Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)


Sursa :

PARTEA a II-a.


Vineri, 29 Martie 2019
Atelierul Familiei Sufletești de Cobra, Note Partea a II-a
16 și 17 martie 2019, Budapesta, Ungaria


RELAȚII NOI


Perspective sufletești
Adevăr și Integritate
Iubire și sexualitate

    Relații noi
    Perspectiva Sufletului 


     Holograma interconectată a Sufletelor Gemene, a Sufletelor Pereche și a Familiilor Sufletești este o țesătură de lumină în întregul univers, conectând toate civilizațiile din toate Galaxiile împreună. Fiecare planetă este parte din această Rețea de Lumină Cosmică. O parte a Planului Divin pentru Pământ este manifestarea Mandalei Familiei Sufletești în Insulele Luminii (IOL), pe suprafața planetei. Cei mai treziți oameni de pe planetă încep acum să se conecteze de această Rețea de Lumină prin activarea Corpului lor de Lumină, care este una dintre cele mai importante sarcini în acest moment. Rasa Centrală Cosmică îndrumă acest proces


     Activarea Corpului vostru de Lumină ar fi în sine un atelier de lucru de o zi sau două. Cobra va da o explicație rapidă pentru acest proces. Când Sufletul vostru intră în corpul vostru și activează câmpurile voastre energetice, integrând complet tot corpul vostru, corpul vostru de Lumină este activat. Acesta începe ascensiunea și veți fi capabili să depășiți spațiul și timpul. Corpul vostru de Lumină va deveni nava voastră spațială.

    Până atunci, este necesar să ancorăm aici mult mai multă lumină, pentru a ne     perfecționa corpul pentru acest Eveniment. Întreaga cantitate crescândă de lumină din corpul vostru creează un vortex toroidal de energie în jurul vostru și prin voi. Acest vortex toroidal crează un câmp de Lumină conectat la Rețeaua energetică a Pământului și la Sursă. Acesta este Kundalini al vostru, forța voastră de viață.
   Atunci când eliminați și dezactivați programele Matricei, apare Kundalini-ul vostru. Această energie a forței de viață se va ridica la nivelul coloanei vertebrale și va începe să vă activeze Corpul de Lumină. Apoi deveniți o fisură (breșă) în Matrice : deveniți un catalizator al evoluției. Vă percepeți conexiunea cu oamenii într-un alt mod și vă veți conecta cu ei din perspectiva Sufletului. Veți privi de la înălțimea unui scop mai înalt și veți obține o perspectivă superioară asupra fiecărei interacțiuni pe care o aveți. Aceasta este o parte a planului, eliberarea Pământului.
     Pe măsură ce mergeți pe această cale, veți primi îndrumare interioară despre ce să faceți și unde să mergeți. Aceasta va crește în timp și va activa corpul vostru de Lumină din ce în ce mai mult.


     Adevăr și integritate

   Principiul de bază pentru și în timpul acestui proces este să fiți voi înșivă. Însă, programele Matricei vă propun să purtați o mască și să vă ascundeți, emoțiile voastre, simțirile voastre, să ascundeți totul. Scăpați de mască ! Eliminați-o din
    Câmpul vostru Energetic, din acțiunile, gândurile și emoțiile voastre. Măștile creează conflicte deoarece nu arată adevărul vostru și ascunde Sinele vostru Adevărat. Nu ascundeți adevărul vostru. Fiți voi înșivă în TOATE aspectele ființei voastre. Acesta este punctul principal după care acționează Familiile Sufletești. Spuneți-vă adevărul celor care sunt pregătiți pentru acesta. Întotdeauna FIȚI ONEȘTI. Dacă într-un moment special nu puteți fi onești, notați-l ca punct negru, spunând : “Nu pot spune acest lucru în acest moment”.  Nu folosiți minciuni pentru a manifesta ceea ce doriți pentru că veți atrage mai multe minciuni. Veți descoperi reacții diferite din partea Matricei. Noile relații vor fi introduse fără mască. Aceasta este singura modalitate prin care să vă aliniați cu Scopul vostru Superior.
     Pe măsură ce vă descoperiți și deveniți voi înșivă, veți învăța că sunteți diferiți de ceea ce credeți că sunteți. Să fiți voi înșivă este prioritatea numărul 1.
·        Realitatea și mediul înconjurător se va adapta vouă și scopului vostru
·        Oamenii care nu sunt pozitivi, și orice care nu sunt aliniate cu scopul vostru superior, vor pleca departe de voi
·        Veți atrage oameni cu aceeași vibrație
·        Și veți începe să manifestați mai mult din ceea ce doriți în realitate. Acesta este procesul vostru de manifestare personală
·        Începând cu meditația din 21 ianuarie (21/1) Forțele Întunericului nu mai pot influența și bloca în totalitate procesul nostru de manifestare. Este mult mai ușor să manifestăm ceea ce dorim acum.

