și unii oameni din grupul meu am fost contactați de energii. S-a spus că Pământul va primi lumină și vor avea loc multe evenimente haotice.
Răspuns – Foarte bine. În 94-95 s-au făcut multe contacte.
Q7 – Evenimentul va fi acum devreme sau a fost amânat?
Răspuns – Momentul evenimentului nu s-a schimbat. Timpul dintre eveniment și Super val/ Fulger solar este acum mai lung. Oamenii au nevoie de timp pentru procesare. Evenimentul va fi timpul adevărului, al dezvăluirilor și al eliminării/dezarmării lucrurilor rele. Apoi se va acorda timpul de procesare. Apoi va avea loc fulgerul solar și schimbarea polilor.

Acum vom continua. Lăsați-mă să vorbesc despre particulele tahionice.

Energia Soarelui Central Galactic este energia tahionica. Tahionul a fost prima particulă creată atunci când s-a născut Universul. Are cea mai mare vibrație posibilă. Se creează o conexiune directă la sursă. Voalul a fost creat de forțele întunecate care împiedică energia tahionică să ajungă pe planetă. Tahionii sunt absorbiți de ionosferă și nu ajung la suprafață. Din această cauză, oamenii nu sunt în armonie, nu sunt sănătoși și nu sunt fericiți. Dacă va fi suficientă energie tahionică, oamenii vor fi mai sănătoși și mai fericiți. Pleiadienii i-au cerut lui COBRA să dezvolte camere tahionice, astfel încât mai mulți tahioni să ajungă pe planetă. Există două părți ale camerei.

  1. Prima parte – Orbită Pământului
  2. Partea a doua – Partea fizică a camerelor de pe suprafața Pământului.

Am adus niște pietre tahionizate și le voi arăta. Vom face o pauză de 20 de minute și puteți cumpăra produsele.

Lista Pietrelor
  1. Cintamani (Sirius)
  2. Cintamani Galactic (Soarele Central Galactic)
  3. Tektitele columbiene (Sirius)
  4. Cristale de acvamarin ATVOR (ajută în meditația ATVOR; tehnologia ATVOR ajută la procesul de ascensiune)
  5. Safir – Protecție personală, Îndepărtarea obstacolelor
  6. Meteoriți – curăță tiparele noastre subtile
  7. Bijuteriile zeiței – ancorează prezența Zeiței
  8. Produse pentru protecția telefonului mobil sau a casei împotriva EMF

Bine ați revenit. Continuăm programul principal. Ne vom alinia din nou energiile.

Meditația de aliniere energetică:  Aceeași meditație făcută anterior, a fost repetată.
Vom începe cu întrebări.

Întrebări și răspunsuri

Q1 – Am visuri la evenimente haotice de câteva luni. De ce? Ca și distrugerea structurilor 3D și a calamităților.
Răspuns – Calamitățile naturale vor avea loc înaintea fulgerului solar final la un moment dat. Purificarea pământului trebuie să aibă loc. Oamenii au aceste vise de zeci de ani.
Î2 – Despre eveniment oferiți o presupunere educată. Care este motivul pentru a da o ipoteză educată?
Răspuns – Este doar orientare, nu predicție. Nimeni nu știe când se va întâmpla evenimentul din cauza liberului arbitru. Există modele și scenarii pentru ghicire educată.
Q3 – Suntem ca sufletul alcătuit din particule tahionice? Cum să experimentezi tahionii?
Răspuns – Doar cei care sunt iluminați pot accesa particulele tahionice. Legătura noastră cu Tachyonii s-a pierdut. Pietrele sunt o modalitate de a ne reconecta cu asta. Sufletul nu există fizic, el există pe plan Atmic/Buddhic.
Q4 – Cum ajută meditația zilnică a Vortexului Zeiței la proiectarea Evenimentului. Ce meditații zilnice ajută la ascensiune?
Răspuns – Meditația Vortexul Zeiței ajută la ușurarea transformării, deoarece nu există suficientă energie a Zeiței pe planetă. Mai multă energie a Zeiței pe planetă înseamnă că procesul va fi mai puțin violent și mai armonios. Pentru procesul de ascensiune voi introduce câteva meditații în acest atelier.
Q5 – Când a apărut distorsiunea între astrologia indiană și cea occidentală? Uranus, Neptun, Pluto – aceste 3 planete nu sunt sisteme solare conform astrologiei vedice.
Răspuns – Nu sunt vizibile fără telescop. Au fost adăugate în astrologia occidentală după ce au fost inventate. Dar și fără ele există.
Q6 – Ray Masters sunt noi pentru indieni. Aș dori să mă conectez cu zeii și zeițele noastre.
Răspuns – Voi explica această parte ulterioară a acestei sesiuni.
Q7 – Unele pietre Cintamani strălucesc când sunt iluminate, altele nu.
Răspuns – Cintamani de calitate a pietrei strălucește, altele nu. Gradul de bijuterie este mai puternic.

