Conferința de Ascensiune / Cobra – Taipei, 8 e 9 aprilie 2023 ( Notele din blogul lui Peter) / Ziua I

 COBRA / Conferința de Ascensiune 2023

Conferința de Ascensiune / Cobra – Taipei, 8 e 9 aprilie

postat în 26 aprilie 2023 pe peterpansblog


Disclaimer : Aceste note sunt interpretarea mea a ceea ce am auzit de la Cobra prezent la conferință. Este posibil ca unele informații să lipsească sau să nu fie complet clare sau exacte, totuși consider că o mare parte din ele sunt suficient de fidele pentru a transmite argumentele prezentate de Cobra și pentru a fi de folos celor care se află pe o cale spirituală și lucrează pentru eliberarea noastră. planetă. Tot ceea ce este raportat între paranteze sunt cuvintele mele care integrează informații suplimentare ca o clarificare la ceea ce se referea Cobra. Conținutul informațiilor publicate la această conferință a fost de departe cea mai noutate pe care am auzit-o vreodată la oricare dintre Conferințele Cobra de Ascensiune la care am participat (aceasta a fost cea de-a 6-a) ……………… Note pentru a doua zi vor urma în curând.

Ziua Unu. Sâmbătă, 8 aprilie

Introducere

Toate viețile pe care le-am trăit au fost o pregătire pentru aceasta. Această viață pentru următorii doi ani începând cu 1 mai este timpul când încep acțiunile reale.


Multe lucruri ce gândesc și știu mințile noastre despre această lume nu este adevărat. Trebuie să ne trecem peste tot ce trebuia să știm. Multe informații despre ce s-a întâmplat, se întâmplă acum, și se va întâmpla, vor fi lansate în următoarele două zile.


Tot ceea ce vedem este o foarte mică parte din galaxia noastră și o foarte mică parte din univers. Trebuie să ne extindem perspectivele.

(Fotografie cu Cobra zburând dincolo de voal)

Această experiență de a zbura dincolo de voal mi-a arătat o altă lume de dincolo. Această experiență păstrează promisiunea viitorului nostru.

Mulți asistă umanitatea (spre străpungere). Trebuie să începem să ne aliniem energia. Doar cunoașterea trebuie să ajungă cât mai repede posibil la toți cei care pot să înțeleagă..

Meditație pentru a ne alinia și a ne aduce împreună (notă: primele 3 rânduri îngroșate ne-au fost date de asemenea, de fiecare dată pe măsură ce începeam fiecare segment de program după întoarcerea dintr-o pauză).

Închideți-vă ochii și fiți atenți la respirația voastră … Pe măsură ce inspirați … inspirați lumina albă strălucitoare în ființa voastră … și pe măsură ce expirați, radiați această lumina albă strălucitoare în împrejurimi … și continuați să respirați în acest fel.


Acum, pe măsură ce respirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru fizic … și pe măsură ce expirați, expirați toate lucrurile de care nu aveți nevoie în corpul vostru fizic … și continuați să respirați așa …Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru fizic, și pe măsură ce expirați radiați această lumină în împrejurimile voastre.

Acum, pe măsură ce respirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru plasmatic… și pe măsură ce expirați din corpul vostru plasmatic, eliberați toate lucrurile de care nu aveți nevoie în corpul vostru plasmatic… și continuați să respirați așa …Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru plasmatic, și pe măsură ce expirați radiați această lumină în împrejurimile voastre.

Și pe măsură ce respirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru eteric … și pe măsură ce expirați, eliberați toate blocajele din chakrele și meridianele voastre … și continuați să respirați așa …Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru eteric, și pe măsură ce expirați radiați această lumină în împrejurimile voastre.

Acum, pe măsură ce respirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru emoțional … și pătrunde-ți toate emoțiile voastre cu această lumină... și pe măsură ceexpirați, eliberați-vă toate emoțiile de care nu mai aveți nevoie... mânia, tristețea, frica, gelozia voastră... lasăți-le să plece. Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru astral și, pe măsură ce expirați, radiați această lumină în împrejurimile voastre și continuați să respirați așa.

