Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea I-a)



Sursa :

PARTEA I-a.


Vineri, 29 Martie 2019
Atelierul Familiei Sufletești de Cobra, Note Partea 1-a
16 și 17 martie 2019, Budapesta, Ungaria




Această postare de blog conține partea 1 (din 4) a notelor făcute pe durata Atelierului Familiei Sufletești de Cobra, la Budapesta pe 16 & 17 martie 2019. 

Producția acestor note a fost un efort co-creativ al lui Hanneke van Ginkel, al lui Michel van de Ven și al lui Jacqueline van Rijswijk.

Observație : Aceste note sunt scrise ca și cum ar fi vorbit Cobra. Acesta nu este ceea ce a spus, cuvânt cu cuvânt, dar este parafrazarea a ceea ce a spus. Este interpretarea noastră.

Aceste note au fost revizuite  și aprobate de Cobra, pe 29 martie 2019. A declarat că aceste note sunt : “ Exacte într-o mare proporție “.

Partea I-a. Sâmbătă, 16 martie 2019, 10 am – 1.30 pm :
FAMILIA SUFLETEASCĂ

·        Frați și surori de suflet
·        Suflete Pereche
·        Suflete Gemene

Partea a II-a. Sâmbătă, 16 martie 2019, 3.30 pm – 7 pm :
RELAȚII NOI

·        Perspective sufletești
·        Adevăr și Integritate
·        Iubire și sexualitate

Partea III-a. Duminică, 17 martie 2019, 10 am – 1.30 pm :
INSULE de LUMINĂ

·        Bulele Paradisului și Noua Atlantida
·        Geometria sacră a Rețelei de Lumină Planetară
·        Zona de Contact și Protocoalele de Intrare

(În curând) Partea IV-a. Duminică, 17 martie 2019, 3.30 pm – 7 pm :
PROCESUL de ASCENSIUNE

·        Procesul de Ascensiune Individuală
·        Procesul de Ascensiune în Grup
·        Procesul de Ascensiune Planetară

Introducere

La intrarea în cameră, ați primit o Pilulă Roșie, iar din acest punct nu mai există întoarcere. Pe durata atelierului de lucru veți primi instrumente și înțelegere pentru a crea o civilizație de progres (străpungere a luminii). Acestea vor fi instrumente pentru crearea unei structuri de societate cu totul nouă pe suprafața acestei planete. Acest atelier de lucru este primul pas în călătoria voastră. Veți merge atât de profund cât vă simțiți ghidați.
La suprafață vor fi câțiva pionieri care vor merge până la capăt. Acești indivizi îi vor călăuzi pe ceilalți spre Noua Eră, Ascensiune, Eveniment și Descoperirea (străpungerea prin compresie). Noi suntem declanșatorul. Noi suntem cei care care manifestăm Noua Eră.
Meditația pe 21 ianuarie (21/1) a fost un mare succes. A semnalat începutul unui Nou Ciclu Cosmic. Creăm acum Noua noastră Realitate dintr-o perspectivă galactică. Nu mai așteptăm ca Cabala să fie îndepărtată. Manifestăm Noua noastră Eră de Aur, acum. În următoarele câteva zile, veți primi instrumentele pentru acest lucru.
Bine ați venit în lumea Pilulei Roșii !
Cobra dedică această lucrare lui Isis Astara. Ea este cu noi, ajutând această misiune dintr-o perspectivă mai înaltă, în Dimensiunile Superioare. Ne vom conecta la energia Zeiței, care va fi cu noi de-a lungul atelierului de lucru. 
  
Meditația Spirală a Zeiței


Scopul acestui atelier de lucru, ca și al tuturor atelierelor de lucru ale lui Cobra, este Victoria Luminii. Toate atelierele lui de lucru sunt direcționate către o singură țintă. Și pentru ca Lumina să fie victorioasă, trebuie să ne dezvățăm de toate cele pe care le-am învățat.


Pentru a alinia câmpul energetic al grupului nostru într-unul (pentru că am venit de pretutindeni în toate tipurile de stări emoționale și energetice), am început atelierul cu Meditația Luminii Alb Strălucitoare.