Noul proiect Atlantis

Acum discutăm despre India; St Germain încearcă să reactiveze rețeaua de lumină. A început în martie 2023 și a crescut în iunie-iulie. Împreună trebuie să reactivăm rețeaua de lumină din India. Anterior a fost puternică în India, dar a fost dezactivată. Pe planurile eterice există linii ley și vortexuri în India. Aceste linii ley se conectează la rețelele energetice.

La momentul căderii Atlantidei, existau două regate foarte avansate. Unul era în partea de sud a Indiei, adică în Tamil Nadu. Există o structură semnificativă numită Ram Setu. A doua a fost Valea Indusului din Rajasthan. Era un regat puternic. După căderea Atlantidei, ambele civilizații au supraviețuit într-o anumită măsură. Au fost conduse de regi spirituali. Încet, conexiunea a scăzut. Forțele întunecate s-au infiltrat în ambele civilizații în nord și sud. Aceste civilizații au fost cele mai avansate de pe planetă.

Arheologii au găsit multe dovezi; dar a fost suprimate de Guvern. Anumite descoperiri au depășit înțelegerea arheologiei. Aveau 7000-9000 de ani. Coruperea dovezilor s-a produs din cauza forțelor întunecate care încercau să pună mâna.

ET-urile au fost, de asemenea, implicate și a avut loc războiul. Aspectul pozitiv al acestui război este că Aldebaranii a fost implicați în Regatul de Nord. Dar Draconienii întunecați au cucerit. A existat un război nuclear în India acum 5000-6000 de ani. Deșertul Rajasthan este din cauza unei explozii nucleare. Există multe zone de radiații radioactive în jur. A fost descrisă în Mahabharata. Aldebaranii a pierdut și Draconienii au câștigat războiul. Au început să se infiltreze în rețeaua preoției din India. Există o rețea uriașă de temple în care au început să se infiltreze și au fost preluate de Draconieni. La suprafață, templele sunt controlate de guvern. Dar în culise, ei sunt controlați de rețeaua preoției. Această rețea este foarte puternică și există în multe temple indiene.

Un alt nivel al acestui lucru este rețeaua Nobilimii Negre din India. Sunt în contact și cu părțile politice. Unele au mai mult de 100 de ani, altele de peste 2000 de ani. Există mai ales în Rajasthan, India de Nord, Tamil Nadu, Kerela.

Chiar înainte să vin aici, m-au atacat. Multe ritualuri de magie neagră au fost făcute unor oameni când am anunțat acest atelier. Există ritualuri foarte puternice făcute în temple în structura preoției. Puteți simți energia, care temple sunt de lumină, și care nu sunt.

Un alt lucru în India este că structurile preoției se infiltrează în Mișcarea New Age din India. Ele sunt controlate de structura draconiană.

Forțele Luminii încearcă să reactiveze anumite temple și locuri sacre din India. Forțele Luminii au instruit să îngroape pietrele Cintamani și Cintamani Galactic în acele locuri sacre, astfel încât templele să poată fi reactivate. Cintamani poate fi îngropat în temple și folosit în timpul meditației în lumina violet. Pentru a ajuta la purificarea acelor temple, invocați-l pe Dumnezeu sau pe Zeița acelui templu pentru a-l purifica.

Vortexuri energetice puternice sunt activate în zone precum  Tamil Nadu ,  Kerala , în jurul  Delhi ,  Rajasthan .