Acum, pe măsură ce respirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru mental… și pe măsură ce expirați, expirați din corpurile voastre mentale toate gândurile și sistemele de credință de care nu mai aveți nevoie … din mintea voastră … și continuați să respirați așa … Acum, pe măsură ce inspirați, inspirați lumina albă strălucitoare în corpul vostru mental, și pe măsură ce expirați radiați această lumină în împrejurimile voastre.

Acum inspirați lumina albă strălucitoare în totalitatea ființei voastre, și expirați această lumina din ființa voastră … continuați să respirați așa. Pe măsură ce respirați în acest fel, deveniți ca o ființă de lumina … Sunteți o ființă de lumina. Și vom confirma acest lucru prin cântarea sunetului sacru “OM” de trei ori. (cântăm de 3 ori cu voce tare cu grupul)

Ca o ființă de lumină, ne conectăm la toți oamenii din acest grup și devenim o ființă de lumina. Confirmăm acest lucru prin cântarea sunetului sacru “OM” de trei ori (cântăm de 3 ori).

Ca un grup, ca un punct de lumină, ne conectăm cu alte grupuri pe întreaga planetă creând o planetă ca o singură ființă planetară de lumină, acolo unde este un sfârșit al tuturor suferințelor și întunericului.

Acum vizualizați galaxia noastră vastă Calea Lactee conținând o sută de miliarde de stele care emană lumina în toate direcțiile, trimit lumina către sistemul nostru solar și soarele nostru iar apoi spre planeta noastră. Soarele Central Galactic este sursa al întregii acestei lumini în galaxia noastră. Pământul nostru este planeta care va deveni plină de lumină și va fi liberă de orice negativitate. Aceasta este îndeplinirea Profeției Galactice care afirmă că va veni o vreme când toată negativitatea ba dispărea în galaxie, și doar Lumina va rămâne. Iar acest timp este acum. Vom confirma acest lucru cântând sunetul OM de 3 ori (cântați OM de 3 ori).

Noua Resetare Cosmică

Acum suntem în vârful unui nou ciclu cosmic. Galaxia noastră se extinde și se contractă precum o bătaie a inimii înceată expirând și inspirând. Vom atinge în curând maximumul expansiunii a expirației, când va fi un moment de non-respirație, de totală liniște, deschidere spre energia Sursei. Cu Pluto staționar în semnul Vărsătorului. Această energie a conștiinței va rearanja totul … eliminând toată anomalia.

Teoria vidului fals

Știința a prezentat idei care sunt false... cum ar fi spațiul este un vid, anumite idei despre găurile negre și viteza finită a luminii.

Soarele Cosmic Central devine din ce în ce mai activ. Odată ce energia sa ajunge pe planeta noastră, are un mare efect în a ajuta omenirea să atingă masa critică în trezire. Meditațiile noastre în masă au fost dezamăgitoare în lupta împotriva eforturilor enorme și puterea forțelor întunecate. Odată ce conștiința umanității începe să experimenteze energia trezirii, piatra galactică Cintamani a devenit disponibilă așa cum nu era posibil înainte. Am știut despre ea de acum un an, dar nu a fost lansată fiindcă puterea sa ar fi putut crea multe probleme.

(fotografia mea arată calitatea translucidă a unei pietre “obișnuite” Cinatamani. Lucrătorii în Lumină din Taiwan plantează aproximativ 2.000 de Cintamani pe an, ajungând la un total cu mult peste 10.000 …inclusiv multe în statele din Taiwan. Fiecare Cintamani plantat influențează mintea, emoțiile și realitatea oamenilor pentru o zonă de câteva mile pătrate (km pătrați). Camera Tahionică creează, de asemenea, un portal de energie care curăță întregul mediu. Saint Germain a fost implicat în crearea unei planete de Lumină. Grupurile de oameni care meditează ajută acest proces. Voalul care este în jurul planetei sale reține tahionii pentru a nu intra pe suprafață. Tahionii sunt prima materie creată la nașterea universului nostru. Ei poartă cea mai puternică conexiune cu energia sursei. Alte cristale care sunt eficiente în plantarea cu pietre Cintamani sunt Goshanitul, Morganitul și cuarțul (cuarțul tibetan este cel mai bun). Energia Zeiței infuzează multe dintre aceste energii (ale pietrelor) în corp. Safirul este bun pentru protecție personală.


