Conferința de Ascensiune / Cobra – Taipei, 8 e 9 aprilie 2023 ( Notele din blogul lui Peter) / Ziua II

 COBRA / Conferința de Ascensiune 2023

Conferința de Ascensiune / Cobra – Taipei, 8 e 9 aprilie

postat în 26 aprilie 2023 pe peterpansblog


Disclaimer : Aceste note sunt interpretarea mea a ceea ce am auzit de la Cobra prezent la conferință. Este posibil ca unele informații să lipsească sau să nu fie complet clare sau exacte, totuși consider că o mare parte din ele sunt suficient de fidele pentru a transmite argumentele prezentate de Cobra și pentru a fi de folos celor care se află pe o cale spirituală și lucrează pentru eliberarea noastră. planetă. Tot ceea ce este raportat între paranteze sunt cuvintele mele care integrează informații suplimentare ca o clarificare la ceea ce se referea Cobra. Conținutul informațiilor publicate la această conferință a fost de departe cea mai noutate pe care am auzit-o vreodată la oricare dintre Conferințele Cobra de Ascensiune la care am participat (aceasta a fost cea de-a 6-a) ……………… Note pentru a doua zi vor urma în curând.

Ziua Doi. Duminică, 9 aprilie

Resetare planetară

O cronologie despre care s-a vorbit mult a inclus o formă de resetare planetară în 2012. Forumul Economic Mondial a avut o cronologie total diferită, care includea un control cuprinzător al planetei. Acest lucru nu s-a întâmplat, așa că au implementat scenariul pandemic. Din moment ce suntem mai aproape de străpungerea finală, există o cantitate tot mai mare de lumină și polaritate crescută.

Există mult mai multe dovezi în acest sens acum, cu mult haos la mai multe niveluri. Convergem spre prăbușirea unei societăți metastabile care a fost același program de bază instituit de secole, timp de 26.000 de ani, care a inclus implantarea oamenilor. Pe măsură ce intră mai multe energii cosmice, sunt expuse mai multe straturi ale programării și, în ultimii câțiva ani, mai mulți oameni de pe planetă s-au trezit la faptul că ceva nu este în regulă. Există un procent mare de oameni în culise și creează condițiile sau evenimentul să se întâmple. Pe măsură ce aceste straturi de programare și condiționare sunt eliminate, structura matricei false 3D nu mai este stabilă.

Știința colapsului


(graficul arată știința prăbușirii pe site-ul

(https://www.oftwominds.com/blog.html) – o sursă grozavă de informații despre economie)

În 2019 am ajuns la un punct fără întoarcere în care acum este imposibil din punct de vedere fizic să menținem sistemul existent în funcțiune. Un aspect al acestui lucru este sistemul financiar. Când Cabala și-a dat seama că bătălia a fost aparent pierdută, a creat pandemia pentru a stabiliza artificial sistemul monetar și societatea. Toate metodele vechi sunt epuizate. Prăbușirea se va întâmpla. Ceea ce vor Forțele Luminii este ca aceasta să se întâmple cât mai armonios posibil. Va exista o prăbușire a vechilor moduri de gândire, dar nu o prăbușire a tuturor, deoarece infrastructura pentru furnizarea de apă alimentară și transport trebuie să rămână intactă. „Oamenii trebuie să permită prăbușirea propriei programări. Majoritatea oamenilor sunt atașați de condiționarea lor” (ceea ce le face greu să se schimbe și să fie deschiși către noi frecvențe și moduri de a fi).

În momentul resetării, oamenii vor fi speriați (în măsura cantității de programare și condiționare pe care o mai au). Va fi haos și instabilitate. Odată cu prăbușirea credințelor (care se va întâmpla cu dezvăluirea) frica va apărea. Toate temerile trebuie eliberate. (Cu cât ne putem face mai mult munca interioară... eliberând emoțiile suprimate și nerezolvate, convingerile limitative, condiționarea mentală, programarea etc. cu atât va fi mai ușor să ne deschidem și să ne adaptăm la schimbare și să primim frecvențele mai înalte care ajung pe planetă în aceste vremuri și mai ales la momentul Evenimentului)

Există mai multă activitate și energie care vin la noi acum de la Galactici și de la Soarele Central, ceea ce are ca efect creșterea activității kundalini în corp. Există o traiectorie de criză care topește sistemul social în momentul resetării. Vechiul sistem se va prăbuși, deși există diverse cronologii care arată diferite niveluri de resetare. Dacă resetarea are loc prea devreme, va avea loc un colaps total. Dacă se întâmplă prea târziu, va lua „calea de mijloc” (nu sunt sigur ce a vrut să spună Cobra prin asta). Dacă se întâmplă la momentul potrivit va fi o recuperare stabilă. Toți oamenii par să dorească să se întâmple acum. Sunt 8 miliarde de oameni și toată lumea trebuie să fie pregătită. Momentul de resetare este un punct critic pentru comportamentul fizic. O modalitate de a fi pregătit este să puteți lua decizii instantaneu. Vom înțelege mai multe când se va întâmpla.

