Conferința de Ascensiune de la Taipei 2023 / Note oficiale IGAG - (Ziua 2) / 9 aprilie 2023

 Conferința de Ascensiune de la Taipei 2023 (COBRA)

Note oficiale IGAG Ziua 2 9 aprile

ZIUA II

2023 Taipei Ascension Conference IGAG Official Note Day 1 April 8th - 國際黃金時代團隊 (golden-ages.org)

Disclaimer: această notă este o traducere inversă a transcrierii chineze a Conferinței de Ascensiune din 2023 din Taipei. Echipa de traducători a făcut tot posibilul pentru a prezenta sesiunea de două zile a lui Cobra în această notă revizuită. Cu toate acestea, conținutul nu înregistrează neapărat cuvintele originale rostite de Cobra. Unele lucrări și meditații energetice sunt omise în această notă, deoarece ar trebui să fie experimentate la fața locului. Multe detalii despre activarea Portalului Luminii sunt, de asemenea, omise, deoarece sunt deja postate pe blogul Cobra. Această notă servește doar ca referință și nu poate prezenta conținutul complet al unei conferințe Cobra. Oamenii care se simt atât de ghidați sunt mai mult decât încurajați să participe la o conferință Cobra în viitorul apropiat.


9 aprilie

Vom vorbi despre viitoarea trasformare planetară din perspectiva fizică. Există multe versiuni de Resetare Planetară. Prima versiune și cea pozitivă a apărut în 2012, când media alternativă a publicat informația. Atunci când forțele întunecate au aflat despre asta, au creat versiunea lor de Resetare Planetară.

În 2020, Forumul Economic Mondial a anunțat o versiune negativă a Resetării. Acum există două linii temporale care concurează între ele. Desigur, linia temporală pozitivă va câștiga la final, dar vom vedea multe lucruri în geopolitică și finanțele mondiale înainte de victoria finală. Pe măsură ce ne apropiem de străpungerea finală, decalajul dintre bine și rău va deveni din ce în ce mai extrem.

Vechea societate este plictisitoare. Această societate a fost înființată de către forțele întunecate în timpul Atlantidei. Ei au folosit multe straturi de programare cu ar fi media mainstream, implanturi, traume fizice/mentale, anomalii, găuri negre, și diferite mijloace de control. Cu toate acestea, mecanismul de control de bază este același.

Indiferent dacă trăiți în Egipt, Taiwan sau Statele Unite, sunteți supuși unei programări similare. Programarea de bază a controlului a rămas aceeași pentru sute de ani. Acest sistem de control social este destul de stabil. Celulele corpului uman pot stoca memorii din viețile anterioare, astfel încât acele programe de control sunt acumulate o viață după alta. Acest control durează de 26.000 de ani.

Există o realitate mai bună și mult mai magnifică care a fost suprimată. Pe măsură ce, din ce în ce mai multă energie intră pe Pământ, aceste straturi ale programării de control sunt expuse. Devin din ce în ce mai evidente și mai vizibile. Pandemia COVID din ultimii ani a permis multor oameni să vadă programarea controlului de către forțele întunecate. Oamenii încep să simtă că lumea nu este tocmai corectă.

Înainte de pandemie, mulți oameni nu știau că se întâmplă ceva sub masă. După pandemie, multe mecanisme de control ale forțelor întunecate au fost expuse. Aceste dezvăluiri oferă condiții mai bune pentru ca Evenimentul să aibă loc.



(“Cum se prăbușesc sistemele”)

Pe măsură ce forțele luminii îndepărtează programele de control strat după strat, structura matricei devine instabilă. Această societate devine din ce în ce mai puțin stabilă. Inițial, totul decurge normal și ca de obicei. Băncile deschid normal. Logistica și transportul sunt bune. Deoarece forțele luminii încep să înlăture straturile programării de control, oamenii încep să vadă anomaliile din acest sistem social. Atunci se întâmplă o criză, sistemul trebuie să adauge protecție suplimentară astfel încât să poată continua să funcționeze. Sistemul va intra la starea sa normală.

Într-o zi, sistemul își va utiliza sistemele de protecție. De îndată ce toate copiile de rezervă sunt epuizate, sistemul se va prăbuși brusc și nu se va mai recupera niciodată. Încă nu am ajuns la colapsarea sistemului social, dar suntem pe cale să vedem prăbușirea. Semnele colapsului devin tot mai evidente.

Urmărim două linii temporale care sunt în competiție una cu cealaltă. Cu siguranță, forțele luminii vor să declanșeze Evenimentul. Vor profita de colaps, și vor ajuta Pământul să se alăture societății galactice. Forțele întunecate au învățat în ultimii ani că sistemul se va prăbuși inevitabil într-o zi.

Când linia temporală Beta să prăbușit în august 2019, acest sistem social a intrat în punctul fără întoarcere. La acel moment, se știa că sistemul social se va prăbuși și nu se poate face nimic pentru a-l repara. Un aspect al colapsului este sistemul financiar. Iezuiții știau deja că vechiul sistem bancar se va prăbuși.

Nobilimea neagră din spatele Iezuiților știa că sistemul financiar se va prăbuși categoric, așa că au lansat pandemia COVID. Ei sperau că pandemia putea menține vechiul sistem financiar în funcțiune pentru o perioadă de timp.

S-ar putea să vă amintiți că sistemul financiar nu a devenit atât de stabil în primele luni ale pandemiei. Ați putea vedea că sistemul mondial nu este atât stabil. Pe măsură ce pandemia era aproape încheiată, sistemul financiar a devenit brusc din nou instabil în luna trecută. Forțele întunecate au folosit toate tampoanele. NU mai există nici un buffer în sistemul social.

