Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a III-a)


Sursa :

PARTEA a III-a.


Atelierul Familiei Sufletești de Cobra, Note Partea a III-a
16 și 17 martie 2019, Budapesta, Ungaria

INSULE de LUMINĂ


Bulele Paradisului și Noua Atlantida
Geometria sacră a Rețelei de Lumină Planetară
Zona de Contact și Protocoalele de Intrare


Insule de Lumină


          
Crearea Insulelor de Lumină

     Am trăit în Matrice de foarte mult timp și ne-am obișnuit cu lucrurile într-un anumit fel. Vă nașteți, mergeți la grădiniță, la școală, vă căsătoriți, aveți copii, un câine sau o pisică, munciți și muriți. Aceasta este programul obișnuit pe Pământ. Însă, în ultimele câteva decenii, oamenii au încercat să se elibereze din acest program, fără să știe cum funcționează și cum se susține. Acesta este motivul pentru care mulți au eșuat : nu știau de programul Matricei. 

     Acum, pe măsură ce intrăm în Noul Ciclu Cosmic, știm în cele din urmă mai mult despre cum să ne eliberăm din programul Matricei, și Cobra ne poate oferi cheile importante. Problema acum nu este modul în care să o facem. Provocarea este : cât de mult poți să iei și să integrezi, și să urmezi cu adevărat ? Cât de departe vrei să mergi ? Un lucru este să vorbim despre acestea și a trăi ceva este total diferit. Cheia este dedicarea și practica, nu doar informația. Au fost multe discuții anul trecut, dar nu s-au întâmplat multe în realitate. 2018 a fost cel mai provocator an în care liniile temporale Alpha și Beta s-au prăbușit. Noua linie temporală Gama în care suntem acum, este și cea mai stabilă. 

    Eliberarea din programul Matricei necesită o participare activă a celor mai treziți oameni de pe planetă. Acest lucru înseamnă o transformare completă a structurii vieții voastre, caz în care trebuie să urmați următorii pași : 

1. Faza teoretică și pregătirea personală : Înțelegerea a ceea ce se întâmplă aici, găsind și urmând misiunea voastră. Am ajuns destul de departe în această fază.

2. Găsirea și formarea Familiei voastre Sufletești și crearea conexiunilor puternice de Familie Sufletească.

3. Începerea traiului fizic cu familia voastră Sufletească în Insulele de Lumină.

4. Primul contact : Insulele de Lumină sunt punctele de intrare al Primului Contact și prin urmare, locul unde să fiți pregătiți pentru schimburi cultural cu alte rase cosmice și cu Rețeaua Agartha.

     Cobra ne-a spus că a stat de vorbă cu Mișcarea de Rezistență (MR). Ei au fost frustrați în legătură cu progresul populației de suprafață. MR are un protocol de lucru. Rețeaua Agartha și rasele Galactice nu știu cum să contacteze populația de suprafață. Cobra ne oferă cu această ocazie protocolul MR despre cum să ne pregătim. Mișcării de Rezistență nu îi plac jocurile, ei sunt ființe foarte trezite și vor merge până în centrul (sufletul) vostru. Ei sunt oglinda voastră perfectă : ei văd prin voi. Acesta poate fi foarte intens ! Este ca și cum vă uitați într-o oglindă și vedeți fiecare detaliu al Sinelui vostru adevărat. 

     Oamenii din Insulele de Lumină vor fi primii care vor fi contactați și sunt eligibili pentru Protocolul de Intrare. Nimic altceva nu este o opțiune. Nu este o opțiune pentru populația de suprafață să coboare la Mișcarea de Rezistență sau la Rețeaua Agartha pentru a-și rezolva aici problemele lor de pe suprafața Pământului sau cele interne : MR nu este o cale de scăpare. Trebuie să vă rezolvați problemele proprii și să vă faceți lucrarea interioară. V-ați încarnat la suprafață dintr-un anumit motiv. Problemele pe care le-ați atras aici trebuie rezolvate la suprafață, pentru a deveni un partener egal. Trebuie să deveniți și să acționați ca o Ființă Suverană de Lumină. Altfel, șocul cultural ar putea fi prea mare și intens. Membrii MR și Agarthienii sunt, gândesc și se comportă în mod diferit față de noi. Trebuie să fiți pregătiți pentru acestea.