(Întrebări și răspunsuri)

Forțele Luminii vor introduce mai multe tehnologii avansate după Eveniment. Ființele galactice experimentează de asemenea, trauma. Trebuie să devenim mai onești și mai aliniați cu sufletul nostru. Va fi mult mai ușor să fie create Insulele de Lumină după Eveniment. Sfârșitul Q&A.

Resetare WEF versus Resetare Galactică

Situațiile devin din ce în ce mai dificile în care agenda de resetare a Forumului Economic Mondial se ciocnește cu agenda de resetare Galactică... ambele au fost pe o traiectorie de 150 de ani. De asemenea, slăbirea câmpului magnetic creează probleme pentru corpul mental, ceea ce are ca efect crearea a mai multor tulburări pe planetă. Mișcarea de Rezistență (1995) a adus mai multe informații la suprafața planetei. Ei au dezvoltat un sistem de Internet care va înlocui Internetul pe care îl avem acum. Va fi un sistem mult mai liber, care va elimina toate interceptările, spionajul și urmărirea comunicațiilor. În tot acest timp, forțele întunecate și-au implementat propriul plan de contracarare, care include utilizarea pe scară largă și omniprezentă a telefonului mobil, unde totul poate fi urmărit, inclusiv toate tranzacțiile financiare. Planul lor include, de asemenea, eliminarea tuturor tranzacțiilor fizice în numerar, care au început cu zeci de ani în urmă cu eliminarea monedelor susținut de argint și aur. Aceasta a fost finalizată în 1971-1972 și are un efect crescând asupra inflației, unde dolarul are din ce în ce mai puțină valoare.

Orientul adună și cumpără mult mai mult aur în ultimii ani. Pe măsură ce sistemul financiar se prăbușește, argintul și aurul vor fi folosite pentru a susține toate monedele. Pe de altă parte, planul forțelor întunecate este de a implementa un sistem total de monede digitale care va fi sancționat de guvern și va permite doar tranzacții legale. O aplicație pe telefonul vostru va fi averea voastră în portofel. În acel moment, dacă se întâmplă acest lucru, 10.000 de dolari vor valora doar 7.000 de dolari. Planul alternativ al Forțelor Luminii va fi în momentul prăbușirii, Mișcarea de Rezistență va avea o ușă din spate instalată pe cadrul principal al computerelor actuale ale sistemelor bancare și va crea un afect de virus care se va răspândi pe internet într-o perioadă de câteva ore. Anumite site-uri web se vor opri și nu va mai exista folosirea Internetului de către Cabală. Virusul va intra în datele băncilor financiare, deoarece averea băncilor Rockefeller va fi ștearsă în câteva minute.

Eroare de sistem


Carantina care este în vigoare acum este un sistem închis, „nimic în nimic afară”. Este un sistem de entropie cu multă polaritate în care există o creștere constantă în mai mult haos și mai puțină abundență. (Cobra a vorbit pe scurt despre ceva numit „BPM 37093 Lucy”, despre care cred că a spus că poartă numele cântecului Beatles, „Lucy in the Sky with Diamonds”/ „Lucy în cer cu diamante” și a menționat ceva de dimensiunea lunii și numărul cu 34 de zerouri în fața lui. Îmi cer scuze că nu am urmat sau am putut lua notițe clare despre asta).

Adevărata abundență leagă planul spiritual cu planul fizic unde bogăția fizică și spirituală sunt egale. Sistemul ne-a programat acum să fim prea atașați de materia fizică și de bogăția fizică.

Resetarea viitoare (garantată?) va deschide porțile pentru fluxul adevăratei abundențe și va crea condiții fizice care vor reflecta frumusețea care este inerentă pentru natura noastră sufletească. Abundența fizică va fi mai convenabilă și confortabilă și va permite progresul și sentimentul de satisfacție (împlinire). Abundența fizică va fi menținută în concordanță cu creșterea noastră spirituală. Abundența se va deschide cu energia lui St. Germain.

(A urmat o perioadă de întrebări și răspunsuri. Răspunsul Cobra la una dintre ele: Suma de bani pe care o aveți este consecința a cât de conectați sunteți de adevăratul vostru scop. Ar trebui să ne gândim la ce vrem să manifestăm, la ce ne dorim cu adevărat în viață, cum ar fi o casă sau o mașină, Insulele Luminii... și să nu fim obsedați de banii în sine. Aceasta este o dorință insuflată în noi de forțele întunecate. (În procesul de manifestare, cu atât vă puteți conecta mai mult cu ceea ce vreți cu adevărat să faceți în viața voastră și cu cât acele lucruri sunt mai mult conectate la scopul vostru superior, cu atât este mai bine).