Deși forțele întunecate mai au câteva modalități de a menține sistemul să funcționeze normal, ei nu mai au multe cărți. Indiferent de situație, sistemul se va prăbuși într-o zi.

Forțele Luminii încă speră că, acest sistem social va colapsa într-un mod stabil și sigur astfel încât să nu fie prăbușiri de ordin logistic sau criză alimentară. Vrem doar să reformăm vechiul sistem, mai degrabă decât să îl distrugem complet. Apa, electricitatea, rezervele de alimente și transportul ar trebui să-și mențină funcționarea normală. Trebuie să schimbăm vechiul mod de gândire și de a face lucruri. Cea mai importantă schimbare este de a reforma sistemul bancar deoarece aceasta este inima vechiului sistem. Încă un lucru important este că acești oameni trebuie să elimine conștient propria programare și să șteargă acele idei învechite.

Majoritatea oamenilor cred că au dreptate, așa că nu există nici o modalitate de a-i forța să accepte o resetare financiară. Când se întâmplă cu adevărat resetarea, oamenii vor intra pentru o perioadă scurtă în haos și instabilitate. Oamenii ar intra în panică atunci când în ceva ce cred se năruie. Trebuie să înlăture toate temerile din mintea lor. Nu știu exact ce se va întâmpla, însă două linii temporale concurează între ele și se vor întâmpla o mulțime de lucruri.

Presiunea socială vine din două aspecte. Primul este inflația/stresul financiar care face ca oamenii să creadă că, calitatea vieții devine mai rea. A doua sursă a presiunii este activitatea energiei cosmice. Pe măsură ce câmpul geomagnetic slăbește din cauza fulgerelor cosmice, Soarele stimulează energia Kundalini umană. Când energia Kundalini acumulată în corpul uman se intersectează cu prăbușirea socială, are loc resetarea.

Unitățile militare și de poliție din întreaga lume nu sunt complet unice în gândire. Unii militari și polițiști cred în sistem, în timp ce alții cred în natura umană. Odată ce are loc o schimbare critică, militarii și poliția vor începe să sprijine oamenii, iar apoi va avea loc resetarea. Acest lucru s-a întâmplat în Israel. Armata israeliană era pe cale să îl răstoarne pe Netanyahu într-o revoluție. Când armata va trece de partea oamenilor, vechiul sistem va colapsa. Când va avea loc prăbușirea, nimeni nu va ști ce se va întâmpla exact. Dacă se întâmplă prea repede, vom intra într-o linie linie temporală negativă, societatea noastră se va dezintegra. Dacă se întâmplă într-o linie temporală intermediară, întreaga societate va deveni instabilă. Dacă se întâmplă într-o linie temporală pozitivă, societatea umană va renaște și va intra într-o nouă Renaștere.

Forțele Luminii vor îndruma resetarea ca ea să se întâmple la timpul potrivit. Știu că toată lumea este obosită, și eu la fel. Cu toții vrem ca Evenimentul să aibă loc chiar acum, dar trebuie să știm că sunt 8 miliarde de oameni care trăiesc pe Pământ. Trebuie să luăm în considerare orice fel de lucruri aici,  inclusiv animalele și plantele.

Știu că este extenuant a fi pionierul întregii umanități, dar ce trebuie să luăm în considerare este că dacă resetarea se întâmplă prea repede, vom fi într-o mare încurcătură. Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Când are loc resetarea, este un punct de vârf critic și acesta este momentul când persoanele cheie trebuie să facă lucrurile corect. Istoria ne-a spus iar și iar că persoanele cheie au luat decizii eronate în momentele cheie.

Țin această conferință pentru a vă instrui să faceți lucrurile corecte la timpul potrivit. În viitor, unii dintre voi vor trebui să ia deciziile corecte în numele a multor oameni într-un timp scurt. Sunteți grupul de oameni care știu cele mai multe despre ce se petrece în lume.

În ultimii 150 de ani, corpul mental uman s-a dezvoltat foarte rapid. Pe măsură ce câmpul magnetic al Pământului a slăbit semnificativ datorită evenimentului Carrington, mintea umană s-a dezvoltat foarte repede. Un alt factor este educația publică care permite ca oamenii să citească și să scrie.

În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, oamenii au obținut o mulțime de informații prin intermediul bibliotecilor, ziarelor și revistelor. În anii 1980, Mișcarea de Rezistență a introdus Internetul pentru populația de suprafață. Internetul a devenit foarte popular din 1995. Oamenii au început să primească din ce în ce mai multe informații. Aceste condiții conduc la conflict între liniile temporale pozitive și negative.

Cunoașterea este putere. Informația ne pot oferi și mai multă înțelegere și înțelepciune, dar poate crea, și dependență. Când forțele întunecate au văzut că Internetul a devenit de mare succes și că oamenii pot învăța foarte multe cu acesta, au înaintat cu o contramăsură. În timp ce Mișcarea de Rezistență a introdus Internetul și calculatoarele personale, forțele întunecate au introdus telefoanele celulare.

Forțele întunecate au adăugat multe funcții telefoanelor mobile, astfel încât majoritatea oamenilor nu mai au nevoie de ceasuri și camere. Acum, tot mai puțini oameni folosesc computerele.

Mulți oameni cred că Bitcoin este anonim, dar sistemul Bitcoin este bazat pe Sistemele de operare Microsoft.