  • DELHI : Fortul Roșu, zona veche Delhi trebuie reactivată
  • AGRA : TAJ MAHAL este o structură foarte puternică. Are octogon, se bazează pe geometrie sacră. Este o mașină spirituală puternică care aduce lumină. Scopul ei era să aducă lumină pe pământ. Este o ancoră pentru Soarele Central Galactic. Este a doua cea mai importantă clădire de pe planetă după piramidă. Este un punct de ancorare principal pentru galaxia M87. Este foarte important să creați rețeaua Cintamani în jurul Taj Mahal. A fost creat ca fuziunea dintre culturile indiene și musulmane (sau moghul), are cea mai bună dintre toate culturile. A fost dezvoltat pentru a aduce raiul pe pământ, nu doar un loc turistic. Este o mandala planetară pentru galaxia M87.
  • JAIPUR : Un alt Vortex este în orașul vechi Jaipur. Acolo este nevoie de multă flacără violetă.
  • UDAIPUR : Lacul Mare din Udaipur (Lacul Pichola) este un vortex al Zeiței.
  • KASHMIR : Lacul Srinagar din Kashmir este un vortex al Zeiței.
  • ZONE DIN  LADAKH : Câteva mănăstiri.
  • SUDUL INDIEI : Vârful lui  KANYAKUMARI  este cel mai important în India. Trebuie reactivat cu pietre Cintamani și Cintamani Galactic. THANJAVUR/TANJORE  este un punct de intrare pentru energia Zeiței în India. A fost coruptă sub invazia islamică.

Deoarece acesta este sfârșitul Kaliyuga, este nevoie de energia Durga. Kali este unul dintre principalele aspecte ale Durga, care se pierde în acest întuneric. Energia Durga trebuie să revină. Va da dreptate acestei planete. Întunericul trebuie îndepărtat. Pentru a ajuta acest lucru, puteți să vă conectați cu Durga, să vizitați altare, să vizitați templele Durga. Îndrumări sunt disponibile pe blogul meu, ce să fac și cum să reactivez rețeaua de lumină. Ființele de lumină au început să trimită energie, oamenii au nevoie să ajute.

Acum voi vorbi despre Activarea Abundenței. St Germain lucrează pentru abundență. În India, abundența este cea mai mare problemă. Oamenii au fost programați să rămână săraci. Sistemele financiare țin oamenii în sărăcie. St. Germain oferă ajutor pentru activarea abundenței. Conectați-vă la St Germain și prezența EU SUNT și invocați abundența. St. Germain a început să activeze aurul în India. Aurul este important. Templele indiene adună aur de la oameni de mii de ani. Templele au tone de aur. Invadatorii islamici au luat cea mai mare parte din aur, încă a mai rămas mult în temple. Trebuie să reactivăm aurul. Putem face meditație pentru a ne conecta la aur, a-l reactiva și a-l vedea oferit oamenilor din India.

Băncile din India au cerut templelor să schimbe aur. Aurul aparține oamenilor și trustului St. Germain. Există conturi colaterale pentru a aduce abundență în India.

Acum vom răspunde la întrebări:

Întrebări și răspunsuri

Q1 – Puteți să menționa nobilimea neagră din India.
Răspuns – Nu este pentru cel mai înalt scop de a împărtăși.
Q2 – Cum să invocăm Energia Zeiței în temple?
Răspuns – Puteți face meditația Zeiței Vortex sau cântând mantre ale Zeiței acelui templu.
Q3 – Ați menționat Thanjavur. Ce temple din Thanjavur?
Răspuns – Multe temple din Thanjavur au energia Zeiței.
Q4 – Există centre ale energiei Zeiței în India?
Răspuns – Există multe rețele. Căutând poți găsi.
Q5 – Ați menționat că a existat un război nuclear străvechi pe care Draconian l-a câștigat. Dar este scris în scripturile noastre că oamenii buni au câștigat.
Răspuns – Scripturile sunt infiltrate. Nu este adevărul complet. Întuneric rescris și reprezentat ca lumina a câștigat tot războiul.
Q6 – Pentru a atrage energia Zeiței, trebuie să purtăm mai mult aur?
Răspuns – Nu. Aurul este pentru energia din abundență. Argintul ajută la conectarea mai mult cu energia Zeiței.
Q7- Am experimentat atacuri de magie neagră și amenințări cu viața. Încercăm toate meditațiile. Uneori funcționează, ca meditația cu Flacăra violet. În rest, blocajele sunt acolo. Cum ne putem proteja?
Răspuns – Când a fost anunțat atelierul, preoția întunecată a organizat sesiuni puternice de ritualuri de magie neagră. Dar acum Forțele Luminii le îndepărtează. În ultimele săptămâni a existat rezistență sau blocaj. Toate atacurile sunt eliminate acum. Au fost intense în ultimele 2-3 săptămâni. Meditația va fi mai ușoară acum.