Evenimentul Supernova Galactică și Micro Nova Solară


Super ciclul galactic durează de miliarde de ani. Există multe alte cicluri care converg de asemenea, inclusiv ciclul galactic la Căii noastre Lactee în care ne aliniem cu inima Soarelui Central Galactic. Izbucnirile super valurilor galactice creează portaluri multi-dimensionale conectate la sursă ceea ce influențează câmpurile scalare ale Pământului precum și schimbarea polarității magnetice a Pământului care la rândul său inversează câmpul magnetic al întregii galaxii. Așa cum am menționat anterior, propriul nostru ciclu galactic e ca o expansiune și contracție asemănătoare cu o inimă care bate și durează în total 26.000 de ani. Durează trei ani finalizarea unei schimbări polare magnetice totale. Toate galaxiile au propriile lor cicluri cu excepția unui procent mic de galaxii mai sigure care nu fac acest lucru. Știința este capabilă să măsoare izotopii din mostrele de gheață de pe planeta noastră, care arată un vârf uriaș cu 12.910 în urmă. Aceasta a fost un eveniment de extincție în care 90% din masa largă a animalelor a dispărut. Înainte de acest eveniment, Siberia a avut o climă caldă.



(acestea nu erau exact imaginile folosite de Cobra dar ele sunt o ilustrare grafică a ciclurilor despre care a vorbit. Acum, culminăm cu acest ciclu galactic. În 1998 la momentul solstițiului de iarnă, soarele era aliniat cu ecuatorul galactic. Perioada de tranziție al acestui ciclu este din 1975 până în 2025.

Multe cicluri converg și se reunesc, întărind efectul lor și facilitând evenimentul. Când câmpul magnetic se inversează, are loc o schimbare polară planetară care afectează oceanele, creând tsunami care sunt o purificare natural a planetei. Are de asemenea, efecte de ștergere a memoriei. Nivelul ultimei (schimbări polare) a fost unul sever de mărime 8 (dintr-o diagramă care a fost arătată indicând gravitatea de la 1 la 10 a ciclurilor din trecut care au avut loc).

Înainte de această schimbare, galacticii vor avea nave-mamă permițând oamenilor evacuarea. (La conferințele din trecut, Cobra a vorbit despre o zonă subterană vastă sub Taiwanul de nord, care poate găzdui în jur de 3 miliarde de oameni)


Acest lucru deja s-a întâmplat în trecut și poveștile, legendele și miturile trecutului reflectă aceasta ca fiind povestea cu barca lui Noe din biblie. Invaziile Arhonilor au șters amintirile oamenilor despre aceste lucruri. Cartea, Povestea lui Adam și Eva , scrisă în urmă cu 60 sau 70 de ani a fost confiscată de CIA, iar acum lansată și care include știința despre cum și de ce și consecințele schimbării polare. Acest superval galactic trimite unde electromagnetice soarelui nostru care îl activează și crează fulgerul solar care influențează toată materia fizică și non-fizică, care inversează câmpul magnetic terestru. Această schimbare polară are loc din ce în ce mai rapid atingând o fază intermediară. În anul 2000 stabilizarea câmpului magnetic s-a accelerat. Am început să pierdem de la 1 la 2% pe an din puterea câmpului magnetic iar acum, am pierdut 25% din puterea câmpului nostru magnetic și până în 2025 se așteaptă scăderea acestuia la zero.

În prezent, suntem aproape de vârful unui ciclu solar de șapte ani care culminează în 2024. (Cobra a arătat un grafic al ciclurilor Carrington și Charlemagne)

Ciclul Charlemagne are un ciclu de 1.000 de ani și este prezice că acest fulger solar are șansa de 65% să se întâmple în următorii doi ani.