Meditația Luminii Albe Strălucitoare


Matricea

Ne manifestăm propria noastră realitate cu sistemele noastre de credință și ale celor care ne controlează. Unele dintre acestea au o vechime de milioane de ani, unele dintre ele au o vechime de mii de ani, și unele dintre ele sunt noi. Aceasta este realitatea despre Matrice. Aceste sisteme de credință și programe, trebuie să fie deconstruite.
Există mai multe straturi de programare. Noi, ca oameni, am fost programați în mai multe straturi de la prima noastră încarnare pe această planetă. Ne-am predat procesului de implantare pe durata reîncarnării. A fost singura cale de veni aici, dar acest lucru distorsionează viziunea noastră asupra realității.
Implanturile sunt primul strat al programării. Un implant este un cristal de energie cu o puternică energie electromagnetică inclusă în câmpul vostru energetic. Au fost înserate cu multe vieți înainte, în timpul erei de carantină a Pământului. Acest lucru ne-a deconectat de la Sursă, de la Sinele vostru Superior și Adevărat, de la Lumina voastră din interior. Într-un fel, a creat o personalitate divizată, Sinele vostru Adevărat și un sine artificial. Noi cu toții avem o schizofrenie de un anumit grad. Toate sistemele false de credință au fost construite pe această  divizare primară și înserate în aceste implanturi. Într-un anumit mod, puteți spune că acesta este implantul vostru numit „VOI”.
Aceasta este misiunea primordială pentru noi toți de la suprafața planetei, să vindecăm divizarea deconectându-ne de la sinele nostru fals și conectându-ne cu Sinele nostru Superior/Adevărat/Interior. Pe măsură ce vă conectați cu Sinele vostru interior, deconstruiți programarea Matricei.
Al doilea strat de programare se referă la divizarea între polaritățile masculine și feminine. Aceasta de manifestă în multe modalități diferite și creează societatea noastră umană actuală. Aproape tot ce ați auzit, ați citit sau ați văzut este o minciună și nu este adevărul. Voi trăiți într-un mediu artificial creat de Arhoni : controlorii noștri, îngerii căzuți. 
Corpul, mintea și emoțiile noastre ne țin prizonieri și trebuie să ne eliberăm. Acum creăm o breșă a închisorii și o deconstrucție a acestei închisori, care este destul de sofisticată. a fost în funcțiune pentru ultimii 25.000 de ani. Controlorii noștri au creat niște programe foarte avansate pentru a controla masele și a ne ține înrobiți. Când folosiți instrumentele oferite pe parcursul acestui atelier cu scopul de a vă elibera de Matrice, lucrurile nu vor fi ușoare la început, și pot fi foarte provocatoare.Cu toate acestea, în cele din urmă, va aduce extrem de multă satisfacție, astfel încât nimeni niciodată nu vă va mai înrobi, pentru că deveniți voi înșivă, Sinele vostru Adevărat. Scopul acestui atelier este să vă facă să înțelegeți că sunteți o ființă / individ divină / suverană și liberă, ceea ce va ajuta / va începe să creeze societatea separată pe suprafața acestei planete.

Viziunea voastră despre lume pe care ați primit-o este extrem de limitată. Tot ce vedeți, citiți și experimentați este doar o mică parte din realitatea adevărată. Când priviți noaptea în sus înspre cer și credeți că vedeți Universul, tot ceea ce vedeți este de fapt, o foarte mică parte din propria noastră galaxie. Și există 100 miliarde de galaxii în acest Univers, deci există mult mai mult în afară. Trebuie să ne extindem perspectiva considerabil dincolo de cercul galben. O parte din ceea ce învățați aici provine din interiorul cercului galben.


Întrebări și Răspunsuri (Î & R) :

Î.  Cum știți că cei care fac acest lucru (adică ne controlează), sunt Îngerii căzuți ?
R. Când sunteți conectat cu Sinele Vostru Superior, veți ști.

Î.  Arhonii, ce sunt ei ?
R. Odată ei au fost ființe angelice care au ales să experimenteze anomalia primară, dar au pierdut legătura cu Sursa.

Î. Nu avem nevoie de întuneric pentru a ști că există Lumină ?
R. Nu, aceasta este o construcție pe acest tărâm pământesc (adică, este vorba de conștiința dualității). Lumina există deoarece este absolută, este necondiționată.