Meditația 3:  Meditația a fost făcută cu un stâlp de lumină albastră ca cerul, urmat de flacăra violet care mergea în sens invers acelor de ceasornic în jurul grupului, apoi din nou un stâlp de lumină albastră ca cerul.


Vom începe cu întrebări.

Întrebări și răspunsuri

Q1 – Ați vorbit despre centrele energetice și pietrele Cintamani și despre mantrele sau meditațiile din acele locuri; cât de des să facem toate acestea și care este procesul?
Răspuns – Puteți face în mod regulat sau conform îndrumării voastre interioare. În mod ideal, ar trebui să fie zilnic sau regulat.
Q2 – Începând din septembrie, simt vibrații pe față și pe cap. Deoarece este foarte incomod. De ce este așa?
Răspuns – Când oamenii încep să se trezească, energia blocată începe să curgă și ai senzații.
Q3 – Cum se numește locul din Jaipur care este centrul energetic?
Ans – Întregul oraș vechi Jaipur. Este un mare vortex.
Q4 – Care a fost scopul lui Devadasi în vechiul regat indian?
Ans – Devadașii obișnuiau să ancoreze energia Zeiței prin dans sau artă. Din cauza invaziilor și a practicilor preoției, acest lucru a fost corupt.
Q5 – Piatra Cintamani este personală sau poate fi împărțită între membrii familiei?
Răspuns – Este mai bine dacă fiecare persoană își folosește propria piatră, dar poate fi împărtășită.
Q6 – Shiva Jyotirlingas rezonează cu energia luminii?
Răspuns – Da, dar au nevoie să fie purificate, apoi pot ancora energiile de ascensiune.
Î7 – Templul Tirupati Balaji din Andhra este ghidat de forțele luminii?
Răspuns – Nu este scopul meu cel mai înalt să spun. Trebuie să vă aliniați cu îndrumarea voastră interioară.
Q8 – Mulți dintre noi se confruntă cu crize financiare. Care este sugestia dvs. Și mulți oameni se confruntă cu o boală. Cum vor fi îngrijiți în timpul Evenimentului sau al super valului galactic?
Răspuns – Pentru abundență financiară, practicați Manifestarea. Este un proces în 3 pași – Decizie, Invocare și Acțiune. Este nevoie de timp pentru a se manifesta, dar este posibil. Același lucru este pentru abundența fizică. Pentru boală, după Eveniment, vor fi disponibile tehnologii de vindecare.
Q9 – Acum mass-media vorbește din nou despre COVID și cazurile cresc în Kerela.
Răspuns – Nu trebuie să vă fie frică. Chiar dacă s-a spus ca variantă nouă, dar e același lucru vechi. O sa treacă.
Î 10 – Deoarece evenimentul va avea loc în curând. Dacă cineva este interesat de proprietăți sau investiții, ce sugerați.
Răspuns – Dacă sunteți îndrumat, faceți-o Nu are nicio legătură cu Evenimentul. Puteți trăi normal și vă puteți urma îndrumările.

ATVOR

Este cea mai importantă tehnologie a Forțelor Luminii pentru pregătirea individuală. Este dezvoltată de Federația Galactică a Luminii. Este ajustată și extinsă foarte mult pentru a reduce anomalia. Meditația stâlpului de lumină este ceea ce Forțele Luminii folosesc pentru a contracara anomaliile. Am introdus pietrele de activare ATVOR. Țineți-o în mână când faceți meditație pe stâlpul de lumină. Acest lucru face ca Forțele Luminii să se conecteze mai ușor cu voi.
Vă ofer afirmații care ajută la activarea stâlpului de lumină. Spuneți aceste afirmații de 3 ori.