Odată cu combinația dintre întărirea erupțiilor solare și scăderea câmpului magnetic suficient de slab, se prăbușește și se inversează Polaritatea magnetică prin care mantaua interioară (magnetică) a pământului nu se poate ține de scoarța terestră și astfel există o schimbare între cele două creând tsunami-uri pe suprafață. Cabala s-a pregătit pentru asta construind buncăre în munții mai înalți, dar nu vor supraviețui. Cabala a păstrat aceste informații secrete de teama să nu piardă controlul asupra populației.

Forțele Luminii nu se grăbesc ca Evenimentul să se întâmple. Ei pun pauze în process pentru populația de suprafață pentru a fi cât mai pregătită posibil pentru a elimina drama inutilă. Multe Forțe ai Luminii se găsesc în jurul Soarelui și a Pământului pentru a regla schimbarea polară. Câmpul magnetic din jurul Pământului influențează și sprijină creierul nostru, ceea ce necesită creierul pentru a funcționa. Câmpurile magnetice artificiale au fost create pentru a contracara acest lucru fără rezultate bune.

Înainte de ultima schimbare, înainte de Atlantida, ecuatorul a înconjurat planeta într-o locație complet nouă și are în vedere „ecuatorul zeiței”... Încercuind prin Liban, Paris, Stonehenge, până la New York. Multe dintre templele zeițelor care au existat au fost reconstruite de romani. În unele locuri, fundațiile rămân încă.

Dinamica portalului 2025

Mulți se gândesc la același interval de timp așa cum am spus despre asta: 1975 – 2025. Acestea sunt doar estimări în care viitorul este necunoscut și există întotdeauna loc de schimbare. (Drunvalo Melchizedek a vorbit despre același interval de timp în care va avea loc un eveniment de ascensiune. Mulți credeau că 2012 a fost ACEL an pentru asta.)

Căderea civilizației occidentale

Există un program de calculator care este foarte asemănător cu ce au furnizat sursele lui Cobra, care calculează acel an: 2024.676 (sfârșitul lunii septembrie) este acest sfârșit al acestui ciclu de timp când va avea loc schimbarea/resetarea.

(Imaginea diagramei astrologice care arată aspectele puternice inclusiv un trigon major și multe alte aspecte între Pluto, Neptun, Uranus și câteva stele de importanță minoră.) Cele trei planete exterioare își schimbă semnul creând aspecte foarte puternice care au și vor avea un efect major asupra noastră, acum și în anii următori.

Pluto în Vărsător ne influențează și ne va afecta în moduri spirituale. Ultima dată Pluto a intrat în Vărsător cu aproximativ 500 de ani în urmă atunci când a avut loc revoluția franceză și americană. Pluto va avea efectul de a aduce toate minciunile la suprafață și de a aduce subconștientul suprimat la lumină. Acest lucru se întâmplă acum, deoarece marile bănci sunt într-o mare încurcătură, ceea ce include prăbușirea Suisse Bank. Sistemul financiar care se bazează pe minciuni va colapsa. Noi am avut ceea ce se numește un sistem de rezervă fracționar în care băncile dețin un procent mic (10%) din activele lor fizice. Aceasta a funcționat în teorie, dar odată cu creșterea cantității de monede din hârtie introdusă de sistem, băncile dețin din ce în ce mai puțin din activele lor … aproape de 0%. Acest lucru creează inflație majoră, și o mare tulburare socială, și cu creșterea activității solare, această neliniște devine necontrolabilă. Aceasta a fost neașteptat de Cabala.

Pluto este într-un aspect foarte puternic față de celelalte planete și stele, ceea ce are ca efect creșterea activității pleiadiene în societate. Uranus intră în Berbec care va aduce un întreg nou ciclu deoarece Berbecul este începutul calendarului astrologic care va aduce noi iniției spirituale. Uranus va avea un aspect puternic asupra Pleiadelor în Gemeni, ceea ce va duce la o explozie de energie. 