       
     Iubire și Sexualitate 
     Separarea polarităților

Există mai multe straturi de programare. Primul strat este o divizare în sinele nostru interior pentru a ne separa de Sursă. Acest lucru e făcut prin două implanturi în vârful capului.

    Cel de-al doilea strat divizează energiile masculine și feminine. Acesta a fost făcut în vremurile Atlantidei și a fost atins prin câmpuri de energie electromagnetică, implanturi de cristal eteric și crearea unor realități psihologice diferite pentru bărbați și femei.
     Înțelegerea reciprocă este dificilă. Acest implant este localizat la trei degete deasupra ombilicului și blochează fluxul de energie sexuală între chakra a doua (sacrală) și chakra a patra (a inimii).
     Femeile au programul A și bărbații au programul B.

·        Programul A - Inima este bună, sexul este rău. Femeilor le este permis să simtă întotdeauna toate emoțiile.  Nu le este permis să simtă energia lor sexuală. Energia lor sexuală a fost suprimată de mii de ani. A fost și în unele locuri este încă foarte primejdios ca o femeie să simtă sau să își exprime energia sexuală. Dacă au făcut-o /o fac, ele erau / sunt violate și ucise, etc.

·            Programul B – Inima este rea, sexul este bun. Bărbaților nu le este permis să simtă emoții sau să plângă. A fost foarte periculos să își exprime acest lucru, au ajuns și încă ajung la necazuri și probleme dacă fac aceste lucruri. Totuși, le este permis să aibă atât de mult sex cât își doresc.

     La sfârșit, acesta a creat două specii total diferite cu două realități total separate. Acest lucru a început să se schimbe în 1960. Prima fază a mișcării feminine a fost pozitivă, a dat femeilor un anumit grad de libertate financiară. Doar femeile care s-au eliberat în acest fel, își pot elibera energia sexuală.

   Acestea există deoarece sistemele actuale (de ex. Sistemul bancar central, bursele,   guvernele, etc.), pot funcționa numai prin energia sexuală feminină suprimată, creând un dezechilibru în Energia Sexuală Masculină, și distorsionând unirea normală a energiilor feminine și masculine într-un câmp de energie toroidală. Bărbații merg la război sau intră în afaceri. Aceasta a creat ciclul negativ în structurile bancare. Eliberarea sexuală feminină dărâmă aceste sisteme. Atunci când se eliberează energia sexuală feminină, va urma imediat după aceasta, eliberarea sistemului financiar.
    Cheia pentru soluționarea ciclului negativ este să se integreze ambele perspective : feminin și masculin. Ținta pentru bărbați este să își simtă energia inimii și să o conecteze cu energia sexuală. Când acest blocaj din fluxul energiei sexuale este îndepărtat, energia masculină și energia feminină se împreunează. Nu mulți au experimentat deja acest lucru. Acesta este un lucru foarte frumos, și Pleiadienii știu asta foarte bine. Legăturile de Familii Sufletești pot funcționa doar atunci când aceste blocaje sunt eliminate. Pleiadienii introduc acum aceste energii în conexiunile Familiilor Sufletești în primul rând, celelalte vor fi conectate după acestea.

     Întrebări și Răspunsuri (Î & R) :   
      
     R: Kundalini eliberat poate fi blocat din nou, dacă permiteți Matricei. 
     R: Cabala nu poate să facă conexiuni semnificative deoarece sunt prea traumatizați.
.
     R: Dacă permiteți energiei sexuale să se exprime, se va transforma la un anumit punct.