Toate sistemele de operare Microsoft au un program backdoor care este conectat la NSA. Acest program backdoor este de fapt un software de urmărire a tastaturii. Forțele întunecate vor să promoveze un sistem bancar central valutar online al băncii centrale. Vor să elimine banii lichizi și să-i înlocuiască cu un sistem bancar online.

Când ținem numerar în mâinile noastre, putem avea puterea cash-ului. Banii de hârtie sunt un simbol al abundenței. Planul de a elimina acest simbol fizic al abundenței a început cu sute de ani în urmă. Acum 200 de ani, oamenii foloseau banii de aur, argint și cupru. Banii metalici, realizați din metal prețios în special, pot aduce energia abundenței. Apoi bancherii au început să introducă bancnotele, care sunt mai puțin puternice pentru a aduce abundență.

Odată, oamenii își puteau duce bancnotele la o bancă și le schimbau cu aur la un preț fix. Fiindcă bancnotele și aurul era interschimbabili (1 gram = aproximativ 1 Euro), bancnotele au avut o mai mare putere de cumpărare decât acum.

În 1971, Nixon a anunțat că dolarul Statelor Unite nu va fi legat de aur. Acest lucru a provocat ca dolarul să sufere inflații. Acest ciclu a atins un vârf în acest an. Acum bancnotele nu sunt susținute de nimic. Acum sunt o grămadă de hârtie. Singurul sprijin pentru sistemul financiar este încrederea noastră.

În urmă cu 10 ani, mulți oameni au prezis deja că țările estice și vestice se vor separa. Țările estice precum China, Rusia și țările ASEAN vor încerca să colecteze aur în secret. Când sistemul financiar se prăbușește, ei își pot sprijini moneda proprie națională.

Știm cu toții că China și Rusia stochează aur, dar ar trebui să știți că multe țări europene fac de asemenea același lucru. Când are loc resetarea financiară, aurul va deveni fundamentul noului sistem financiar.

Singurul motiv pentru care sistemul financiar funcționează acum este că oamenii au încă încredere în el. Nu este susținut de nimic de valoare concretă. Dacă sistemul financiar este prăbușit datorită unui șoc major, vo rexista două scenarii posibile.


Scenariul negativ

Băncile centrale dau faliment și apoi se închid timp de câteva săptămâni. Tranzacțiile globale vor fi înghețate. Soluția va fi implementarea banilor digitali, Sistemul Valutar Digital al Băncii Centrale AKA (AKA Central Bank Digital Currency System).

Să presupunem că aveți 7.000de dolari în contul vostru bancar. Când băncile se redeschid, veți avea în continuare 7.000 de dolari în contul vostru bancar, dar banii vor fi complet digitali. Va trebui să instalați o aplicație verificată de guvern pe telefonul vostru. Va trebui să arătați ID-ul vostru digital înainte de a folosi banii din contul vostru.

De atunci înainte, guvernul va monitoriza transferul vostru pentru a vedea dacă este legal. Guvernul va putea decide totul. ID-ul vostru digital va determina când puteți cumpăra benzină pentru mașina voastră. Dacă mergeți la o stație de benzină într-o zi nepotrivită, nu vă veți putea alimenta mașina.

Averea voastră va deveni doar o serie de numere pe telefonul vostru. Forțele întunecate vor să vă controleze în totalitate banii și unde vă aflați. Vor monitoriza ce mâncați și ce beți în fiecare zi. Vor ști dacă călătoriți frecvent. Vor ști ce cărți cumpărați într-o librărie. Vă veți pierde toată intimitatea.


Scenariul pozitiv

Mișcarea de Rezistență a dezvoltat o AI (Inteligență artificială) foarte avansată. Au instalat un program backdoor în World Wide Web. Când timpul este potrivit, Mișcarea de Rezistență va folosi backdoor-ul pentru a răspândi un virus de calculator pozitiv prin întregul internet. În doar câteva ore, vor fi încărcate unele fișiere pe site-uri web, în timp ce unele site-uri web vor înceta să funcționeze.

Site-urile web care aparțin Cabalei nu vor mai funcționa. Acel virus de calculator va pirata computerele băncilor centrale. Multe computere și centre de date utilizează intranet, dar aceasta nu este o problemă. Chiar dacă aceste calculatoare sunt deconectate de la internetul public, este totuși posibil să se transmită date la un computer offline cu tehnologia undelor scalare.

Toate datele digitale lucrează conform forței electromagnetice, deci trebuie să respecte legile fizicii. Mișcarea de Rezistență poate pirata acele date. Pot scoate toți banii de la Rockefeller în doar câteva ore. Când Rockefeller vor verifica conturile lor bancare, vor afla că nu a mai rămas nici un dolar.

Nu există loc pentru greșeli când vine vorba de astfel de lucruri. Infrastructura financiară de bază trebuie să fie pregătită. Toate tehnologiile negative trebuie să fie îndepărtate. Condițiile din planurile energetice trebuie să fie și ele corecte.

Când are loc resetarea, lucrătorii de la centrala nucleară nu pot face nici o greșeală. Lucrătorii din lanțul global de aprovizionare cu alimente și logistică nu pot face nici o greșeală. Oamenii în poziții cheie nu pot face greșeli. Vrem să ne asigurăm că nu vor rexista rachete nucleare în aer sau că nici o centrală nucleară nu va intra în colaps. S-ar putea să avem unele întreruperi minore, dar nu putem face greșeli mari.