Neptun va intra în Berbec în 2024 făcând trigon cu Pluto, cu efect asupra renașterii spirituale (o planetă exterioară). Aspectare puternică care va aduce o întoarcere a energiilor clare pe planetă, mereu vacante în cea mai mare parte de pe vremea Atlantidei.(o planetă exterioară, care intră în Scorpion și formarea unui tren cu alți adepți, aducând o nouă eră.)

Toată activitatea astrologică de dinaintea lui 2020 a fost destul de plictisitoare. În 2020 erau aspecte puternice ( subliniate la conferința din 2019), care a introdus o carantină într-o carantină. Toată această activitate astrologică va sprijini Lucrătorii în Lumină.

Graficul afișat arată că planetele exterioare converg în timpul unui ciclu de 500 de ani. 

Aceasta indică o ascensiune foarte puternică a energiilor în ultima jumătate a anului 2024. Există și o coincidență cu ciclul lui Sirius.

Un alt ciclu de șase ani în ciclul 1975 – 2025 ne conectează la Soarele Central Galactic unde există Lumina superioară evoluată. Din 1996 piatra Cintamani a ajutat la aducerea portalului Sirius pe Pământ. (Piatra Cintamani provine de la o planetă care orbita Sirius B)

PRÂNZ

Fizica carantinei


Încă de acum 26.000 de ani, după ultimul super val, forțele luminii se concentrează asupra pământului din două motive:

1). Planeta este situate într-o poziție importantă în apropiere de o Poartă Stelară.

2) Are condiții bune pentru viață, raportul corect dintre uscat și apă, Lungimea zilei și a nopții, și lungimea anului. Forțele întunericului au vrut planeta pentru ei înșiși, așa cum Chimera a revendicat-o și au luat anumite Forțe ale Luminii ca ostatici. Au creat libertate iluzorie fiindcă mulți se simt liberi. Acest sentiment de libertate s-a prăbușit în timpul pandemiei pe care au creat-o. Gardul electromagnetic care împiedică ca lumina și energia să intre, se dezintegrează încet.

Fizica carantinei se bazează pe o scară cuantică (sub atomică). (Cobra a explicat această fizică mult mai detaliat și mai clar decât am putut să urmăresc și să iau notițe). De fapt, structura atomului ca electroni și nuclee este schimbată. În interiorul spumei cuantice, este o schimbare la o scară sub atomică. Odată ce cuantica întâlnește forțele cuantice aleatoare (anomalia?), acestea sunt capabile să manifeste materia împiedicând lumina să fie prezentă și să intre. Din 1996 au transportat aici anomalii făcând ca navigarea spațială să fie dificilă. Anomalia cuantică în spațiul cuantic este adunată și expediată la suprafața Pământului. Forțele Luminii sunt în siguranță în hiper spațiu însă nu în spațiul obișnuit din jurul planetei. Multe nave Pleiadiene au fost forțate să înceteze să funcționeze și este ceea ce s-a întâmplat la prăbușirea Roswell. Anomalia contorsionată distorsionează realitatea. Acest lucru este unic pentru Pământ, deoarece putem simți anomalia cuantică. Anomalia subcuantică nu este cunoscută în fizica actuală. Nu este detectabilă și există la cel mai mic nivel. Chiar mai mic decât formula lui plank care în fizica actuală este cea mai mică particulă care poate exista. Este o forță invizibilă distorsionată în realitatea spațiu-timp și a fost generată în ciclul cosmic anterior. Forțele Luminii curăță din ce în ce mai mult, și va fi un progres pe măsură ce Activarea Portalului Luminii aduce o mare cantitate de Lumină și energie pe planetă.

Găuri negre

Spațiul din interiorul unei găuri negre nu există în spațiu-timp normal. Este o materie extrem de compactă, de parcă zdrobirea pământului ar exista în dimensiunea palmei tale. Timpul necesar pentru ca o gaură neagră să se evaporeze este de 1 miliard până la gradul 12 în ani. Majoritatea fizicienilor nu înțeleg că particulele pot călători mai repede decât lumina. Forțele luminii au dezvoltat un tun cuantic care proiectează energii care pot sparge o gaură neagră, plasând o gaură de vierme între două găuri negre, dezintegrând gaura neagră într-un timp relativ mult mai scurt. Nu avem mult timp, doar câțiva ani scurți pentru a curăța totul... deoarece lucrurile devin intense.