Î. Voința Liberă : cât de eficientă este atunci când nu suntem conectați la Sinele nostru Superior ?
R. Puteți folosi Voința voastră în măsura în care sunteți conectat la Sinele vostru Superior. Nivelul de deconectare determină locul în care nu vă puteți folosi voința liberă. Dar aveți întotdeauna libera alegere și puteți să o folosiți pentru a vă extinde voința liberă. Zona pe care o puteți utiliza pentru manifestarea voastră, este așa numita "sferă de disponibilitate". Utilizați Voința Voastră Liberă și vă puteți extinde sfera de disponibilitate. Nu există limite la acest lucru.    

Î. Atunci când spui "Lumină", înseamnă de asemenea, Iubire ?
R. Lumina și Iubirea sunt două aspecte ale aceleiași surse, care au creat (aspectele acestui Univers) acest Univers.

Noile energii

Meditația din 21/1 a fost meditația cu cel mai mare succes vreodată : am avut o manifestare. A fost un schimbător al jocului pentru această planetă și va conduce la eliberarea noastră. De asemenea, până și acest atelier de lucru este posibil, din această cauză, cu scopul de a crea Noua noastră Realitate.
Energia care intră acum, vine din centrul Universului : Soarele Central Cosmic. Aceasta este răspunsul la chemarea noastră pentru a pune capăt tuturor suferințelor pe această planetă. A luat prea mult timp. Cobra este conștient de asemenea, că acest lucru durează prea mult. “De obicei sunt foarte răbdător, dar nici măcar nu sunt atât de răbdător”.  Cu toate acestea, noi mergem înainte, trebuie să facem acest lucru și să nu renunțăm.  Această Nouă Energie care intră transformă planeta noastră și tot ce există aici.   
Soarele Central al Galaxiei noastre este sursa de Iubire și Lumină pentru această planetă. Cobra a fost rugat de Pleiadieni să aducă pe planetă un aspect al acestei energii : Tahionii. Tahionii sunt primele particule create în perioada nașterii Universului și cea mai directă conexiune cu Sursa. Tahionii sunt particule subatomice de „iubire” care călătoresc mai rapid decât viteza luminii. Nu sunt sensibile la forțele magnetice sau la gravitație. Acestea interacționează doar cu o forță nucleară puternică. Tahionii schimbă interacțiunea cu materia fizică și astfel, schimbă proprietățile materiei fizice la nivelul său de bază, structura cuantică (adică, schimbă definitiv proprietățile cuantice ale nucleelor atomice care compun materia respectivă). Tahionii creează o legătură între materia fizică și Sursă : ele conectează toate celulele cu Sursa.
Camerele Tahionice cu cristale sunt create pentru a aduce această particulă de iubire în viața voastră. Pleiadienii au ajutat de asemenea la crearea și altor instrumente și cristale pentru transformarea noastră proprie (pentru mai multe informații vedeți și următorul website : http://tachyonis.org/) :
  • Cintamani : provine din Sistemul Stelar Sirius, și a fost dat omenirii atunci când a fost pregătită pentru ascensiune. Aceasta este piatra cu cea mai înaltă vibrație dintre toate pietrele cunoscute. Vă face conștienți de misiunea voastră, vă întărește îndrumarea interioară și contactul cu Sinele vostru Superior, și dizolvă implanturile și sistemele de credință învechite. Este piatra care va strânge împreună Familiile Sufletești și va crea Noua noastră Realitate.
  • Moldavit :  Provine din Sistemul Stelar Pleiadian și conține esența Pleiadiană pură a iubirii divine. Ne conectează cu dimensiunea a 6-a și mai departe.
  • Morganit : Ne deschide inimile către o iubire cosmică necondiționată mai înaltă.
  • Goshenit : Accelerează procesul nostru de ascensiune și ne pune în contact cu ființele ascensionate.
  • Acuamarin : Conectează conștiința noastră cu dimensiunea a 5-a și mai departe.
  • Rubin : Este pentru pământare.
  • Colecția Tahionică a Zeiței : Colecția de bijuterii este proiectată pentru a aduce omenirii conștiința divină feminină a Zeiței. 
Toate cristalele și bijuteriile au fost tahionizate.