Mișcarea de Rezistență vor introduce mai multe protocoale atunci când vor sosi.

Evenimentul poate avea loc în oricare din aceste faze și este o interacțiune a tuturor acestor faze.


Î și R (Întrebări și Răspunsuri) :

Î. Unde și când este Evenimentul ?

R. Poate avea loc în oricare din etape. Dar noi nu așteptăm acest lucru : noi îl creăm.

Chiar și o Insulă de Lumină poate schimba drastic situația planetară. Acolo ar putea ateriza nave Pleiadiene. Aici este vorba despre alegerile și acțiunile voastre personale în următorii câțiva ani.

Insulele de Lumină vor fi construite având la bază geometria sacră și știința sacră a înțelegerii liniilor energetice/ liniile Ley ale Pământului. Cheile și instrumentele au fost deja dezvoltate.

O Insulă de Lumină necesită un grup de oameni suficient de stabili să trăiască și să lucreze împreună. 

Cerințele pentru un grup stabil sunt :

1. Trebuie să fiți o Familie Sufletească.

2. Fiecare din voi trebuie să aveți eliminat implantul primar cel puțin într-o oarecare măsură, să aveți o conexiune activă cu Sinele vostru Superior, și îndrumare interioară și trebuie să știți și să înțelegeți într-o oarecare măsură, misiunea voastră proprie. Cel puțin un membru al grupului trebuie să îndeplinească pe deplin aceste cerințe, și de asemenea, să înțeleagă misiunea lui/ei în totalitate.

3. Trebuie să aveți eliminat divizarea implantului dintre inimă și energia sexuală. Deoarece aceasta distruge dinamica grupului : apoi, gelozia este cea mai mare problemă.

4. Să fiți conștienți de propriile umbre și credințe : să fiți capabili să dețineți propriul câmp energetic și să acceptați responsabilitatea pentru propriile voastre greșeli și să fiți deschiși să le vedeți și să le transformați.

Acestea sunt cerințe ridicate. Nu sunt multe persoane pregătite.

Va trebui creat un website care va fi legat de blogul lui Cobra :
https://2012portal.blogspot.com/2012portal.blogspot.com. Voluntarii sunt rugați să facă un pas în față.

Câteva locații sunt deja selectate pentru potențiale Insule de Lumină, de exemplu Brazilia, Grecia (Creta) și Ungaria. Veți crea pe un teritoriu neexplorat, cu toate acestea instrucțiunile vor fi furnizate și se vor dezvolta. A avea o conexiune de Familie Sufletească reală, este totuși un element important.

Bule de Paradis și Noua Atlantida

Meditația din 21 ianuarie 2019 (21/1) a început un nou proces și o nouă etapă în tranziția Pământului. Acum, creăm Bulele Paradisului. Aceasta este o nouă realitate, care se manifestă prin toate dimensiunile.

https://2012portal.blogspot.com/2019/01/bubbles-of-heaven.html

Meditația noastră din 21/1 a dus la un răspuns de la Soarele Central Cosmic, acolo unde se află cea mai evoluată conștiință din Univers. Conștiința noastră a ajuns la o masă critică și a produs un semnal suficient de coerent, care a atras atenția Rasei Centrale Cosmice. Au semnalat faptul că rasa umană
este pregătită pentru transformare și contact,pentru prima dată în istoria acestui Univers (!).


Rasa Cosmică a început să trimită o nouă energie pe acest Pământ. Această energie are o structură energetică foarte specială, cu chei pentru dizolvarea Matricei și a anomaliei primare. Acesta se va întâmpla prin noi, prin câmpurile noastre energetice și prin ceea ce suntem. Când această energie ajunge la conștiința noastră, ne transformă câmpurile energetice și începe să dizolve Matricea și anomalia primară.