Anomalia influențează comportamentul uman. Mai multă limpezire va avea loc pe măsură ce energia curge din Soarele Central Galactic. (Mai ales după activarea portalului de 1 mai) 


Bombe toplet

Tehnologia bombelor toplet provine din Orion. Forțele Luminii au eliminat toate bombele toplet din restul universului și sistemul solar, da nu de pe Pământ. (Cobra a explicat știința de bază a tehnologiei , dar nu am putut să urmăresc și să iau note în același timp). O nouă particulă este creată prin ciocnirea a două nuclee de la doi atomi diferiți creând o particulă diferită în totalitate. (Cobra a menționat “strangelet” și “quarc”), Această particulă atrage și trage atomii din jurul ei și crește. Toți atomii se transformă în quarci de top, Dacă o bombă toplet ar exploda pe planetă, planeta ar deveni un quarc de top de mărimea unei bile de 100 m lățime. Când bombele toplet sunt eliminate de pe planetă, va fi victoria luminii.

Matricea scalară
             

Realitatea matriceală falsă 3D este o frecvență creată de o undă staționară electromagnetică care are o influență asupra conștiinței oamenilor la scară planetară care afectează în mare măsură aura umană. Pe fiecare plan poate crea credințe false, programări și tipare de boli. Include implanturile cu care toți oamenii au fost implantați. Cele două implanturi chiar deasupra fiecărei sprâncene pe lobul frontal blochează legătura noastră cu sursa și blochează inițiativa liberului. Arbitru. Cel care este aproape de buric suprimă emoțiile noastre și blochează energia noastră kundalini. Creează de asemenea, o separare între energia noastră sexuală și energia inimii noastre și între natura masculină și feminină. Are efectul de creare a separării în umanitate și separare între bărbați și femei.

(a fost afișată imaginea tuturor dimensiunilor și planurilor, aceeași arătată la alte Conferințe)

O parte uriașă a acestei tehnologii a fost înlăturată. Forțele Luminii au spart Lorzii Karmei, pe care Cabala a proiectat-o pentru 26.000 de ani. Acest proces a permis pregătirea pentru ascensiunea noastră și a început în februarie. Forțele Luminii au curățat planul inferior al mantalei și planul astral superior și curăță cât mai mult și mai repede posibil. Problema principală acum este pe planul emoțional și fizic. Mulți experimentează transformarea, dar fizicul trebuie să fie deschis (pentru ca procesul nostru de ascensiune să fie eficient).

Aceasta este un program puternic care a creat această realitate matriceală flasă 3D. Aceasta a fost creată ca o frecvență electromagnetică în jurul Pământului și a corpului nostru, blocând kundalini și suprimând emoțiile. Dacă oamenii sunt capabili să își proceseze emoțiile, ei se pot elibera, deoarece o energie emoțională neprelucrată blochează și inhibă kundalini. Cel mai eficient lucru pe care omenirea o poate face este să renunțe la telefoanele lor celulare. Aceasta suprimare a corpului emoțional a creat o gaură de energie condusă de Inteligența Arrtificială IA pentru ultimii 26.000 de a ani. OPerația specifică condusă de cei dn Orion în 1996 a condus oamenii de o rețea de semnal scalar prin intermediul telefoanelor mobile. Mulți din SUA și din alte părți au fost conduși către un anumit scop, dar Cabala nu are influență totală asupra liberului nostru arbitru. Una dintre principalele mecanisme de a menține carantina pe planetă este separarea sufletelor gemene. O conexiune adevărată între bărbat și femeie poate sparge matricea. Cabala de fapt, a înlocuit la tineret spiritualitatea cu tehnologia. Pe 1 aprilie a fost un ataca supra Lucrătorilor în Lumină iar Forțele Luminii au contraatacat făcând o spargere parțială în computerul main frame care rulează matricea.