Trăim într-un sistem închis. Acesta e ca o cutie încuiată în care nimeni nu intră și nimeni nu iese. Când cutia este deschisă, vom descoperi că în univers există o abundență nelimitată.


Acesta este Lucy. Miezul interior al acestei planete este plină de diamante. Planeta este cam la fel de mare ca Luna noastră. Are diamante de 1034 carate ( 34 de zerouri după 1)

Când omenirea se va reuni cu familia noastră galactică, oamenii vor începe să se conecteze cu puterea lor spirituală interioară și se vor bucura de o mai mare abundență. Abundența adevărată poate fi atinsă doar prin combinarea spiritualității cu realitatea fizică. Odată ce suntem bogați spiritual, vom avea în mod natural abundență fizică.

După ce Arhonii au invadat Pământul, au răspândit o idee falsă că oamenii trebuie să fie săraci în timpul vieții lor pentru a deveni spirituali. Când sunteți o persoană bogată spiritual, viața voastră fizică va fi plină de culoare. Mulți oameni sunt prea obsedați de bogăția lumească. Când sunteți sărac spiritual, atunci nu sunteți cu adevărat o persoană bogată. Toată sărăcia este creată deliberat de către forțele întunecate.

Motivul real al sărăciei este că trăim într-o zonă de carantină închisă. Conform legilor termodinamicii, valoarea entropiei într-un sistem închis va crește în timp. Așadar, abundența va deveni tot mai puțină. Când planeta noastră va fi eliberată de carantină, ne vom bucura de abundența infinită, atât spirituală cât și financiară.

Nu există sărăcie în societatea galactică. Rasele galactice avansate care au stăpânit tărâmul fizic pot crea un mediu de viață frumos din nimic. Mediul lor de viață este o reflectare a frumuseții lor interioare.

Un studiu psihologic arată, cu cât aveți mai multă bogăție fizică, cu atât sunteți mai fericiți. Abundența fizică ne permite să trăim o viață mai confortabilă, mai convenabilă și mai sigură.

Dacă sunteți cu adevărat sărac, s-ar putea să trebuiască să veniți la această sală de conferință pe jos. Cei care au bani puțini pot veni aici cu bicicleta. Dacă aveți ceva bani, puteți veni aici cu motocicleta. Dacă aveți mai mulți bani, puteți veni aici conducând mașina voastră. Dacă aveți o abundență de nivel galactic, puteți veni aici cu navă spațială.

Atingerea abundenței este un proces gradual. Dacă vreți să manifestați abundența în viața voastră, trebuie să potriviți nivelul de abundență cu propria voastră creștere spirituală. Odată ce începeți să vă îndepliniți misiunile, puteți folosi energia lui Saint Germain pentru a obține abundența de care aveți nevoie.


Procesul de manifestare

Universul este un tor. Câmpul toroidal este principiul manifestării. Orice materie care se manifestă sub formă fizică este inițial o idee.



(SPIRIT – SPIRIT
MATTER – MATERIE
Impulse of creative thought (rotating clockwise) – Impulsul gândirii creatoare (rotindu-se în sensul acelor de ceasornic)
Point of transformation – Punctul de transformare 
Switching of Polaritis – Schimbarea polarității
Synthesis of Past Experiences (rotating counterclockwise) – Sinteza experiențelor din trecut (rotindu-se în sensul invers acelor de ceasornic)


De exemplu, această sală de conferință a fost inițial un proiect. Arhitectul a trebuit să se gândească despre mărimea stâlpilor centrali, să proiecteze tavanul, numărul de becuri și poziția aparatelor de aer condiționat. Toate aceste lucruri erau doar o idee la început. Arhitecții, inginerii și designerii de produs și-au spus ideile lucrătorilor. Șoferii de camioane au adus apoi toate materialele la locul construcției. În cele din urmă, ideile și materialele împreună devin această clădire fizică.

Această conferință a fost initial o idee; apoi, a devenit un eveniment deoarece voi toți ați venit să participați. Toată materia trece prin același proces de manifestare. Dacă înțelegem acest principiu, putem manifesta orice dorim. Din păcate nu suntem singurii care știu legea de manifestare. Forțele întunecate sunt foarte familiare cu aceasta întrucât au fost studenți ai școlilor de mistere înainte.

Cea mai mare parte a populației de suprafață nu cunoaște legile manifestării. Mulți oameni nu își folosesc liberul arbitru. Manifestarea se bazează pe suma tuturor voințelor libere. Oamenii cu cea mai puternică voință liberă pot determina situația de pe Pământ.

Fiecare gând, decizie și acțiune creează o undă în realitate. Mulți oameni sunt indeciși și adesea își schimbă deciziile. Când o persoană are mintea limpede și știe exact ce vrea, va trimite un semnal foarte puternic. Este important să înțelegeți că manifestarea lucrurilor în acest plan fizic durează ceva timp. Este nevoie doar de 10 minute să manifestăm o ceașcă de ceai, dar ar putea dura ani de zile să manifestăm o casă.

Așa cum știți, durează ani să manifestăm Evenimentul. De obicei, cu cât obiectivul este mai mare, cu atât este nevoie de mai mult timp. Dacă renunțați, procesul de manifestare se va opri. Dacă doriți să manifestați o ceașcă de ceai, nu o veți avea până nu adăugați frunze de ceai în apă.