Aceasta vine prin planurile cosmice și se înregistrează în glanda pineală care este activată într-un mod foarte specific. Aceasta emite o frecvență specifică și schimbă câmpul nostru energetic, practic înclinând realitatea din jurul nostru. Forțele Întunecate nu mai pot ajunge la noi : ei nu mai pot accesa această frecvență. Pe măsură ce tot mai mulți oameni intră conștient și trec prin acest proces, tot mai multe Bule de Paradis se formează. Pe măsură ce oamenii intră în această frecvență a Soarelui Central Cosmic și a Rasei Centrale Cosmice, ei creează o conectare conștientă cu aceștia, și se produce schimbarea.

Când două sau mai multe persoane se întâlnesc cu această frecvență, se creează o anumită rezonanță în câmp. Acesta schimbă câmpul energetic și înclină realitatea și mai mult, creând o bulă. Acesta este un câmp energetic puternic și energia din interiorul bulei este diferită de cea din exterior. Bulele se extind și cresc și energia lor declanșează ceea ce necesită transformare. Prin urmare, “Oamenii bulei” pot fi ca o Pilulă Roșie pentru unii.

Pe măsură ce devenim conștienți de Bula noastră de Paradis, începem în mod conștient să co-creăm pe această cale, împrejurimile noastre. Ne conectăm de oameni cu aceeași frecvență. Vom creea în cooperare cu Soarele Central Cosmic. Acest lucru schimbă conștiința și frecvența noastră, conducându-ne la o Nouă Realitate.
Fiecare gând
Fiecare acțiune
Creează valuri prin acest câmp infinit de conștiință
Ești mult mai puternic decât poți să îți dai seama

Vom co-crea cu această nouă frecvență folosind principiile și pașii manifestării (3).
Vedeți : 

1.      Decizia
                        Suntem aici să luăm decizia de a crea Insule de Lumină !

2.      Vizualizare și Invocare
                         Vedem și știm că aceste Insule de Lumină au fost create în întreaga lume.

                  3.   Acțiune fizică.
                        Facem pași pentru a le crea.

Manifestarea se va întâmpla prin conexiunea la Chakra Inimii (a patra chakră). Prin urmare este important ca nivelul de conștiință să se ridice la Chakra Inimii. Există însă trei blocaje principale în acest proces, și astfel, în manifestarea Insulelor de Lumină în câmpul conștiinței unificate. Aceste blocaje sunt conectate la primele trei chakre și sunt principalele domenii pentru toată lumea să lucreze cu ele :

1. Chakra de bază

Blocajul la Chakra de bază este dublu : are legătură cu frica pentru supraviețuire și cu sistemele negative de credință despre bani. Aceste teme din experiențele vieții trecute despre foamete și sistemele de credință despre bani creează sentimente de nevrednicie, sărăcie, sensul negativ al altruismului, etc. Însă, noi avem nevoie de o oarecare sumă de bani și de flux de bani pentru crearea Insulelor de Lumină, deci acestea sunt cele două aspecte principale de blocare al acestui flux. Trebuie să folosiți principiile de manifestare și să deveniți un canal de manifestare al banilor. Nu vă puteți aștepta ca Insula de Lumină să fie o aeronavă gratuită. Trebuie să contribuiți la fluxul de energie fără să fiți implicați în Matrice prea mult. Acest lucru este posibil de ex. cu ajutorul internetului : există atât de multe posibilități ! Într-o insulă de lumină nu puteți să manifestați banii în modul obișnuit. Banii sunt necesari pentru terenuri, pentru crearea clădirilor, etc. Aceasta va fi realitatea și necesitatea până la Eveniment. Nu există dubii în legătură cu acesta. Trebuie să vă curățați (eliminați) blocajele la nivelul Chakrei de bază. Acesta este blocajul principal care împiedică manifestarea și apariția Insulelor de Lumină.