Meditația scurtă a Luminii Albe Strălucitoare
  • Închideți-vă ochii
  • Aduceți-vă într-o stare relaxată a conștiinței
  • Inspirați o lumină albă strălucitoare și expirați o lumină albă
  • Continuați să respirați în acest mod
  • (Liniște)
  • Puteți să vă deschideți ochii și să vă reveniți.
Familia de Suflet  (Sufletească)
“Cei care se adună în jurul tău în timpul vieții tale, nu sunt legați prin sânge sau rasă, însă prin energie și esență. Ei aduc iubire necondiționată și te ajută în momentele perfecte și te înțelege și împărtășește aceeași misiune și același scop. Sunt recunoscător pentru Tine – Noi suntem UNUL”

Familii Sufletești 

Introducere

Stuctura familiei sufletești (de suflet) este modul în care sunt organizate societățile de-a lungul Universului luminat și este cheia pentru a crea o societate armonioasă. Familiile Sufletești sunt grupuri de ființe de origini și structuri sufletești similare, conectate la nivelul Sufletului.
În urmă cu mai multe decenii, membrii Mișcării de Rezistență au primit instrucțiuni pentru a crea vibrația (rezonanța) Familiei de suflet. Scopul era armonizarea relațiilor acestora. Ei nu au ezitat să facă acest lucru și le-a luat de la 4 la 5 ani să-și transforme societatea. Urmând instrucțiunile și munca interioară și de societate, au reușit să creeze o societate fără conflicte. Aceleași instrucțiuni vor fi date acum populației de suprafață a Pământului. Populația de suprafață va trece prin același proces de restructurare.
Acum câțiva ani, Cobra a primit această informație și a fost rugat să inițieze procesul, însă a spus : “Uitați de el”. Totuși, acum simte că este momentul să înceapă acest process.  Populația actuală de pe suprafața Pământului este foarte deconectată și controlată în totalitate de Matrice. Înțelegerea de bază a "legăturii" pe suprafață a fost foarte distorsionată. Filmul de cinema “The Matrix” ( “Matricea”), arată foarte exact ce se întâmplă pe planeta Pământ : fiecare individ protejează Matricea planetei, în modul asemănător agenților (dl. Smith), în film. Fiecare este un agent al Matricei. 

Oamenii și-au internalizat propria înrobire deoarece Matricea este construită în așa fel încât este riscant să evadezi din ea : intri în necazuri.

Pe scurt, un individ are două opțiuni :

1.Rămâneți în Matrice
-         Vă nașteți
-         La 4 ani mergeți la grădiniță, la 7 ani mergeți la școală, la 12 ani la colegiu,       apoi la universitate, etc.
-         Apoi mergeți la serviciu, vă căsătoriți la 27 de ani și aveți copii
-         Eventual vă pensionați și muriți la 72 de ani
Mergeți în vacanță și aveți ceva timp liber sâmbăta, când copii sunt în pat. Întregul proces este astfel proiectat, încât știți ce să faceți și ce să spuneți și cum să vă comportați. Cei mai mulți oameni aleg aceste opțiuni deoarece într-un fel dă siguranță și este confortabil. Este convenabil, dar nu cu adevărat sănătos. Deveniți nefericiți, depresivi și bolnavi, vă simțiți goi în interior și vă întrebați :  “Ce face eu aici ?”.

2. Progresați (Străpungeți)

Străpungeți programarea. Pe termen scurt, este greu. Pe termen lung este foarte profitabil. Cu toate acestea, Matricea reacționează : va încerca să facă orice să vă rețină și să vă dărâme. Veți fi controlați de soții voștri, de copii, de prieteni, chiar de animalele voastre ….Toți sunt programați să vă controleze. Totuși, de fiecare dată când faceți ceva în afara programării, vă eliberați câte puțin. La început este dureros, dar când străpungeți, vă măriți sfera de disponibilitate tot mai mult. Acest lucru crează opțiuni și, conectarea cu Sinele vostru interior adevărat se extinde.
De aici : fie că ascultăm de temerile noastre și dăm înapoi, fie ne învingem fricile și mergem înainte. Cheia noastră aici este să facem schimbarea ! 
Cheia noastră aici este să schimbăm ! Va fi un mic grup de pionieri între noi care se vor elibera, și vor merge pe calea schimbării. Ei vor crea Bulele de Paradis.
Prin intermediul postării din blogul lui Cobra despre Protocoalele de Intrare, a devenit clar pentru Mișcarea de Rezistență că nimeni de pe suprafață nu este gata pentru acest lucru :


Câteva dintre Protocoalele de Intrare vor fi folosite cu scopul de a vă pregăti pentru șocul cultural care se va întâmpla atunci când de fapt, veți întâlni un membru al unei rase extraterestre. De exemplu, Pleiadienii sunt o specie diferită. Întâlnirea cu unul dintre ei va șoca și oamenii se vor panica. Situația după publicarea blogului Protocoalelor de Intrare a demonstrat acest lucru foarte clar. Chiar și cei care credeau că sunt gata, nu erau.