Modelarea realității

Procesul de manifestare poate fi privit ca acest câmp toroidal. Totul începe cu un gând, o idee... un anumit impuls... felul în care un arhitect vizualizează și desenează un design pentru o clădire, aceasta este creată și construită. Chiar și această conferință a fost doar o idee la un moment dat. Majoritatea nu știu (despre adevărata natură a liberului arbitru) și nu își folosesc liberul arbitru. (COBRA a menționat la conferința de la Budapesta că, cantitatea de liber arbitru pe care o avem este determinată în cea mai mare parte de cât de mult suntem conectați la sinele nostru superior și la natura sufletească).

Tot ceea ce există pe această planetă este vectorul soarelui al liberului arbitru al fiecăruia. Fiecare acțiune și fiecare gând creează ondulații prin acest câmp al conștiinței. Sunteți mult mai puternic decât vă dați seama. Cu cât mintea voastră este mai limpede, cu atât liberul vostru arbitru este mai puternic. Pentru a manifesta ceva poate dura ceva timp... Cu cât obiectivul este mai mare, cu atât poate dura mai mult pentru a-l atinge. Este nevoie de consecvență și poate chiar de obsesie. Chiar și pentru ceva de genul Evenimentului. Și totuși este important să vă continui viața și să fiți în momentul prezent... Condițiile nu vor fi niciodată perfecte
.

Procesul Manifestării

                                               Intenție + Acțiune = Magie

Primul pas în procesul de manifestare este luarea unei decizii, a unui scop mental. Apoi puneți energie emoțională în spatele ei, vizualizând, având fantezii și imaginându-vă că se întâmplă. Puteți scrie despre el sau chiar puteți construi un model 3-D al acestuia. Rămâneți în a fi în momentul prezent. Al treilea pas este să acționați fizic. Făcând pașii fizici pentru a vă manifesta obiectivul. Repetați acești trei pași și vă garantez că veți manifesta ceea ce doriți. Acest proces este mult mai eficient decât altele. Deși depinde de cantitatea de liber arbitru (voință liberă) pe care o aveți. Poate fi un proces gradual în care este implicată serendipitatea (sincronicitatea).

Să repetăm împreună:

„În numele Eu sunt ceea ce sunt. În numele prezenței sufletești divine care sunt. În numele tuturor ființelor de Lumină ascensionate. În numele Confederației Galactice. În numele Centrului Galactic central. Decret și ordon să anulez și să abrog toate contractele și acordurile mele trecute, prezente și viitoare, încheiate între orice parte a ființei mele și forțele întunecate. Toate aceste contracte și acorduri și toate consecințele lor sunt acum complet șterse din realitatea mea. Acum sunt liber. Toată karma întregii mele ființe este acum și ea ștearsă. Sunt o ființă liberă suverană de lumină, de acum până în veșnicie. Așa să fie și așa este...

În Lumină.

(semnați numele vostru aici)

Super Valul Galactic

Energia iubirii va transforma galaxia și pământul. Această energie nu a fost chiar prezentă până acum. Nu mai este mult timp să ne pregătim. Există o activare foarte puternică pe 1 mai la ora 5:06 PM UTC. În 2021 a fost o primă pregătire majoră pentru epoca Vărsătorului. Această activare va avea același scop, dar la un nivel mult mai înalt.

(A fost afișat un videoclip de pe youtube https://youtu.be/vbCH5lnZ6sA cu The Fifth Dimension / Dimensiunea a cincea, cântând „Aquarius, Let the Sun Shine In” / „Vărsător, lasă Soarele să strălucească”.

Această activare va avea originea în galaxia M 87 din Fecioară, care va fi într-un trigon mare cu Uranus în ______ și Pluto în Vărsător. Pluto a intrat în Vărsător pe 23 martie și va deveni staționar pe 1 mai. După 1 mai, Pluto va merge retrograd și înainte pentru încă un an și jumătate, care va fi o perioadă de tranziție până când va staționa complet în Vărsător în noiembrie 2024. Această activare va ajuta la stabilizarea acestei perioade de tranziție.