Dacă vreți să manifestați o casă dar anulați proiectul și revocați echipa de constructori, atunci nu va mai fi nici o casă. Dacă lucrați la manifestarea Evenimentului de 10 ani și brusc renunțați, Evenimentul va avea loc într-o zi, dar s-ar putea să dureze mult mai mult fără participarea voastră. Trebuie să existe un motiv pentru ca voi să manifestați ceva. Manifestarea unei cești de cafea cu siguranță nu necesită persistență. Manifestarea unei case cere o oarecare persistență. Manifestarea Evenimentului solicită persistență și determinare. Nu este necesar să fiți obsedați de țel. Ideea este să vă urmăriți scopul vostru principal în timp ce aveți o viață echilibrată, normală.

Punctul cheie este să TRĂIȚI momentul, să faceți ce trebuie să fie făcut și bucurați-vă de proces cât mai mult posibil. Lumea nu este perfectă, dar putem încerca să ne bucurăm de ea. Odată ce TRĂIȚI momentul, puteți înțelege scopurile pe care doriți să le manifestați. Trebuie doar să o faceți în mod constant și într-o zi veți reuși.


Trei pași pentru Legea manifestării

Manifestarea nu este Legea Atracției. Legea atracției este un termen foarte distorsionat și restrâns. Legea manifestării este un proces în trei pași: decizie, invocare și acțiune. Decizia este o activitate mentală în care voi știți exact ce vreți să manifestați cu liberul vostru arbitru.

Nimeni în afara prezenței voastre EU SUNT nu vă poate spune ce să manifestați. Voi sunteți o ființă divină suverană, deci puteți decide ce vreți să manifestați.

Invocarea înseamnă a adăuga emoții obiectivelor voastre. Puteți folosi energia emoțională când aveți fantezii despre lucrurile pe care le doriți.

Invocarea poate crea persistență prin adăugarea energiei voastre emoționale la decizie. Nu puteți manifesta nimic fără să faceți acțiuni fizice.

Dacă vreți să beți o ceașcă de cafea, puteți cere cuiva să facă cafeaua pentru voi sau să vă cumpărați una singuri.

Dacă vreți să manifestați o casă, atunci trebuie să faceți acțiuni relevante. Puteți căuta o casă sau puteți angaja muncitori să construiască una. Dacă doriți să manifestați Evenimentul, există multe lucruri pe care le puteți face pentru ca Evenimentul să se întâmple. 
Atâta timp cât repetați acești trei pași, vă pot garanta că puteți să ajungeți la ce doriți, chiar dacă s-ar putea să ia mult timp. Atâta timp cât luați decizii corecte, invocați și faceți acțiuni fizice, aveți garanția că vă atingeți obiectivele.

Dacă vreți să faceți un milion de dolari, puteți face un milion de dolari. Dacă vreți a viață sănătoasă, puteți avea o viață sănătoasă. Dacă vreți să luați decizii importante, trebuie să vă petreceți ceva timp realizându-le.

Atâta timp cât practicăm adesea legea manifestării, obiectivele noastre pot fi atinse din ce în ce mai repede. Procesul de manifestare va deveni din ce în ce mai eficient. Va fi atât de eficient încât alți oameni vor crede că folosiți magia.

Arhonii au pierdut multă putere în planul cauzal. Am învățat Revocarea Contractului de mult ori înainte. Această nouă versiune va fi mai eficientă deoarece planul cauzal este într-o condiție mai bună. Acum este mai ușor pentru oameni să șteargă contractele lor sufletești în planul cauzal. Forțele Luminii ne ajută, de asemenea, să facem acest lucru, și obține, rezultate mai bune ca mai demult.



REVOCAREA CONTRACTULUI

 „În numele Eu Sunt ceea ce EU Sunt,
În numele tuturor ființelor de Lumină Ascensionate,
În numele Confederației Galactice,
În numele Centrului Galactic,
Decret și ordon să anulez și să abrog toate contractele și
Acordurile mele din trecut, prezent și viitor făcute
Între orice parte a ființei mele și forțele întunecate.
Toate aceste contracte și acorduri și toate consecințele lor sunt acum complet șterse din realitatea mea.
Acum sunt liber,
Toată karma întregii mele ființe este acum ștearsă, de asemenea,
Sunt o ființă liberă, suverană de Lumină,
De acum până în veșnicie.
Așa să fie și așa este.
În lumină,

("rostește sau semnează numele tău aici”)

Ori de câte ori luăm o decizie, procesul nostru de manifestare va începe. Deoarece există multe anomalii pe Pământ, procesul nostru de manifestare nu ar decurge foarte bine. Întotdeauna sunt schimbări ciudate. Când ne găsim blocați în haos, când viața noastră este plină de anomalii, trebuie să renunțăm la aceste anomalii. Trebuie să stăm departe de haos și anomalii și doar să le lăsăm să treacă. Linia temporală se va remodela apoi și va aduce noi posibilități.

Forțele întunecate își folosesc tehnologia pentru a bloca procesul nostru de manifestare. Dacă forțele întunecate devin prea puternice asupra voastră, este mai bine să încercați să nu manifestați nimic. Cel mai bun moment pentru manifestare este atunci când mintea și corpul vostru sunt echilibrate și vă folosiți în totalitate liberul arbitru.

Ori de câte ori întâlniți și doriți să rezolvați o problemă mare, nu încercați să o rezolvați dintr-o dată. Puteți începe prin a rezolva probleme mici pe care le puteți gestiona. Acest lucru va crea un câmp de rezonanță pozitiv și apoi va ușura lucrurile. Când vă aflați într-o linie temporală negativă, puteți rezolva mici probleme din mediul vostru. În următorul ciclu de manifestare, acea problemă va deveni din ce în ce mai ușoară. Lucruri diferite vor avea cicluri diferite de manifestare.