Citirea unui blog este ușoară și puteți visa despre o navă spațială care aterizează cu permisiunea voastră. Dar atunci când o navă spațială aterizează cu adevărat în curtea voastră, este cu totul altă poveste. Nemaivorbind de interacțiunea cu un membru al unei rase extraterestre și cu societățile lor.
La acest atelier de lucru sunt 350 de oameni. Doar un mic procent va trece prin întregul proces.  Alții vor urma cu o abordare pas-cu–pas. Pe durata Evenimentului ei vor fi cei care vor trebui să se confrunte în cele din urmă, cu tot ce au negat. Vor fi nevoiți să privească iluzia realității și la felul în care am fost manipulați de mass-media, de sistemele financiare, de toate. Va fi o provocare dar este și cea mai ușoară parte. Al doilea nivel este acela de a înțelege existența altei vieți extraterestre inteligente și fiind prezentată această viață, acceptând-o ca o realitate, nu doar ca pe ceva fictiv prezentat în cărți sau filme. Acest lucru ne va vorbi despre sistemele de credință. Al treilea nivel vorbește despre cât de mult întuneric a fost pe planetă și despre ceea ce a fost ascuns (de ex. Abuzarea copiilor), ce s-a întâmplat și cantitatea de suferință pe care a cauzat-o. Următorul nivel după Eveniment este că oamenii trebuie să se confrunte cu cu energia lor sexuală. Manipularea energiei sexuale este baza Matricei și va fi cel mai dificil pentru populația de suprafață să-i facă față. 
Toată lumea trebuie să treacă prin aceste nivele. Procesul este deja în desfășurare, va culmina la Eveniment și va continua după Eveniment. Cheia pentru stabilizarea acest proces este să începem să ne adunăm în Familii Sufletești.

Faza de tranziție (va fi abordată în continuare în a doua zi a acestui atelier)

Proiectul Pietrelor Cintamani introdus cu câțiva ani în urmă, a plasat pietre în locuri de importanță strategică.  Acest lucru a stabilizat energia până în punctul în care acum, se pot forma Familiile Sufletești. Strângerea în Familii Sufletești este important în această fază, deoarece va stabiliza energia pe această planetă,  astfel încât Evenimentul să se poată realiza cât de lin posibil. Trebuie să creăm atât de multe prezențe ale Familiilor Sufletești, cât este posibil. Pașii pe care trebuie să îi intreprindem sunt : 

1. Conectați-vă cu Sinele vostru Interior/Superior.
2. Conectați-vă cu Sinele Interior/Superior al altora aplicând principiile conexiunii Sinelui Interior/Superior.

În intervalul de timp între 2012 și 2019 am fost în prima fază a tranziției. Aceasta a fost un proces greu de purificare intensă a planetei care a îndepărtat o mulțime de întuneric însă, pentru mulți oameni a fost prea mult, rezultând o mulțime de atacuri și conflicte între Lucrătorii în Lumină. Astfel de conflicte, ca atacul asupra altui Lucrător în Lumină, este posibil doar dacă nu sunteți conectați la Sinele vostru Interior și nu înțelegeți conceptul de Familie Sufletească. Familiile Sufletești depășesc aceste probleme :  nu au conflicte.