      Î. Care este relația dintre pedofilie și energia sexuală ?
     R: Pedofilia este egalul abuzului asupra copiilor. Este cea mai distorsionată formă de energie sexuală, datorită unui copil interior foarte rănit (energia sexuală trebuie să se exprime într-un fel, dar din cauza unei traume grave din copilărie, nu poate fi exprimată într-un mod sănătos). 

     Î. Când moare corpul meu fizic, cum pot evita să devin o victimă a Capcanei 
        Sufletului al Arhonilor ? 
      R. Dacă sunteți pe calea Luminii și rămâneți conectați și aliniați cu Sinele vostru
          Superior / Interior, veți ocoli Capcana Sufletului. Atunci nu veți fi capturați și
          reîncarnați în conformitate cu agenda Arhonilor.   

      Î. Ce este atunci când aud o voce interioară de vinovăție ?
      R: Dacă vina rămâne, este un program. Dispare atunci când deveniți conștienți de ea.
      Î. Care este diferența dintre Sinele Superior și Suprasuflet ?
      R. Sunt expresia aceluiași lucru.



     Programul de divizare al bărbaților și femeilor

     Pe vremea Atlantidei existau programe total diferite și opuse pentru femei și bărbați.

-      Aspectul feminin
     
    Programul implantului feminin permite femeilor să aibă o legătură sexuală numai și exclusiv cu Sufletul lor Geamăn dar nu și cu așa numitul Frate sau Soră Sufletească. Acest lucru face ca femeile să caute soțul perfect, să dorească să se mărite și să rămână măritate pentru totdeauna. Dar ele nu conștientizează programul. Mass media exploatează această programare a femeilor. Familia Iluminaților Disney, printre altele, au creat o întreagă secțiune de programare prin intermediul filmelor de cinema, pentru o audiență începând de la o vârstă foarte fragedă. Scopul lor privind femeile este să își caute Sufletul Pereche într-un mod distorsionat. Abordarea se referă la faptul de a prinde un bărbat, de a-l controla și a-l ține în cușcă. Chiar dacă bărbatul este perfect, el va avea nevoie să fie liber totdeauna (însemnând că : are posibilitatea de a avea relații sexuale cu mai mult de o femeie). Astfel, Arhonii au reușit să creeze un sistem de spionaj perfect : femeile care își verifică soții prin gelozie, posesivitate și alte programe.   

-      Aspectul masculin

În programarea bărbaților, nu le este permis să simtă prezența sau să știe despre 
Sufletul lor Pereche. Pot simți tot felul de conexiuni și li se permite să aibă tot felul de 
relații fără sens, dar nu cu Sufletul lor Pereche. Rezultatul este o deconectare perfectă 
profund în subconștientul lor.


    Programul principal este monogamia. Cheia pentru bărbați și femei pentru eliberarea proprie din acest program, este să tindă să își conecteze inima cu energia lor sexuală și invers. Bărbații trebuie să devină conștienți de Conexiunea lor de Suflet Pereche, în timp ce femeile trebuie să își permită să aibă mai multe legături (conexiuni). Rețineți că există o diferență între a avea o legătură angajată (dedicată)  față de o legătură exclusivă. Într-o legătură angajată, partenerii se lasă liberi reciproc. Ei aleg în mod conștient să nu intre în alte legături. Ei nu simt că ar fi proprietatea  celuilalt. Aproximativ 10 % din populația trezită de la suprafață au atins acest nivel de conexiune angajată.

(Nu sunt gelos.
Sunt teritorial.
Gelozia este atunci când vrei ceva ce nu este al tău.
Teritorial este protejarea a ceea ce este deja al tău.)

     Într-o conexiune (legătură) exclusivă, femeile controlează forța de viață a bărbaților prin exclusivitate biologică. Acest mod de conexiune nesănătoasă între bărbați și femei este singura modalitate de control asupra ADN-ului uman, și a fost importat din sistemul stelar Orion în Atlantida, cu 25.000 de ani în urmă. Am fost în acest sistem patriarhal tot timpul de atunci. Când controlați o societate la nivel de ADN, aveți sistemul de control uman sclavagist perfect.
     Dacă controlați energia sexuală a partenerului vostru, atunci vă aflați în programarea Matricei. Punerea unui gard psihologic în jurul partenerului vostru se face în afara programării Matricei.
     Un exemplu extrem se găsește în Orientul Mijlociu, unde femeile încă sunt proprietatea bărbaților.