Lucrurile mai mici au cicluri de manifestare mai scurte, în timp ce lucrurile complexe vor avea în mod natural cicluri complexe. Ori de câte ori ceva nu merge bine, vom rezolva probleme mici din acea problemă mare. Când începe următorul ciclu de manifestare, lucrurile încep să fie mai line și mai ușoare.

Când încercați să manifestați o casă dar nimic nu merge bine, rezolvați o mică parte a problemei, și veți descoperi că în câteva luni sau ani lucrurile vor fi mult mai ușoare.


Ritualul abundenței

În primul rând, toată lumea face un cerc mare. Inspirați Lumina și vizualizați Lumina.

Apelați prezența lui Saint Germain, cereți-i să manifeste abundență în viețile noastre și să manifeste abundență pentru întreaga omenire.


În numele EU SUNT ceea ce EU SUNT

Invoc prezența Maestrului Saint Germain.

Pentru a crea abundență în viața mea

Și pentru a crea abundență pentru întreaga omenire

Așa să fie, și așa este.


Găsiți o masă și puneți-vă monedele de aur sau argint pe masă. Monedele de aur sau argint vor servi drept semințe pentru abundență.

În acest proces, invocați în tăcere prezența lui Saint Germain și cereți-i să aducă abundență întregii omeniri.

Continuați să-l invocați pe Saint Germain în timpul acestui proces. Continuați să-l invocați pe Saint Germain când toată lumea își pune monedele de aur sau de argint.

Odată ce toate monedele sunt așezate pe masă, chemați prezența lui Saint Germain să binecuvânteze aceste monede. Vizualizați aceste metale prețioase fiind multiplicate de mii de ori, iar apoi devenind semințe ale bogăției care pot manifesta abundență în viețile voastre.


Prin prezenta chem prezența lui Saint Germain pentru a binecuvânta acest aur și argint

Fie ca ei să se înmulțească la infinit, de zece mii de ori

să manifeste abundență în viața mea și abundență pentru întreaga omenire.

Așa să fie, și așa este.

Continuați să vizualizați abundența. Fiți hotărâți să aveți abundență. Faceți acțiuni fizice.

Valul Galactic al Iubirii este una dintre aspectele cheie ale transformării viitoare. Soarele Galactic Central nu emite doar unde fizice precum razele X și razele gama, ci emite de asemenea, energia Iubirii Cosmice. Această energie a Iubirii va schimba operațiunile energetice din acest sector galactic, în special sistemul nostru solar și Pământul. Această energie a Iubirii nu este încă comună, dar suntem pe cale să vedem unele schimbări fiindcă nu mai avem mult timp. Lucrurile trebuie să meargă mai repede.

Pluto a intrat în Vărsător din Capricorn pe 23 martie.

Va sta în Vărsător pentru trei luni, iar apoi se va întoarce în Capricorn.

Va reintra în Vărsător pe 20 ianuarie 2024, stând în Vărsător până la 1 septembrie 2024

Va retrograda înapoi în Capricorn și apoi va reintra în Vărsător pe 19 noiembrie 2024

După asta, Pluto va sta în Vărsător până în 2043.

Din acest martie până în noiembrie 2024, este o perioadă foarte importantă de schimbare. Sistemul vechi și cel nou vor coexista în această perioadă. Vechiul se prăbușește și noul se naște.

Aceasta este o perioadă de schimbări foarte dramatice. Meditația Portalul Luminii poate face ca această perioadă de schimbare să meargă fără probleme. În spatele scenei au loc lucruri uriașe. Vom rezolva probleme care nu au fost rezolvate în ultimii 26.000 de ani.

I-am învins pe Lorzii Karmei în planul cauzal. Vom câștiga multe bătălii. Acum vom ajuta omenirea să obțină victoria supremă.

ATVOR este tehnologia spirituală a Forțelor Luminii. Această tehnologie poate ajuta la eliberarea planetară și progresul nostru personal în ascensiune. Aceasta este o tehnologie dezvoltată de Comandamentul Ashtar. Poate crea un stâlp de Lumină de înaltă frecvență de vibrație. Poate influența câmpul cuantic, deci poate schimba planurile fizice și energetice. ATVOR a fost modernizat recent de tehnologia Mjolnir.

Tehnologia Mjolnir este foarte puternică și neobișnuită în galaxia noastră. Pământul este un loc special, așadar cere o măsură mult mai drastică.

Ființele Ascensionate folosesc tehnologia ATVOR pentru a ajuta ascensiunea individuală și colectivă.

Putem folosi ATVOR pentru a ne ajuta pe noi înșine prin vizualizarea unui stâlp de Lumină care trece prin mințile și corpurile noastre.


Protocolul ATVOR

Vizualizați un stâlp uriaș de lumină albă strălucitoare care coboară din cer, trecând prin corpul vostru, în centrul Pământului. Vizualizați acest stâlp de Lumină reîncărcând corpul vostru.


Puteți face această meditație ori de câte ori vă simțiți astfel îndrumați.

Invoc stâlpul luminii albe strălucitoare să coboare asupra mea și să se formeze în jurul
meu.

Invoc prezența EU SUNT ceea ce EU SUNT

Cer prezenței lui EU SUNT CEEA CE SUNT să se alăture și să fuzioneze cu mine.


Când stâlpul de lumină albă strălucitoare (ATVOR) coboară asupra voastră, poate activa corpul vostru de lumină. Odată ce corpul vostru de lumină este activat pe deplin, devine portalul vostru personal / nava voastră spațială. După ascensiune, putem folosi corpul nostru de lumină pentru a călători liber fără a lua o navă spațială.