(Imaginea de mai jos nu este cea afișată la conferință, dar arată totuși trigonul mare despre care a vorbit Cobra)

 

ATVOR

ATVOR sunt stâlpi de lumină cu o vibrație foarte mare care transformă realitatea în plan fizic și non-fizic. Acesta a fost recent modernizat. Este un proiector de câmp cuantic, asemănător unui laser, care transformă anomalia cuantică din apropierea Pământului. Este folosit de maeștrii ascensionați pentru indivizi și grupuri în procesul lor de ascensiune. Stâlpii de lumină vor trece prin ființa noastră. Pentru a invoca ATVOR folosim următoarea invocare:

„Apelez stâlpul de lumină albă pură să coboare asupra mea și să se formeze în jurul meu. Invoc prezența Eu Sunt Ceea ce Sunt. Îi cer prezenței Eu Sunt Ceea ce Sunt să se alăture și să fuzioneze cu mine.”

Puteți apela la aceasta ori de câte ori vi se recomandă.

Comandamentul Ashtar va intra în contact cu populația trezită pentru procesul lor de ascensiune individuală și de grup în meditație și vise. Va fi mai ușor pentru Pleiadieni în următoarele câteva săptămâni să ia contact cu populația de suprafață. Au tehnici îmbunătățite pentru populația generală.
 

Meditație de protecție


Puteți face această meditație simplă oricând aveți nevoie de protecție. Pe măsură ce invocați acest lucru, vizualizați o bulă albastră de lumină care vă înconjoară.

„Fie ca o bulă de lumină albastră să mă înconjoare. Fie ca scutul de lumină să mă protejeze de toată energia negativă. Așa și este."

Comandamentul Pleiadian și Ashtar ne ajută prin diverse mijloace. Ne-au dat două comenzi pe care să le folosim la discreția noastră atunci când ne simțim chemați să facem acest lucru.

“Comanda Stardust“ și

“Comanda 741“.

De asemenea, au adus tahioni la populația de suprafață pentru vindecarea indivizilor și a planetei. Acest lucru a fost prin diverse tehnologii, inclusiv camera de vindecare cu tahioni și tehnologia Light Mandala / Mandala de lumină. Îi voi lăsa să-și explice diversele instrumente și tehnologii. (Directorul ne-a vorbit apoi, descriindu-ne puțin din tehnologie și câteva dintre instrumentele majore pe care le-au afișat pe durata conferinței pe o masă lungă, în partea laterală a auditoriului, unde oamenii puteau merge să le verifice, să pună întrebări și să cumpărare. Acolo era o echipă de oameni, majoritatea din Malaezia, cunoscători despre produse și tehnologie. Erau instrumente de vindecare destul de interesante, dintre care unele utilizau un scaner care putea măsura sute de frecvențe diferite din corp și putea determina care dintre acele frecvențe lipseau și/sau puteau fi folosite pentru a vindeca corpul, emițându-l sub formă de laser tip lumină. Mai multe pentru corpul fizic și unele au fost pentru corpul eteric și energetic. 

Le puteți consulta pe site-ul lor, https://lightmandala.com

Întoarcerea Zeiței

 

Acest principiu pur feminin provine din Soarele Central Galactic. Este o energie delicată a iubirii galactice pe care am fost programați să o credem că este o slăbiciune. Dacă este primită și dezvoltată în interior și împărtășită cu populația, permite ancorarea unei imense energii divine pe planetă, motiv pentru care Cabala a muncit atât de mult pentru a o inhiba în atât de multe moduri. Este o energie a Frumuseții și este o expresie pură a sufletului în multe feluri. Prin arhitectură, prin artă, prin corp. Ne putem bucura de expresia și de legătura sa cu sufletul. A înflorit în epoca Renașterii. Cu mulți ani înainte, în societățile antice, multe culturi au înființat grupuri Sisterhood of The Rose.


(Cobra a invitat apoi să urce pe scenă pe oricine dorea să înceapă un grup Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului). Nu sunt sigur dacă a menționat-o pe Isis sau nu, dar am putut simți energia ei în inițierea fiecăruia dintre noi în misiunea noastră.)

Următoarea fază a stabilirii energiei Zeiței pe planetă este crearea fizică a templelor Zeiței. Aceasta înseamnă, practic, crearea unui spațiu sacru în care energia Zeiței poate fi ancorată (în mod permanent). Poate fi chiar o sală dedicată, care este deschisă publicului. Creăm o rețea a grupurilor Sisterhood of The Rose pe toată planeta și multe altele vor fi create după Eveniment... asemănător cu timpul Atlantidei, unde familiile sufletești se vor reuni.




La final, a fost cântată melodia “Babylon”, când oamenii au urcat pe scenă și au început să danseze … alături cu Cobra! Starea de spirit și vibrația erau foarte înălțătoare și energice … un sentiment de sărbătoare și victorie era în aer …

VICTORIA LUMINII …!

ESTE A NOASTRĂ! REVENDICAȚI-O, SIMȚIȚI-O, IMAGINAȚI-O ȘI TRĂIȚI-O!

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)