Frați și surori de suflet

Toată lumea este Fratele sau Sora voastră de suflet. Acesta este un principiu de bază al conexiunii. Trebuie să tratați pe toată lumea ca pe unul și să îi întâlniți din perspectiva conexiunii Suflet-la-Suflet, nu din perspectiva conexiunii unei ființe umane la cealaltă ființă umană (cu toate etichetele și structurile de personalitate falsă, împreună cu care vin). Suntem mult mai mult decât umani. Conexiunea Suflet-la-Suflet este conexiunea de bază pretutindeni în Univers.
Pe această planetă ne raportăm unii la alții prin programarea Matricei. Mintea omului este organizată în acest fel, etichetează conform percepției. Acest lucru este foarte ineficient. Când vă folosiți mintea în conformitate cu  programul societății, înțelegeți prin aceasta Matricea, și analizați  prin concept de gândire, nu vă folosiți Sinele vostru Superior. În acest caz nu înțelegeți, vă pierdeți și nu puteți vedea Sinele adevărat și Sufletul celuilalt. Majoritatea, să spunem că 80 % din informațiile pe care le auziți despre altcineva sunt incorecte. Bazându-vă percepțiile pe aceste informații incorecte, duce la ipoteze, judecăți și conflicte înșelătoare.
Totuși, dacă vă folosiți mintea ca un instrument pentru a vă exprima Sufletul, percepeți persoana așa cum este.Mergeți mai profund pentru informații. La nivelul Sinelui Superior percepeți realitatea celeilalte persoane dincolo de conceptele minții. Persoanele cele mai avansate, un mic procent pe această planetă, realizează acum acest salt cuantic.
Înainte ca această planetă să fie ocupată, societatea era primitivă dar (în mod inconștient) era conectată la nivelul sufletului. Nu a evoluat, însă toată comunitatea era o ființă. Copii erau crescuți de trib = conceptul Familiei Sufletești la nivel de arhetip.
Arhonii au introdus sistemul biologic pentru a ne controla, așa numita structură de control prin ADN-ul familiei de sânge. În esența sa, aceasta un sistem închis. În concordanță cu legile Universului, entropia într-un sistem închis crește întotdeauna, însemnând că, cresc problemele. Sistemul biologic a dus în acest mod la creșterea problemelor psihologice care au fost transmise prin liniile de sânge în structura de familie.
Pentru a rezolva acest lucru trebuie să începem să interacționăm dincolo de structurile familiei noastre de sânge. Deoarece multe relații sunt bazate pe Matrice, acesta este primul pas în străpungere. E necesar ca noi să ne extindem dincolo de concepția Familiei Biologice către conceptul Familiei Sufletești și să ne conectăm și să interacționăm la nivel de suflet. Acest lucru înseamnă că vă conectați cu acele persoane care pe care le recunoașteți la nivel de suflet și cu care străluciți. Aceasta va fi noua realitate și fundamental pentru noua societate pentru toată lumea, după Eveniment.
Acest lucru nu înseamnă că familiile biologice vor înceta să mai existe. Unele se vor transforma, altele se vor extinde, etc., dar toate vor inspira conectarea la nivel de Familie Sufletească. Acesta va oferi o percepere diferită a realității. Va schimba relațiile. Vor fi multe schimbări după Eveniment. În mod special, se vor schimba drastic familiile și relațiile construite pe Matrice. Va avea loc o filtrare : tot ceea ce este adevărat – din Lumină și Iubire – va crește.Tot ceea ce este fals – din Frică și Întuneric – va scădea și va dispare. Principala lumină călăuzitoare este aceea prin care indiferent ce este Iubire și Lumină va rămâne, și indiferent ce este Frică și Întuneric se va destrăma. În final, toate iluziile se vor dizolva.

Întrebări și Răspunsuri (Î & R) :

Î. De ce avem nevoie de "rezistență" ? Nu este suficientă  "existența", însemnând "a fi" ?  
R. Rezistența este necesară împotriva întunericului, deoarece planeta Pământ este încă ancorată în mare măsură, în dualitate. Fără Mișcarea de Rezistență, cu toții am fi fost în lagărele de concentrare cu mult timp în urmă.   

Î. Ați spus că  "cele mai avansate persoane" vor face un salt cuantic. Cine sunt ei ?
R. Toată lumea de aici. Noi suntem cei care fac acest progres (prin străpungerea luminii).

Î. Cum mă pot conecta cu persoane traumatizate ?
R. Relaționați cu ele de la Suflet-la Suflet. Acest lucru vindecă.

Î. Câte Familii sufletești sunt aici în cameră ?
R. Aici există multe Familii Sufletești care sunt interconectate, este o rețea : o rețea cosmică universală de Lumină. 

Î. Există contact cu societatea / societățile din interiorul Pământului ?
R. Informațiile despre operațiunile de eliberare ale planetei sunt clasificate, această informație nu este benefică pentru omenire, deoarece oamenii au tendința să se așeze înapoi și să nu acționeze. Persoanele de pe suprafața planetei sunt instruite acum să creeze și să se organizeze în Familii Sufletești.