Dacă vă legați prin dragoste și îl lăsați pe celălalt liber, există o conexiune spirituală sau de suflet. Acesta este sănătos și bine.

     Conexiunea sufletească

     Noile energii cosmice care se revarsă acum trasmută toate acestea. Oamenii vor începe să se conecteze pentru că își doresc, nu pentru că trebuie să o facă, și ar putea dori să rămână cu cineva, dar nu va trebui să rămână cu el/ea pentru totdeauna. Nu vor mai exista construcții mentale ale Matricei care să vă controleze : Acestea vor fi dizolvate. Vor fi tot mai multe relații bazate pe conexiunea sufletului.

     Kundalini și deblocarea energiei sexual feminine

     Kundalini este forța de viață primordială. A fost programată energetic și suprimată.

   

(Sunt înger 99 %  Dar …  oh acest 1%)


      Forța vieții are aspecte feminine și masculine pure.
    Energia pură feminină este receptivitatea pură. Energia pură masculină este acțiune apură. Acțiunea pură atrage receptivitatea pură. Interacțiunile dintre aceste energii crează o experiență Samadhi și activarea Chakrei Coroanei, iar aceasta creează un câmp toroidal care duce la Ascensiune.
    Conexiunile dintre Sufletele Pereche sunt cele mai rapide conexiuni pentru a crea experiența Samadhi.

    Atunci când energia masculină a acțiunii devine distorsionată, bărbații devin furioși și cred că știu totul / că au dreptate întotdeauna. Atunci când energia feminină a receptivității se blochează, femeile devin excesiv de critice.
     Atunci când Matricea blochează în continuare energia masculină, bărbații fac pe placul tuturor. Blocarea suplimentară a energiei feminine conduce la controlul tuturor de către femei. Astfel, blocarea ulterioară de către Matrice inversează polaritatea. Acesta este scopul final al Arhonilor: să creeze bărbați plăcuți și care să controleze femeile. Mass-media o programează astfel și o protejează.
    Structura Matricei este bazată astfel pe suprimarea energiei sexuale feminine. Ținta noastră este să deblocăm și să eliberăm energia feminină. Primul pas pentru a atinge acest lucru, este ca femeile să simtă, să exploreze și să experimenteze energia lor sexuală ele însele, pe cont propriu / singure. Apoi, câmpul lor energetic se schimbă, Kundalini - șarpele din șira spinării – se activează și acesta perturbă și sparge Matricea.
     Părți din acestea au fost explicate în blogul lui Cobra.

    De la 8 la 11 noiembrie 2018, la exact 225 de ani după activarea Zeiței la Reason, anumite Preotese ale Zeiței din Mișcarea de Rezistență au ieșit la suprafață în Paris și au făcut o activare specială planetară Kundalini și au creat o fisură în Matrice : această activare a servit ca declanșator a trezirii planetare Kundalini, prin care oamenii pot să se ridice în cele din urmă împotriva opresiunilor forțelor întunericului. Un aspect al acestei activări planetare Kundalini a fost că femeile au început să își revendice energia lor sexuală și să își exprime frumusețea corpului. Femeile care alergau dezbrăcate la Paris în noiembrie, de fapt dezmembrau Matricea (în mod inconștient). De la 11 noiembrie 2018, Vortexul Zeiței de la Paris declanșează continuu activarea Kundalini în toate ființele omenești de pe planetă. Acesta este motivul ocult pentru succesul mișcării Vestelor galbene, care este  baza mișcării împotriva oricărei opresiuni.

     Concepții greșite despre energia sexuală

    Matricea a creat multe sisteme diferite de credință și concepții greșite privind energia sexuală. Energia sexuală este doar o forță de energie care curge : energia nu este altceva decât emoția care curge. Ar putea fi fizică, dar nu trebuie să fie. Este o concepție greșită faptul că energia sexuală este doar fizică și poate fi pornită sau oprită ca și 0 sau 1. Când toată programarea este dizolvată și tot blocajul este îndepărtat, energia sexuală va curge. Acesta va fi nivelul următor când vor fi multe experiențe Kundalini / Samadhi. La un moment dat, Pleiadienii vor sa ne ajute pe acest nivel următor.

(O fată bună / obraznică sau drăguță ?)