2. Chakra Sacrală / Sexuală

Matricea este construită pe blocajele acestei Chakre. Există multe concepții greșite despre iubire pe această planetă și este nevoie ca multe programe ale Matricei și multe traume să fie vindecate. Deasemenea, trebuie să vindecăm fluxul de energie (separarea) dintre Chakra Inimii și Chakra Sexuală. Această separare este declanșată întotdeauna în dinamica grupului. Implantul este cel care îl declanșează, indiferent dacă este în câteva zile sau după câteva luni, este întotdeauna declanșat și creează drame drastice în grup. Persoanele și grupurile trebuie să fie trezite și conștiente de acest lucru și dispuse să lucreze la ele. 90% din grupuri se destramă datorită acestui fapt. Programul se declanșează acum și duce la violență și la război.


3. Chakra Plexului Solar


Există două aspecte ale acestui blocaj : atașamentul față de cei care nu doresc să treacă la nivelul următor și tendința de a proiecta. În ceea ce privește primul aspect, mulți dintre noi au încă atașamente față de cei care nu vor să trăiască într-o insulă de lumină și trăiesc cu ei acum, ca membrii de familie (de sânge). Aceasta creează aceleași probleme ca și în cazul Protocoalelor de Intrare. Dilema principală este : “Ar trebui să rămân sau ar trebui să plec ?”. Doar cei care nu simt atașament pot să plece în Insulele de Lumină. După Eveniment va avea loc o restructurare a relațiilor și oamenii vor face diferite alegeri. La început vor fi multe dezorganizări și haos. Dacă există într-adevăr o conexiune de suflet, oamenii vor fi în general pe aceeași cale. Însă Matricea va încerca să intervină. Viața voastră se va schimba, și dacă vreți și dacă nu vreți acest lucru. Mulți dintre noi am acceptat compromisuri pentru a ne alinia cu Matricea. Dar, forța vieții nu poate fi oprită, controlată, abuzată, suprimată sau scăpată (de sub control), va găsi o cale astfel încât vor apărea provocări : emoții, situații, toate vor ieși deodată, TOATE ! Viața voastră se va schimba și va trebui să îi faceți față ! Sunt posibile multe modalități de vindecare și este cel mai bine să rezolvați aceste probleme, pentru a fi pregătiți atunci când se va întâmpla Evenimentul. Cu cât vă ocupați mai devreme de acestea, cu atât mai bine. Când valul solar va lovi Pământul, acesta va avea un efect enorm. Va fi plăcut pentru unii care așteaptă să îi facă față și neplăcut pentru cei care i se împotrivesc. Ascunderea sau suprimarea acestuia, va fi imposibilă. Energia vă va găsi și vă veți confrunta cu voi înșivă. 

În ceea ce privește cel de al doilea aspect, oamenii au tendința să își proiecteze problemele sau durerile asupra altora în loc să se confrunte cu problemele proprii. Acest lucru trebuie rezolvat înainte ca cineva să poată merge pe o Insulă de Lumină. 
Primul blocaj tinde să fie cel mai puternic, următoarele blocaje tind să fie mai slabe. Aceste blocaje rețin Mișcarea de Rezistență în a ne contacta (a ne invita).


Î și R (Întrebări și Răspunsuri) :

Î. Valul de Lumină va veni de la Soarele Central Cosmic care va declanșa Soarele Central Galactic, apoi va declanșa Soarele nostru care va avea o ejecție de masă coronară (CME) : acesta va crea Evenimentul.

Î. O familie Sufletească este compusă în mod normal din 10 - 20 de persoane, dar începeți / să vă gândiți la acestea. Depinde de persoanele în cauză să decidă când să se mute.

Î. Procedura de vindecare este o călătorie individuală bazată pe îndrumarea interioară. Nu veți putea spune niciodată : “Acum sunt vindecat”. Puteți ajunge până la un anumit punct. Călătoria trece peste straturi și este unică pentru toată lumea. Acesta este un proces.


