Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a IV-a)



Sursa :

PARTEA a IV-a.

Vineri, 29 Martie 2019



Atelierul Familiei Sufletești de Cobra, Note Partea a IV-a
16 și 17 martie 2019, Budapesta, Ungaria



PROCESUL de ASCENSIUNE

·        Procesul de Ascensiune Individuală
·        Procesul de Ascensiune în Grup
·        Procesul de Ascensiune Planetară


PROCESUL de ASCENSIUNE

Procesul de Ascensiune Individuală



Procesul de Ascensiune Individuală este un lucru prin care trecem noi toți în mod individual. Dacă sunteți cu adevărat sinceri cu voi înșivă, misiunea voastră va fi de Lumină. Ascensiunea înseamnă a deveni una cu Sinele vostru Superior. Este o căsătorie divină între personalitate și suflet. Acest lucru nu se va întâmpla până când toate programele nu vor fi șterse. 

Protocolul primar de eliminare al contractelor este primul pas spre eliberarea voastră. Am intrat în carantină pe Pământ cu mii de ani și cu mii de vieți în urmă. Pentru a putea veni aici trebuia să semnăm contracte de fiecare dată. Vom anula acum aceste contracte.

(Audiența atelierului de lucru a fost rugată să se ridice în picioare și să repete cu voce tare după Cobra : )

Protocolul primar de eliminare  


În numele prezenței mele EU SUNT

În numele eu sunt ceea ce sunt

Anulez și abrog

Toate contractele și acordurile mele

Cu forțele întunecate

Din trecut, prezent și viitor

Și decretez și comand

Ca toate consecințele acestor contracte

Să fie nule și neavenite

Așa să fie și așa este!

Așa să fie și așa este!

Așa să fie și așa este!




În timpul oricărui tip de interferență întunecată, puteți spune acest protocol. Pe măsură ce trebuie să eliminați mii și mii de contracte și acorduri, trebuie să declarați în mod regulat acest protocol.


Triangularea implantului

Un implant creează o gaură neagră rotitoare cu un câmp magnetic puternic de plasmă în interior, care conține un mesaj.

Locația implantului primar :

- două în cap

- unul în burtă

Eliminarea triangulării implantului

Aceste trei găuri negre creează un triunghi de implanturi care vă păstrează conștiința în anomalia primară. Trebuie să ștergeți toate programele din aceste implanturi. O parte din implanturi programează mintea și vă face să acționați ca agent în Matrice. Sistemul vostru principal de credință primar, implantat este: Eu nu sunt Dumnezeu.

Eliminarea triangulării implantului

Putem diminua influența asupra minții voastre printr-o metodă simplă punându-vă mintea în stări de opoziție alternative.

Eu sunt Dumnezeu - Eu nu sunt Dumnezeu

Sexul este Iubire - Sexul nu este Iubire

(Cobra a cerut publicului din atelier să ia o bucată de hârtie și un stilou și să scrie rând cu rând și să se simtă în acea stare, pe partea stângă: Eu sunt Dumnezeu și în partea dreaptă: Eu nu sunt Dumnezeu, pentru 10 minute sau cam așa ceva. Apoi audiența a fost întrebată de Cobra să ia o altă bucată de hârtie și să scrie acum rând cu rând și să se simtă în acea stare, pe partea stângă : Sexul este Iubire și pe partea dreaptă : Sexul nu este Iubire.)

Puteți practica acest lucru regulat la voi acasă pentru a dizolva implanturile voastre.

Imaginați un cristal de lumină albastru deschis cu 6 vârfuri de jur împrejurul vostru. Vizualizați că sunteți în interiorul acestui cristal. Acest lucru va elimina imperfecțiunile : 


De la autori : următorul video poate fi de ajutor pentru voi, în acest scop :

 https://youtu.be/Eq4a8o56TTE - video pentru îndepărtarea Primului Implant :


 https://youtu.be/UVo5PxQzlu4 - video pentru îndepărtarea Celui de al doilea Implant :


Avem mai multe corpuri :

- Corpul fizic
- Corpul plasmatic
- Corpul eteric/ energetic
- Corpul astral / emoțional
- Corpul mental / al minții
- Corpul sufletului / Sinele Superior / Corpul de Lumină



Scopul ascensiunii este să vă aducă corpul Sufletului / Sinele vostru Superior în toate corpurile voastre. Toate corpurile trebuie să fie absorbite în Corpul de Lumină.

Atunci când Corpul de Lumină este activat, înseamnă că este un cristal de lumină și are portaluri multidimensionale. Creează o conexiune conștientă cu Dimensiunile Superioare. Prezența Corpului vostru de Lumină creează un câmp toroidal, un torus. Acesta se rotește cu o anumită viteză. Atunci când frecvența vibrației voastre crește, înseamnă că viteza de rotație a torusului vostru crește. Tahionii ajută la accelerarea rotirii torusului vostru. Când torusul vostru se rotește cu viteza luminii, ajungeți la Ascensiune. Acesta este scopul.