    Scopul celor mai trezite femei de pe planetă este să lucreze în primul rând cu această energie sexuală, să se elibereze. Ele vor fi cele care vor schimba structura energetică care apoi va elibera planeta.
   Suprimarea energiei masculine este o consecvență a suprimării energiei feminine. Programul Matricei actuale active de bază este : o fată bună sau rea / frumos sau obraznic. Femeile au fost programate să își ascundă sexualitatea și toată lumea întreabă : ce vrea ea ? Cel mai înalt scop a celor mai trezite femei este să fie în contact cu ele însele și să se vindece. Aceasta este (o parte din) misiunea lui Cobra. Acest lucru va vindeca această lume și este cheia pentru crearea Noii Lumi.

     Întrebări și Răspunsuri (Î & R) :       

     R: Yoga Kundalini influențează pozitiv Rețeaua de Lumină, dar nu este atât de eficientă ca eliberarea energiei sexuale feminine. 
  
     R: Trezirea lui Kundalini activează Rețeaua de Lumină.  

    R: Practicând respirația cosmică a lui Cobra (NU este direct relatată de persoana care ține acest atelier), activează Kundalini într-un mod foarte rapid și accelerează drumul vostru individual de ascensiune. Vedeți pentru mai multe informații : https://ipsalutantra.org/practices
 
    R: Dacă atrageți bărbați furioși și care controlează (primul nivel de programare), ca femeie, trebuie să vă eliberați mai mult.

   R: Putin protejează Lumina la un nivel înalt. La Trump : depinde de dispoziția de moment.  

     R: 21 martie va deschide un portal de energie dar nu vă așteptați la prea multe lucruri.

     R: Implanturile din partea superioară a capului și de deasupra ombilicului sunt cele mai grele de curățat deoarece programele din interiorul implanturilor sunt reînnoite regulat de Matrice.

     Î: Cum ne putem proteja împotriva 5G ?
    R: Pleiadienii dezvoltă o contra tehnologie care se așteaptă să fie disponibilă într-un an de zile.

     Întoarcerea Zeiței

    Principiul sau energia pură feminină este receptivitatea pură. Este egală cu iubirea necondiționată. Aceasta este energia necesară pentru vindecarea omenirii. Este de importanță primordială readucerea acestei energii înapoi pe planetă și conectarea ei cât de mult posibil. Energia pură feminină este oglinda creației.
     Ea este energia care va face posibil Proiectul Contact Dish (Platformă – Zonă - de Contact) și va atrage Evenimentul. Este ca un lac de energie : dacă există și este destul de liniștit, atunci Evenimentul poate fi activat. Fiecare ființă conectată la această energie umple lacul. Schimbarea și Evenimentul sunt create de prezența energetică a energiei feminine divine.

    Noi reînviem Misterele Zeiței pentru a aduce aceste energii înapoi pe planetă. Vom începe să formăm grupuri pentru a ancora această energie. Scopul original al grupurilor Sisterhood of the Rose – SotR – Frăția Trandafirului, a fost  păstrarea și ancorarea energiei Zeiței.
     În acest moment există în jur de 150 (de fapt acum sunt 183 !) de grupuri active pe planetă, care se întâlnesc o dată pe săptămână pentru a ancora energia Zeiței.
     (Cobra a invitat apoi membrii audienței să urce pe scenă, cei care ar dori să se angajeze să pornească un grup SotR în zona locală a lui/a ei, și să organizeze întâlniri săptămânale SotR pentru ancorarea energiei Zeiței. Apoi, Cobra a efectuat o ceremonie pentru inițierea unui grup larg de noi membri conducători ai grupurilor SotR de pe planetă.)
    Grupurile SotR sunt principala cale de a ancora energia Zeiței pe planetă. Apropiindu-ne de Eveniment, tot mai multe grupuri vor fi active și vor intra în aspectele mai profunde ale Misterelor Zeiței, care vor fi dezvăluite. Apoi, multe puncte de vortex ale Zeiței vor fi activate. Cele mai trezite femei vor deveni Preotese și vor ancora în mod conștient energiile Zeiței conducând populația de suprafață spre libertate.
     Meditația de conectare și manifestare a Sufletului Vostru Geamăn, a Sufletului Pereche și a Familiei Sufletești pe Pământ și în viața voastră :
     Sfârșitul părții a 2-a


Partea 1-a :
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017