Crearea unei civilizații de proges   

Insulele de Lumină creează o civilizație de progres care nu este legată de Matrice. Astăzi noi creăm primul pas, pentru o călătorie foarte lungă … Grupurile Sisterhood of the Rose (SotR) – ale Frăției Trandafirului, au un rol important în crearea acestei civilizații de progres, astfel încât acestea creează un câmp de sprijin important al energiei iubirii, energia Zeiței, care este fundamentul pentru Insulele de Lumină. Scopul grupurilor SotR este de a ancora energia Zeiței. Forțele Luminii știau acest lucru după crearea primului grup SotR

Acum, mai multe persoane sunt pregătite decât atunci : în cele din urmă facem un real progres. Am creat un grup internațional de Insule de Lumină. Toți cei care sunt interesați pot trimite un email la coordonatorul Insulelor de Lumină : (noul e-mail al coordonatorului este în așteptare)!, cu câteva detalii personale. Cobra va instrui coordonatorul. Va revizui de asemenea Insulele de Lumină 
existente în prezent. Oamenii din aceeași țară s-ar putea întâlni fizic. Persoanele care doresc să furnizeze bunuri precum terenuri sau bani, pot informa coordonatorul. O abordare arhitecturală a Insulelor de Lumină bazată pe geometria sacră, a fost deja creată. Următorul pas este creerea unor grupuri energetice armonioase. Aceasta este cea mai grea parte. Noi aici, facem parte dintr-un grup mai larg de suflete care au această misiune, deci este bine să ne conectăm cu oamenii de aici. Participanții la Atelierul Familiei Sufletești își cunosc misiunea, nu este o coincidență că ne aflăm aici. 

În acest atelier, aici, există multe grupuri de Familii Sufletești interconectate. Mulți vor începe să trăiască în viitor în Insulele de Lumină ale Familiei Sufletești. Grupurile Familiei Sufletești vor avea de la 10 la 20 de persoane. Când membrii Familiei Sufletești și grupurile se recunosc reciproc, lucrurile sunt declanșate. Pe măsură ce Cobra are cartografiat 90% din programele Matricei, îl putem contacta și el ne va oferi instrucțiuni.

Modificarea realității

(Fig. Matter = materie ; Spirit = Spirit; Reality is always manifesting through a portal (Realitatea se manifestă întotdeauna printr-un portal).
Impulse of creative Thought (rotating clockwise) = Impulsul Gândirii creative (rotativ în sensul acelor de ceasornic)
Manifestation process = Proces de manifestare; 1) Decision = Decizie; 2) Invocation= Invocare; 3) Action=Acțiune
Synyezis of past experiences (rotating counterclockwise) = Sinteza experiențelor din trecut (rotativ în sensul contrar al acelor de ceasornic).

Pentru a modifica realitatea noastră avem nevoie de un portal. Acest portal este corpul nostru de Lumină. O Bulă de Paradis este un câmp toroidal precum corpul nostru de Lumină. Fiecare Bulă de Paradis interacționează cu corpul nostru de Lumină pentru a mări Lumina. 

Ultima meditație de ieri, a fost structurată în așa fel încât să utilizați puterile Corpului vostru de Lumină. Dacă vă conectați în mod conștient cu Rasa Centrală Cosmică, procesul de manifestare va deveni mai puternic și se va accelera chiar mai mult.

Rețeaua Planetară de Lumină – Geometria sacră (Noua Atlantida)


Insulele de Lumină sunt puncte vortex pentru Noua Atlantida. Insulele de Lumină vor fi amplasate fizic pe o linie Ley, un punct de energie sau punct de vortex. Ele vor transmite o cantitate mare de Lumină în rețeaua energetică a Pământului și vor alimenta câmpurile energetice. Tot ceea ce veți experimenta într-o Insulă de Lumină va fi apoi mai intens și mărit și întreaga rețea de lumină va suporta manifestarea Insulelor de Lumină.

Acesta este semn pentru întoarcerea la Civilizația Divină. Pământul odată a fost planeta paradisului și este menit să devină din nou o planetă de paradis. Anomalia primară și toate aceste suferințe sunt ca un cancer care trebuie să fie eliminat (vindecat). Insulele de Lumină vor fi celulele de sănătate în corpul de Lumină al planetei. Există un mare Plan Galactic în spatele acesteia (cunoscut și ca Planul Divin).