Chakra inimii este un portal. Spațiul și timpul sunt filtrate prin portalul chakrei inimii. În centrul chakrei inimii există o sferă rotativă. Sfera rotativă descrie yinul și yangul rotativ. O jumătate a sferei sunteți voi. Cealaltă jumătate este Sufletul vostru Geamăn.Sunteți conectat mereu la Sufletul vostru Geamăn. 

Există două părți ale acestei sfere în inima voastră : partea feminină, care creează un câmp magnetic, și partea masculină, care generează un curent electric. Împreună creează un câmp electromagnetic rotativ. Când se rotește cu viteza luminii, deveniți propria voastră navă spațială cu corpul vostru de Lumină. Înainte de ascensionare, aveți nevoie totuși de o navă spațială fizică, pentru a călători prin spațiu.

ATVOR


Maeștrii Ascensionați au dezvoltat această tehnologie spirituală. Aceasta este cea mai importantă tehnologie de până acum, și creează un stâlp avansat de Lumină. Este generată de o navă mamă, deasupra Pământului nostru. Coboară în corpul vostru, trece prin rețeaua Agartha în centrul planetei. ATVOR creează particule de Lumină de mare putere. De la 21/1 primim de asemenea particule care sosesc de la Soarele Central Galactic. Totul se bazează pe tehnologia luminii lichide albe. Tehnologia actualizată disponibilă permite acum tele portarea în interiorul navelor mamă.



INVOCARE  ATVOR

“ Invoc Stâlpul de Lumină Albă Pură

  Să coboare asupra mea și să se formeze în jurul meu.

  Invoc Prezența a EU SUNT Ceea CE SUNT

  Cer Prezența a EU SUNT Ceea CE SUNT

  Să mi se alăture și să se unească cu mine.”


Stâlpul de Lumină va veni de la nava mamă deasupra voastră. Folosiți această vizualizare pentru a vă conecta cu Sinele vostru Superior sau pentru a vă crea protecția din jurul vostru.

Tehnologia ATVOR devine din ce în ce mai eficientă. Navele mamă se apropie tot mai mult și mai mult de Pământ. Se lucrează tot timpul și totul va deveni bun cu trecerea timpului.

Procesul de Ascensiune în Grup


Procesul de Ascensiune în Grup este următorul nivel al Ascensiunii. Ascensiunea se va desfășura mult mai rapid în grupurile care sunt dedicate procesului de ascensiune individuală și misiunii lor conectate de procesul de ascensiune planetară. Ascensiunea în grup este un aspect al grupurilor de Familii Sufletești.

Când se adună un grup de Familii Sufletești, viteza procesului de Ascensiune crește. Grupul activează Corpul de Lumină al grupului. Apoi, procesul de ascensiune se accelerează și devine mai eficient. De asemenea, se accelerează și procesul de curățare. Fiecare grup de Familii Sufletești va trece printr-o purificare și transformare accelerată.

Toate se vor declanșa mult mai rapid decât trecând prin procesul de Ascensiune individuală. Toate Insulele de Lumină vor trece prin procesul de Ascensiune în grup, ducând la ascensiunea lor individuală accelerată.

Toate sistemele de credință vor ieși la suprafață și vor trebui să fie rezolvate. Fiecare membru al grupului trebuie să se confrunte cu orice tip de blocaje la nivelul celor trei chakre inferioare. Grupul se destramă când membrii grupului nu sunt dispuși să lucreze cu ei înșiși. Multe sisteme de credință vor trebui să fie transformate din familii de sânge inconștiente în Familii Sufletești conștiente.

În Familiile Sufletești monogamia se vor dizolva :

- Cuplurile dedicate vor rămâne împreună deoarece vor să fie împreună. Acest lucru se întâmplă datorită Voinței lor Libere și faptului că nu se limitează reciproc. Nu există control. Nu există dramă. Scopul lor este să stea împreună. 

- Unii oameni își vor extinde legăturile și vor iubi simultan și alte persoane (poli). Pentru acest lucru este necesar ca cel de al doilea implant (sex/inimă) să fie vindecat. 

- Atunci când au loc aceste legături de iubire, au o consecință majoră asupra câmpului energetic planetar și asupra Matricei. 

(Apoi, Cobra invită pe toți membrii publicului care cred că fac parte din grupul de Familii Sufletești al lui Cobra, să pășească pe scenă. Un număr mare de persoane se ridică și se alătură lui Cobra. Pe urmă, Cobra efectuează cu ei o "Meditație a Luminii Albe Strălucitoare", după care publicul care nu era pe scenă părăsește sala.)

Procesul de Ascensiune Planetară

Faza a 2-a a procesului de Ascensiune ne configurează pentru procesul de Ascensiune planetară. Marele Soare Central este o Sursă și un centru al întregii prezențe existente. Energia Cosmică din următorul Ciclu Cosmic va transforma toată anomalia primară rămasă, nu doar pe Pământ. Energia Cosmică este conectată la Soarele Cosmic Central și la Rasa Centrală Cosmică. Aceasta va transforma toate aspectele vieții voastre.