Suflete Pereche

Toată lumea se întâlnește cu membrii Familiilor Sufletești - surori de suflet și frați de suflet - în decursul vieții lor : ei sunt cei care au o călătorie similară cu a voastră. Următorul nivel de conexiune este cel de Suflete Pereche : ființe pa care le întâlniți în așa numitele grupuri spirituale și în Familia voastră Sufletească. Sufletele Pereche au o legătură mai puternică : sunt conectate profund la Nivelul Sufletului. De obicei sunt încarnate în polarități opuse. Conexiunea lor magnetică intensă la nivelul sufletului provine dintr-o sursă de dimensiunea a 6-a și este foarte puternică. 

În principiu, există două reacții atunci Sufletele Pereche se întâlnesc. Modul în care reacționați depinde de cât de pregătiți sunteți pentru acest tip e conexiune.

Reacția 1 : conștientizarea și conexiunea puternică

Ei se întâlnesc, iar atracția și energia puternică vor iniția un proces puternic de purificare. Sufletul Pereche va declanșa programele voastre și totul va ieși la suprafață.  În orice caz, o conexiune de Suflet Pereche generează cea mai puternică energie și vindecare posibilă pe suprafața planetei, iar dacă ambii își fac munca interioară și transformă umbrele proprii interioare, ei vor influența și vor ajuta la transformarea situației planetare.
Arhonii vor face orice să prevină întâlnirea Sufletelor Pereche. Ei interceptează emailurile, blochează mașinile, crează accidente, pot merge chiar mai departe, astfel încât să ucidă unul dintre Sufletele Pereche.
Ne aflăm încă într-o zonă de război dar, după 21/1, întâlnirea pentru a fi împreună dintre Sufletele Pereche este sigură și crează o nouă realitate. O conexiune de Suflet Pereche inițiază o transformare profundă la Nivelul Sufletului
Reacția 2 : frica și dinamica urmăririi și evadării

Ei se întâlnesc și simt o atracție și o conexiune puternică, dar se simt inconfortabil deoarece se declanșează multe lucruri. Programul sistemului de control al Matricii începe :
Sfat pentru alergător : nu mai fugiți. Mergeți în interiorul vostru și priviți-vă frica și folosiți Flacăra Violet pentru a o transforma. Eliberați declanșatorul și aflați ce se întâmplă. Este o lecție. Mergeți să vă întâlniți Sufletul Pereche și vorbiți despre asta. Acest lucru poate fi înfricoșător, dar este în regulă.

Sfat pentru urmăritor
 : opriți-vă din urmărire. Priviți în interiorul vostru la ceea ce este acolo, și transformați-l. Apoi, începeți să manifestați Sufletul vostru Pereche din perspectiva Nivelului Sufletului. 
188 de Linii Ley

Liniile ley sunt cunoscute și ca Liniile Zeiței. Este punctul de intrare pentru energia Zeiței pe planetă. Forțele Luminii eliberează aceste linii de sub evenimentele negative din vecinătatea acestora. Locațiile de pe aceste linii Ley conectate cu puncte de vortex importante pe această planetă sunt : Damasc pentru Siria, Versailles (Franța), Stonehenge (Anglia), Boston (Marathon - SUA), New York (WTC, Sandy Hook – SUA) și Teotihuacan (Mexico).
Siria are un vortex energetic important și puternic. Acest vortex deține energia Zeiței Sirenă (Mermaid). Ea vine din Sistemul Stelar Sirian. Aceasta este o energie elegantă a Harului Divin. Prin toate conflictele create în Orientul Mijlociu această energie a fost suprimată pentru 7000 de ani.