Veți fi provocați pe măsură ce mergeți pe această cale. Noi creăm Bulele de Paradis într-o zonă de război. Vom fi provocați. Întregile noastre familii, prietenii, vecinii, dușmanii : toți ne vor provoca și toate problemele vor ieși la suprafață. Ne vom provoca pe noi înșine : problemele interne care trebuie să fie eliberate. Ceea ce vrem să construim nu a existat în acești 25.000 de ani. Foarte multe din aceste cunoștințe au fost uitate și a fost pierdută tehnologia. Dar vor fi prezente din nou în pași. Planurile sunt disponibile, dar trebuie să mergeți și să înaintați pe acest drum singuri. În funcție de maturitatea oamenilor, Cobra va organiza ateliere de lucru cu scopul de a furniza îndrumări generale. Aceasta este misiunea lui, pentru acest lucru s-a născut.

Prima Insulă de Lumină va fi mică, dar de succes. De la aceasta se va crea un tipar (format șablon) pentru Insule de Lumină și acest fapt va duce la răspândirea Insulelor de Lumină pe întreaga planetă. De acum, vor exista două realități : Insulele de Lumină și “vechiul sistem”. Din cauza entropiei, situația vechiului sistem va deveni din ce în ce mai disfuncțională și va colapsa (se va prăbuși) inevitabil. Acest lucru nu poate fi inversat. Acum suntem în fața schimbării, așa cum a spus Cobra de o vreme. Provocarea Evenimentului este, cum poate o ființă umană să supraviețuiască psihologic și fizic. Pentru a supraviețui este nevoie de adaptare. Acest lucru nu este ușor. Alegerea este cu adevărat : doriți să părăsiți trenul care în mod inevitabil se va prăbuși ori sunteți pregătiți să vă aflați în prim-planul schimbării ? Cei care trăiesc în Insulele de Lumină își vor elimina (curăța) câmpurile energetice și vor avea parte de multe beneficii ca de exemplu, experiența abundenței. 

O insulă de Lumină este un nod în rețeaua de energie a Pământului. Anumite puncte sunt stabile și emit lumină tot timpul.

Posibilă abundență într-o Insulă de Lumină:
o cadă de baie tăiată dintr-o singură bucată mare de cristale de cuarț

Zona de Contact și Protocoale de Intrare

Zona de Contact și acțiunea militară 

Forțele Luminii au dezvoltat multe protocoale pentru a contacta populația de suprafață. Zona de Contact (Contact Dish) este un proiect Pleiadian care ocolește Matricea. Este necesar să fiți proprietar privat al terenului. Puteți avea pe terenul vostru o aterizare a unei nave spațiale mamă. Statul profund poate aclama proprietatea voastră, dar atunci când invitați o navă mamă să aterizeze acolo, sunteți protejați de Legea Galactică. Dacă o navă mamă Pleiadiană este capabilă să aterizeze, forțele întunecate vor dori să oprească acest lucru. Pleiadienii apoi, vor interveni prin forță militară și îi vor intercepta, îi vor bloca și chiar îi vor ucide dacă va fi necesar. Pleiadienii în mod normal sunt foarte pacifici și răbdători, dar în prezent răbdarea lor este pusă la încercare. 

Deci, voi și pământul vostru sunteți protejați de Legea și Tratatele Galactice. Nici o agenție terestră nu are drepturi legale : puterile Pământului nu mai au aici nici o treabă. Acesta este o înțelegere privată între voi și Pleiadieni. Potrivit Legii Galactice, terenul vostru devine pe urmă o parte a Domeniului Galactic și este subiectul legilor Confederației Galactice.