Diagrama descrie cele 6 faze ale procesului de Ascensiune planetară.


Faza I-a este completă : 21/12/2012 – 21/1/2019


Aceasta a fost fază convențională pură. A declanșat mult întuneric. Toată Lumina a fost absorbită de întuneric și s-a transformat. A fost una dintre cele mai întunecate perioade de pe Pământ. Cu toate acestea, în această perioadă, tot mai mult întuneric a fost transformat în Lumină.

Faza a II-a a început la 21/1/2019


Acum există atât de multă Lumină pe suprafața planetei, încât se vor forma tot mai multe bule, deoarece Lumina rămâne stabilă. În fiecare zi, tot mai multă Lumină va ajunge pe suprafața planetei. Cantitatea de Lumină și Bulele vor crește exponențial și la un moment dat va fi de neoprit.

Faza a III-a

În faza a III-a, întunericul va pierde controlul asupra suprafeței planetei, din cauza :

- Formării Familiilor Sufletești

- Mai multe informații devin disponibile

- Au loc dezvăluiri către mase

Ei vor pierde controlul mai repede și mai repede, pe măsură ce Lumina crește exponențial.

Faza a III-a – a IV-a

Din faza III la IV un flux de căldură critic va crea Evenimentul. Lumina va fi la putere maximă, Matricea se rupe, întunericul este îndepărtat și Forțele de Lumină preiau mass-media. Atunci vom avea Victoria Luminii noastre. Va fi punctul culminant al Procesului de Ascensiune planetară.

Faza a IV-a


În această fază vom avea o situație instabilă. Vechea realitate se va prăbuși și noua Societate va începe să se formeze. Puterea noului preia din puterea veche și Lumina devine normă. Toată populația de suprafață va trebui să treacă prin procesul de transformare. În primul rând va fi dezvăluirea existenței extratereștrilor (ET-urilor), în al doilea rând va fi dezvăluirea faptelor întunericului. În al treilea rând, toate ființele umane își vor vedea oglinda personală.

Faza a V-a


Vor apărea unele zone ale primului contact și primele contacte reale petrecute vor fi acoperite de mass-media. Apoi, va începe Era Galactică. Oamenii din Insulele Luminii vor ascensiona. Primul val va fi de câteva mii. Al doilea val va fi de câteva sute de mii și cel de-al treilea val va fi de câteva milioane.

Primul flash apare la Eveniment. Cel de-al doilea flash apare între faza a V-a și a VI-a.

Faza a V-a - a VI-a

În această fază, va veni pulsul Galactic și va avea ca rezultat schimbarea fizică a polilor pe planetă. Semnele acestei schimbări deja se întâmplă

Semnele acestei întâmplări sunt deja aici, deoarece acest lucru este precedat de o schimbare a polului magnetic. Când se schimbă polul fizic, va avea loc un tsunami. Insulele de Lumină vor fi protejate, dar populația de suprafață va fi evacuată în alte sisteme stelare, inclusiv în sistemul stelar Pleiadian, pentru a purifica întunericul rămas.



Multe cicluri cosmice se încheie :

- Ciclul complet al Pământului de 25.000 de ani a fost finalizat pe 17/5/1998. Acest a fost un punct de cotitură pentru planetă.
- Ciclurile cosmice se schimbă. Un ciclu mare de 15 miliarde de ani se încheie. Aceasta va crea un capitol total nou în istoria Cosmică și noi participăm la acest proces.




Solstițiu de iarnă 1980
Solstițiu de iarnă 1998
Solstițiu de iarnă 2012
   Solstițiu de iarnă 2016 )

Am fost instruiți și avem talente diferite. Acestea sunt activate acum. Nu așteptați Societatea White Dragon (WDS) / Dragonul Alb sau Mișcarea de Rezistență (RM). Voi sunteți aleșii. Trebuie să ne îndeplinim misiunea și să ajutăm la eliberarea și ascensionarea planetei. Noi, în această sală, suntem conducătorii acestei tranziții. Noi determinăm viitorul suprafeței planetei. Faceți-vă treaba cât de bine puteți. Când vă îndoiți, există opoziție. Forța va fi cu voi și vă va sprijini în misiunea voastră. Veți putea face lucruri imposibile.

Suntem încă în zona de război, dar acum câștigăm. Adevărul și Lumina sunt de partea noastră. Trebuie să ducem lucrurile la nivelul următor. Există multe instrumente disponibile și grupuri create în acest scop, de ex. Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului), Insulele de Lumină, grupul de Familii Sufletești Pleiadian al lui Cobra etc. Și mai sunt multe de făcut. Totul este orientat spre aducerea și împărtășirea Luminii. Am făcut imposibilul. Totul este imposibil până când cineva o face. Epoca de Aur se manifestă acum.




Victoria Luminii !




Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)