Afirmații pentru activarea ATVOR

  1. Chem stâlpul de Lumină Albă Pură să coboare asupra mea și să se formeze în jurul meu.
  2. Invoc prezența lui EU SUNT CEEA CE SUNT.
  3. Cer prezenței EU SUNT CEEA CE SUNT să se alăture și să fuzioneze cu mine.

MEDITATIE ATVOR

[Spunând afirmația de 3 ORI și VIZUALIZARE a STÂLPULUI de LUMINĂ VENIT DE LA COMANDA MAMĂ A ASHTAR]
Îl puteți folosi în mod regulat sau conform îndrumării voastre pentru a vă conecta cu Forțele Luminii. Îl folosesc pentru a elimina anomaliile. Aceasta conectează, de asemenea, Forțele Luminii și rețeaua Agartha. Această meditație este și un scut de protecție. Oamenii trebuie să înceapă să practice acest lucru mai mult.

IERTARE

Este foarte important. Este un proces prin care eliberăm atașamentul față de experiențele trecute. Experiențele trecute sunt rezultatul unei anomalii. Acea energie rămâne în câmpul energetic. Dacă ierți, eliberezi atașamentul și eliberezi acea energie. Eliberarea ajută la sănătate. Nu este bine să ai acea energie pentru procesul de ascensiune.

AFIRMAȚIE DE ELIBERARE A TUTUROR CONFLICTELOR ȘI PENTRU IERTARE (MEDITARE)

Decret și ordon să eliberez toate conflictele mele cu părinții mei, cu copiii mei, cu partenerul meu, cu alți oameni și cu alți lucrători în lumină. Eu decid iertarea.
[Spune afirmația de mai sus DE 3 ORI & VIZUALIZĂ FLACĂRĂ VIOLETĂ VENITĂ DE SUS ȘI ARUNCA TOATE CONFLICTE ÎN EA]
Este o tehnică bună de a elibera energiile vechi. Puteți împărtăși afirmația și altora. Spuneți-o de 3 ORI sau MAI MULTE. Apoi folosiți meditația cu Flacără violet și aruncați conflictele în Flacăra violet. O poți folosi în mod regulat sau la nevoie.

Vom răspunde acum la întrebări.

Întrebări și răspunsuri

Q1 – Uneori simțim energiile altora atunci când se întâmplă ceva rău. La fel ca atunci când există un eveniment rău sau o calamitate, suntem deranjați emoțional. Ce să facem în privința asta?
Răspuns – Dacă faceți ATVOR, vă va proteja de emoțiile altora sau de Gaia (Pământul) aflată în primejdie.
Î2 – Este Ierarhia Spirituală o lege universală?
Răspuns – Ierarhia spirituală NU este o ierarhie prin control, ci printr-o îndrumare.
Î3 – Există o poveste despre Lord Ganesha. Ca și cum s-ar fi născut om și i s-a tăiat capul, apoi a fost înlocuit cu capul unui elefant. Este adevarat?
Răspuns – Aceasta este o poveste simbolică. Au fost multe experimente genetice făcute cu oameni și alte specii.
Q4 – De ce nu putem să ne pregătim și să avem un război cu forțele întunecate?
Răspuns – Puteți încerca să vedeți unde vă duce.
Publicul – Dar cum poate întreaga omenire să se unească și să controleze forțele întunecate?
COBRA – De aceea facem meditații și facem ateliere și conferințe pentru trezire.
Î5 – Ce este Comandamentul Ashtar pe care l-ați menționat în meditația ATVOR?
Răspuns – Sunt frații și surorile noastre galactice care ajută umanitatea. Puteți citi despre asta pe blogul meu ( https://2012portal.blogspot.com ).
Î6 – Primesc vibrații grele care mă deranjează în meditație. Ce ar trebui să fac?
Răspuns – Primul lucru este să vă reconectați cu îndrumarea voastră interioară. Odată ce reconectarea are loc, totul va urma.
Q7 – Există multe teorii despre originea umană sau evoluția, cum ar fi ET sau Anunnaki. Ce este adevarat?
Răspuns – A fost un curent creat pe pământ. Majoritatea au fost modificate genetic de ființe ET.

Cu aceasta încheiem programul principal. Sper că oamenii vor începe să activeze templele și vortexurile din India.

VICTORIA LUMINII!


__________________________________________________________________________

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)