După prăbușirea liniei temporale Alpha, Confederația Galactică s-a reunit și Consiliul Înalt Galactic și a decis să preia suprafața acestei planete prin forță militară. Dacă doriți să ajutați în acest proces și să faceți o înțelegere cu Pleiadienii, ei vor ateriza pe proprietatea voastră și o vor folosi în acest scop. Puteți să îi întrebați, comunicând prin mintea voastră – telepatic – ei vă vor auzi. Și SĂ NU SPUNEȚI NIMĂNUI ! Acesta este între voi și Pleiadieni. Apoi, ei vor marca terenul vostru ca disponibil pentru proiectul Zona de Contact și acțiune militară. Codexul Galactic este o parte al acestui proces și conține fundalul legal pentru tot ceea ce se întâmplă atunci când are loc o violare a unei mase critice. Forța militară este apoi activată. Statele Unite ale Americii și Rusia au un anumită formă de contact cu Comandamentul Înalt al Pleiadienilor. În China, indivizi plasați în anumite poziții înalte contactează Pleiadienii.

Cobra a fost supărat pe Pleiadieni și a avut o ceartă cu ei în seara de Anul Nou, datorită faptului că nu au avut loc anul trecut aterizări. Cu câteva ore mai târziu, a avut loc o aterizare fizică a unei nave spațiale de Lumină în Japonia. Concluzie : dacă ei nu ne răspund, este prea periculos să aterizeze. Toată lumea trebuie să fie în siguranță. Aceasta este o operațiune militară.

Protocoale de Intrare


Mișcarea de Rezistență (MR) este mai aproape de populația de suprafață decât Pleiadienii. Unii chiar vin la suprafață. MR a trecut prin procesul de transformare a Familiei Sufletești, și din 2003 – 2004 ei funcționează pe deplin prin această paradigmă. Ei trăiesc complet diferit acolo în adâncuri. Ei trăiesc în Insule de Lumină subterane. Își pot dedica timpul artei, creativității și eliberării planetei. Nu au probleme în a manifesta ceea ce doresc și au nevoie. Își folosesc timpul în mod diferit și de asemenea, dedică timp pentru dezvoltarea spirituală. Ei știu cum să facă față forțelor întunecate. Când trebuie să lupte, folosesc o formă de arte marțiale. Sunt artiști marțiali tehno-șamanici moderni. Dacă ei nu ar fi fost, noi am fi acum în lagărele de concentrare.



Încarnarea este un proces complex. Părți ale Familiei noastre Sufletești nu se află pe suprafața planetei. Cei mai importanți membri nu sunt aici. Dinamica socială dintre grupurile de dedesubt și grupurile de la suprafață este complicată. Va exista contact între toate grupurile diferite. Cobra va oferi îndrumări cu privire la modul de a trata acest lucru psihologic. Va fi o activare și conectare puternică la nivelul Sufletului, dar vor fi diferențe mari la nivelul de personalitate. Imaginați-vă o întâlnire dintre un eschimoș și cineva din Japonia. MR este îngrijorată deoarece populația de suprafață ar putea fi nepregătită pentru acest lucru. Poate fi dureros pentru ambii : va fi nevoie să abordăm acestea. Cu toate astea, în prezent există multe procese de aliniere.

Domeniul Confederației


Planul Galactic este de a face Pământul Domeniu al Confederației Galactice. NU există informații despre ceea ce se întâmplă. Să se rămână în tăcere, este singura cale pentru cei mai treziți. Toate planurile referitoare la acest punct sunt clasificate, dar sunt multe speculații în jurul acestuia. Este inutil și subminează potențial succesul eliberării, a dezvăluirii informației în timp ce majoritatea oamenilor stau și sunt relaxați. Munca noastră, sarcina populației de suprafață este să creăm Familii Sufletești și Insule de Lumină. Datoria Forțelor speciale este să elibereze planeta. Acestea două sunt abordări diferite, dar scopul și ținta sunt aceleași. 

Insulele de Lumină sunt acele locuri unde va avea loc ascensiunea. În viitor, după Eveniment, cea mai mare parte a planetei va fi natură, și va fi îmbogățită cu porți stelare. Majoritatea oamenilor va fi transportată pe o altă planetă (planete) în Sistemul Stelar al Pleiadelor. Doar cei mai treziți vor rămâne și/sau se vor întoarce pe Pământ pentru a crea paradisul: Raiul pe Pământ. 