Matricea falsă

În tranziția noastră de la 3D printr0un portal 4D către dimensiunea a cincea, va fi ca un nou univers. Va fi cea mai puternică experiență pe care am avut-o vreodată, și nimeni nu este cu adevărat pregătită. Toate schimbările pe care le-am avut în trecut, ne duc doar cu un pas către eveniment. Schimbarea în care suntem acum către eveniment este logaritmică. Forțele Luminii aplică acum mai multă căldură și energie care creează Evenimentul. Acum puteți scoate ceva de scris să notați și luați-vă ceva timp să scrieți ceea ce vă imaginați că ar putea fi experiența voastră privind prima zi a evenimentului.


( Cobra ne-a dat 20 de mine sau cam așa ceva să facem asta. După acest lucru, ne-a întrebat dacă cineva dorește să împărtășească și să citească ce a scris. Mi-am ridicat mâna și am împărtășit cum urmează :

„Mă trezesc cu o bucurie pură pe care nu am simțit-o până acum în viața mea… Dincolo de fericire… Plin de energie și exuberanță pentru ziua respectivă. Totul se simte și pare atât de frumos, culorile atât de vibrante, cântecul păsărilor cântând, chiar și aerul se simte mai limpede și mai vibrant... Cerul pare mai albastru. Există și știind că această zi este ziua pentru care m-am născut, pentru care visez și muncesc toată viața. Există o cunoaștere în corpul meu și o întruchipare, că sunt liber, că sunt o ființă liberă... Este permis să fac și să mă bucur de orice mă simt atras să fac. Pentru a crea pentru ceea ce sunt aici să creez. Îmi dau seama, de asemenea, că precum un suflet, am fost întotdeauna liber și cumva am fost absorbit să trăiesc o viață care era falsă, care nu era distracție...

Când întâlnesc prima persoană pe care o văd, există o recunoaștere a sufletelor. Când mă uit în ochii ei, mă uit într-o oglindă. Când ne uităm unul în ochii celuilalt, avem o recunoaștere a faptului că am întâlnit-o înainte și că am fost făcuți să ne întâlnim în acest moment și să ajutăm să ne creăm raiul pe pământ, pentru noi înșine, și pentru a-i ajuta și îndruma pe alții să realizeze și să simtă același lucru. Există o iubire care pătrunde în sufletele noastre, în celulele noastre, chiar și fără a ne atinge unul de celălalt, doar fiind unul în prezența celuilalt, suntem scăldați în lumina și iubirea lui Dumnezeu. Acest moment este un moment în eternitate. Această zi este adevărata prima zi a vieții noastre. Suntem acasă, suntem iubire, tot ceea ce vedem cu ochii noștri este văzut în aceeași lumină și iubire de Dumnezeu... De dragoste pentru Zeiță.”

Toată lumea a aplaudat când am terminat și au făcut la fel cu celelalte cinci partajări pe care oamenii le-au împărtășit despre ce și-au imaginat ca prima zi a evenimentului.

Cobra ne-a rugat să ne imaginăm cel mai bun scenariu posibil pentru eveniment și să-l vizualizăm de acum până când are loc evenimentul. Noi creăm modul în care se va manifesta și putem face cât mai mult posibil pentru a ne imagina scenariul optim pentru noi înșine și pentru alții și pentru planetă... inclusiv abundența pentru noi înșine și pentru alții. Mișcarea de Rezistență pregătește un AI (Inteligență Artificială), făcându-l proprietatea sa, pe care îl vor lansa ca un sistem de internet care va fi binevoitor și pozitiv. Va avea loc o restructurare și o resetare a sistemului financiar și veștile vor deveni reale.
Acesta va fi eliberat când va fi momentul potrivit.


Mâine, fiecare dintre voi va trebui să aducă o bucată de aur sau argint pentru a face o activare a abundenței. Mâine vom face niște lucrări energetice în jurul nostru. La noapte, fiți atenți la visurile voastre.

Sfârșitul primei zile

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)