Corpul de lumină este un tor rotativ. Când două flăcări de electroni de dimensiuni superioare intră în corpul vostru și se intersectează cu energia Kundalini în creștere din interiorul vostru la chakra inimii, vor crea împreună un câmp toroidal. Acest câmp se rotește cu viteză foarte mare. Când reușiți să-l faceți să se rotească cu viteza luminii, veți ascensiona.


Aura umană este un tor rotativ. Când noi oamenii ne apropiem de Eliberare și Primul Contact, navele spațiale ale Comandamentului Ashtar vor deveni mai active în jurul Pământului și al orbitei Pământului. Aceste nave, inclusiv flota Pleiadiană, vor fi mai active în asistarea ascensiunii omenirii. Pleiadienii vor proiecta stâlpii de ATVOR asupra populației trezite de suprafață pentru a ajuta transformarea și creșterea lor spirituală. Oamenii treziți vor începe să aibă o comunicare oficială cu Comandamentul Ashtar. Această conexiune mutuală a fost întreruptă de invazia Arhonilor în 1996.

Forțele întunecate au folosit multă dezinformare pentru a discredita Comandamentul Ashtar. Oamenii au multe concepții greșite despre acest lucru.

Oricine a fost vreodată în contact cu Comandamentul Ashtar știe că contactul este o experiență foarte pozitivă și spectaculoasă.

Comandamentul Ashtar are grijă de dezvoltarea noastră spirituală. Acum este mai ușor să ne conectăm cu Comandamentul Ashtar în vise sau meditații. Aceasta se va întâmpla tot mai mult deoarece suntem pe cale să vedem fulgerul final. Comandamentul Pleiadian și Comandamentul Ashtar lucrează împreună. Este mai ușor pentru Pleiadieni să lucreze direct cu populația de suprafață. Ei vor face ca meditația noastră din 1 mai să meargă lin.

Odată ce utilizați ATVOR frecvent, puteți ajuta la testarea acestei tehnologii în numele populației de suprafață. ATVOR va deveni într-o zi o tehnologie cu facicul de levitație. Va putea atrage oamenii în navele mamă. Oamenii vor fi ridicați de la sol și vor intra în navele stelare prin intermediul acestui fascicul de levitație. Acum este prea periculos să ridicați oamenii sus cu această tehnologie deoarece forțele întunecate vor interfera. Forțele Luminii vor utiliza tehnologia ATVOR pentru a ridica oamenii în fascicul atunci când va fi sigur să o facă.


Protocolul de Protecție cu Bula Albastră


Această meditație simplă ne poate proteja de interferențe negative. Ori de câte ori aveți nevoie de protecție, vizualizați un stâlp de Lumină care vă înconjoară și se contopește cu voi. Vizualizați Lumina cum se extinde și formează o barieră de protecție. Apoi vizualizați o bulă albastră care înconjoară câmpul vostru energetic și spuneți invocarea acesteia de trei ori.


Fie ca o bulă de Lumină albastră să mă înconjoare.

Fie ca Lumina albastră să mă binecuvânteze și să mă protejeze de toate energiile negative.

Așa să fie, și așa este.


Înaltul Comandament Pleiadian și Comandamentul Ashtar au dezvoltat acest protocol pentru a ne ajuta să trecem în siguranță prin perioada de tranziție. Toată lumea cunoaște “Comanda 1221, Comanda 771 și Comanda PB stardust”.

Puteți folosi în continuare aceste protocoale când aveți nevoie de ajutor. Înaltul Comandament Pleiadian a sugerat, de asemenea, să promovez produsele tahionizate populației de suprafață. Unul dintre aspectele cheie ale acestui lucru este de a construi mai multe camere de vindecare tahionice care vor servi pentru două scopuri. Unul este de a asista procesul de vindecare al populației de suprafață. Celălalt, este de a susține rețeaua de lumină de la suprafață. Multe camere de vindecare tahionice au fost construite în întreaga lume. Ei fac deja parte din Rețeaua Planetară de Lumină. Trebuie să construim mai multe camere de vindecare tahionice așa încât, rețeaua de lumină va fi mult mai stabilă la momentul Evenimentului.

Un aspect semnificativ al viitoarei mari schimbări este întoarcerea energiei Zeiței, care a fost serios suprimată de-a lungul ultimelor mii de ani. Suprimarea este atât de gravă încât a influențat cu adevărat evoluția umană.

Energia Zeiței este aspectul feminin pur. De fapt, vine de la Soarele Central Galactic. Pe măsură ce Soarele Central Galactic devine din ce în ce mai activ, din ce în ce mai multă energie a Zeiței va intra în lumea de suprafață. Aceasta este energia Iubirii Galactice. De fapt, va ajuta Pământul să se schimbe fără probleme. Altfel, tranziția va fi foarte intensă și periculoasă. Energia Zeiței este energia grijii și a compasiunii. Forțele întunecate sunt împotriva energiei Zeiței. Ei o distorsionează prin plantarea în oameni a unei programări mentale foarte puternice.

În lumea de suprafață, energia Zeiței este considerată un simbol al slăbiciunii. Adevărul este că, energia Zeiței este cea mai puternică forță din univers. Este mai tare ca orice altă energie. Este mai puternică decât toate războaiele și tot întunericul la un loc. Este energia pentru ca toate schimbările să se întâmple. Dacă cultivăm grija și compasiunea în ființele noastre și ajutăm mai mulți oameni să cultive aceste calități, vom putea să ancorăm mai multă energie a Zeiței în lumea de suprafață. Tranzițiile viitoare vor deveni mai echilibrate.