Sfârșitul Părții a 3-a


Partea 1-a :

Partea a 2-a :
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

Partea a 4-a :
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/05/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html


⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳

Link-ul pentru Meditația Sufletului Geamăn, Sufletelor Pereche și Familiei voastre Sufletești :

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/meditation-to-manifest-your-twin-soul.html



Meditația pentru manifestarea Sufletului vostru Geamăn, al Sufletului vostru Pereche și al Familiei voastre Sufletești

Meditația pentru conectarea și manifestarea Sufletului vostru Geamăn, Sufletului Pereche și Familiei voastre Sufletești pe planeta Pământ și în viața voastră !

Meditația a fost structurată în așa fel încât să utilizeze puterile Corpului vostru de Lumină !

⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳
  • Închideți-vă ochii
  •  Urmăriți-vă inspirația și expirația
  •  Inspirați și expirați și relaxați-vă
  •  Inspirați o lumină albă strălucitoare
  •  Expirați o lumină albă strălucitoare
  •  Inspirați și expirați pe măsură ce deveniți Lumină
  •  Sunteți o ființă de Lumină
  •  Sunt o ființă de Lumină
  •  Respirați ca o ființă de Lumină
  •  Inspirați și expirați ca o ființă de Lumină
  •  Continuați să respirați în acest fel
  •  Acum vom crea un câmp toroidal în jurul nostru
  •  Vizualizați un câmp de energie care se extinde la 1 metru în jurul vostru
  •  Vizualizați cea mai înaltă vibrație posibilă în jurul vostru
  •  Un câmp de energie extrem de puternic și extrem de înalt, până la 1 metru în jurul vostru
  •  Vizualizați doar acest 1 m în jurul vostru în toate direcțiile
  •  Continuați să vizualizați acest lucru până când devine foarte clar și complet în jurul vostru
  •  Apoi vizualizați un alt câmp de energie care se extinde cu 1 metru mai departe în jurul vostru
  • Vizualizați acest câmp ca o vibrație foarte puternică și foarte înaltă, dar puțin mai joasă decât cea de dinainte, în jurul vostru
  •  Un câmp extrem de puternic și extrem de înalt, până la 1 metru în jurul vostru
  •  Un câmp foarte puternic și foarte înalt, de la 1 la 2 metri în jurul vostru
  •  Doar vizualizați aceste câmpuri în jurul vostru, în toate direcțiile
  • Continuați să vizualizați până când devine foarte clar și complet în jurul vostru
  •  În cele din urmă, vizualizați încă un alt câmp de energie care se extinde din nou la 1 metru depărtare
  •  Vizualizați acest câmp ca o vibrație puternică și înaltă, dar din nou puțin mai joasă decât cea de dinainte, în jurul vostru
  •  Un câmp puternic și înalt, de la 2 la 3 metri în jurul vostru
  •  Acum sunt trei câmpuri de energii înalte în jurul vostru :
           - Până la 1 metru energie extrem de puternică și înaltă

           - Între 1 – 2 metri energie foarte puternică și înaltă

           - Între 2 – 3 metri energie puternică și înaltă
  •  Doar vizualizați aceste 3 câmpuri în jurul vostru în toate direcțiile
  • Continuați să vizualizați până când devine foarte clar și complet în jurul vostru
  •  Acesta este câmpul toroidal al corpului vostru de Lumină
  •  Când este executat corect, puteți simți corpul de Lumină în jurul vostru
  •  Acum vizualizați Sufletul vostru Geamăn în primul câmp din jurul vostru
  • Vizualizați Sufletele voastre Pereche în cel de al doilea câmp din jurul vostru
  • Vizualizați Suflete voastre Surori și Frați în cel de al treilea câmp din jurul vostru
  •  Continuați să vizualizați acest lucru până când devine foarte clar și complet în jurul vostru
  • Continuați să vizualizați acest acest câmp de energie cu Sufletul vostru Geamăn, Sufletele voastre  Pereche și Familia voastră Sufletească
  •  Încet puteți reveni în acest spațiu și timp, în această realitate
  •  Când sunteți gata, puteți să vă deschideți ochii.

⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳⟲⟳

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)