Un alt aspect al energiei Zeiței este energia frumuseții. Frumusețea este expresia sufletului. Putem exprima frumusețea noastră în multe moduri. Putem exprima frumusețea prin arhitectură, muzică și artă. Femeile pot exprima frumusețea Zeiței prin corpurile lor.

Multe comunități spirituale au neglijat pentru mult timp frumusețea exterioară a femeilor. Totuși, energia frumuseții poate îmbunătăți legătura noastră cu sufletele noastre / sinele nostru superior.

Energia Zeiței poate aduce, de asemenea, noua Renaștere. Această nouă renaștere va duce la o nouă eră de trezire spirituală. Oamenii vor începe să aprecieze din nou frumusețea.

În ultimele două decenii, Arhonii au suprimat simțul de frumusețe al oamenilor, deoarece ei știu că lucrurile frumoase, pure, pot conecta oamenii cu sufletele. Ei au făcut lucruri urâte. Au produs o muzică urâtă și îngrozitoare. Au făcut ca multe femei să aibă forme ale corpului ciudate, nenaturale. Multe modele din industria modei au ieșit din tiparele normale. Aceste programe mentale distrug frumusețea femeilor.

Cu mulți ani în urmă, în timpul întoarcerii Zeiței, am creat o comunitate a cărei misiune este să ancoreze energia Zeiței. Această comunitate este Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirilor). Sisterhood este de fapt o organizație antică care există de mii de ani. A fost responsabilă pentru ancorarea energiei Zeiței în vremurile străvechi. Multe surori au lucrat împreună în Egiptul antic, Franța și multe culturi diferite.
Proiectul Templul Zeiței este menit să revitalizeze eficient energia Zeiței pe Pământ.

Aceasta este, de asemenea, parte a proiectului Noua Atlantida. Nu este vorba despre a crea o nouă religie pentru ca oamenii să se închine Zeiței. Punctul cheie este de a crea un spațiu public unde oamenii pot aprecia energia Zeiței.

Puteți construi un templu al Zeiței în propriul spațiu. Templul ar trebui să fie deschis publicului cel puțin de două ori pe săptămână, astfel ca ei să poată experimenta și învăța mai mult despre energia Zeiței. Puteți invita oameni să se alăture meditațiilor, concertelor, spectacolelor de artă legate de Zeiță în templul vostru. Puteți găsi întotdeauna o sală într-un centru de vindecare / spiritual pentru a construi un templu al Zeiței.

Când templele Zeiței ating un anumit nivel de dezvoltare, voi pune adresele lor pe blogul meu. Noi construim și o rețea a templelor Zeiței. După Eveniment, vor fi construite mai multe temple ale Zeiței în întreaga lume.

Reînviem misterele timpului Atlantidei. Vom construi multe temple ale Zeiței de-a lungul și departe de vechiul ecuator al zeiței Atlantidei. Dacă oamenii sunt inspirați și se simt atât de îndrumați să construiască un templu al Zeiței, ar trebui să construiască cât mai multe temple posibil.

Grila de control reptiliană a suprimat grav energia Zeiței. Această grilă este încă foarte activă în planul eteric. Când oamenii au un conflict, reptilienii se vor arăta și vor crea mai multe neînțelegeri între părțile aflate în conflict. Ei fac asta pentru a suprima în continuare energia Zeiței. Odată ce această rețea de control devine din ce în ce mai slabă, energia Zeiței va curge mai ușor în oameni. Vor fi mai puține conflicte. Comunitățile de Lucrători în Lumină vor deveni mult mai armonioase și eficiente.

Odată ce grila de control reptiliană va fi eliminată, va exista o străpungere energetică. Energia Zeiței va curge în mod natural în corpurile noastre, Când grila de control al undelor scalare dispare, mai multă energie a Zeiței va curge în Pământ, în special în jurul vechiului ecuator. De aceea este mai bine să construiți temple ale zeiței de-a lungul acestui vechi ecuator. Energia zeiței va crește și în alte zone.

Avem prieteni și membri de familie deasupra și sub suprafață. Ei ne așteaptă să ne reîntâlnim cu ei. Familiile sufletești se vor reuni foarte curând. Vom avea un viitor foarte bun și o abundență minunată în viața noastră.

Lumina se va întoarce în cele din urmă. Vom fi martorii acestui moment măreț în curând. Suntem pe cale să ne reunim cu familia noastră galactică. Îi vom vedea din nou pe frații și surorile noastre stelare. Vom începe misiunea noastră divină. Vom împărtăși Lumina.

Orice este imposibil până când cineva o face. Vom face ceea ce altora li se pare imposibil. Această conferință se încheie în seara asta. Mult succes tuturor.

_____________________________________________________

Lector: Cobra
Interpret: Patrick Shih
Stenograf:傳奇、驊原
Corector: Cobra, Patrick Shih, 傳奇

Copywright C© 2023 Grupul Internațional al Epocii de Aur. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestei publicații nu poate fi reprodusă prin niciun mijloc. Orice persoană sau grup care dorește să distribuie această notă trebuie să păstreze conținutul original și linkul original al site-ului în articolele și postările sale. Încălcătorii se vor confrunta cu alte acțiuni legale.

______________________________________________________

Când partajați această notă, trebuie să încărcați conținutul original și să păstrați linkul site-ului original în postarea dvs.:

(Sursa:


Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)