Rețeaua Energetică a Pământului

Liniie Ley sunt o parte vitală a Rețelei Energetice a Pământului. Rețeaua energetică vă înconjoară și este cu voi tot timpul. Fiecare ființă vie pe această planetă este conectată la această Rețea Energetică prin întreaga lor viață.  Tot ce se întâmplă în relațiile umane are legătură cu această Rețea de energie. Se află aici pentru a vă controla și a vă hrăni forța vieții (se mai mai numește : kundalini), este sursa vieții și sursa câmpului energetic al Corpului vostru de Lumină. Rețeaua energetică provine de la Soarele Galactic Central, care este sursa Iubirii și Luminii din Galaxia noastră.
Dar, există toate felurile de AI (Inteligență Artificială) pentru a deturna, a utiliza și a controla Forța noastră de Viață ... De exemplu, în anul 1991, în timpul Războiului din Golf a fost strânsă o mare cantitate de energie negativă printr-o descărcare enormă de traume emoționale și a fost trimisă prin aceste linii Ley. 
Începând cu data de 21/1 Forța de Lumină Cosmică intră în Rețeaua Energetică a Pământului. Toată lumea este afectată de aceasta. Acest flux de Energie Cosmică va deveni mai puternic și tot mai puternic. Ceea ce este fals va cădea, ceea ce este adevărat va rămâne.
Va trebui să renunțăm la concepte și sisteme de credință, acumulate în timpul a multor încarnări de mii de ani. Multe sisteme de credință sunt de natură religioasă.
O parte din mintea noastră este parte din Matrice. Atunci când vedeți frică, transformați-o în viitorii ani. Așa cum vibrațiile joase sunt cauzate de frică, acestea vor hrăni Rețeaua Energetică. Matricea a hrănit linia Ley a Zeiței Sirenă (Mermaid) cu frică și energie negativă de mii de ani.

Aceasta este în mod special o programare religioasă, care a fost folosită pentru a crea frică și agresiune care ducea la războaie. Războaiele crează vibrații joase, puternic negative. Pașii pentru a crea frică și agresiune sunt :
1.     Suprimarea Energiei Feminine
2.     Acest fapt frustrează Energia masculină / bărbații
3.     Bărbații fac promisiuni să plece la război
4.     Sunt create războaie și încep
5.     Bărbații sunt răsplătiți după razboi

Transformarea

Atunci când Sufletele Pereche reușesc să meargă dincolo de programarea Matricei, ei creează un câmp sacru de rezonanță energetică a Raiului pe Pământ pe toate nivelurile. Legătura lor crează un punct puternic de vortex pe planetă care începe să transforme Rețeaua Energetică pe planetă, care este una dintre Misterele Zeiței. Misterele Zeiței sunt cheia pentru a transformarea dualității.

Suflete Gemene

Sufletele Gemene au o conexiune chiar mai profundă. Cu toate acestea, există o mulțime de neînțelegeri despre Sufletele Gemene. Sufletele Pereche nu sunt Suflete Gemene. Pot exista mai multe Suflete Pereche, dar aveți doar un Suflet Geamăn. Cu toții am început ca o singură ființă și pe măsură ce coborâm pe Pământ și trecem de la dimensiunea a 6-a la dimensiunea a 5-a, ne împărțim în două suflete gemene. Divizarea se face în două corpuri de polarități diferite, ca încarnări de sex feminin și de sex masculin. Cele mai profunde conexiuni pe Pământ sunt conexiunile Sufletului Pereche. Este foarte rar să se întâlnească ca Suflete Gemene pe suprafața planetei. Conexiunea Sufletelor Gemene este prea puternică. Nu mulți oameni ar putea supraviețui la acest lucru. Ar însemna să vă întâlniți voi toți și să vă vedeți în același timp : speranțele fricile, dorințele, viețile voastre …
Arhonii sunt conștienți de rezistența și puterea acestei conexiuni și o împiedică. În schimb ei promovează Fantezia Sufletului Geamăn, un program al Matricei care vă face să credeți că o anumită persoană este Sufletul vostru Geamăn. Filmele de la Hollywood întrețin acest scenariu. Acest program este activat mai mult pe partea feminină. Unele aspecte ale unui bărbat activează programul. Apoi, femeia își proiectează toate așteptările asupra acelui bărbat și este programată să se căsătorească, după care încep problemele. 

Meditația reconectării Sufletelor Gemene

Această meditație va alinia câmpul vostru energetic cu scopul vostru interior. Vă veți conecta la o dimensiune mai înaltă și veți atrage această energie către voi, permițându-vă să observați, să simțiți, să auziți de Sufletul Geamăn. 
  
 Meditația Reconectării Sufletelor Gemene  

Această meditație va alinia câmpul vostru de energie cu scopul vostru interior.Vă veți conecta la o energie superioară și veți atrage această energie către voi, permițându-vă să observați, să simțiți și să auziți de la nivelul Sufletului. Acest lucru va pune toate relațiile voastre în perspectivă și le va alinia. Veți începe să vă raportați și să vă conectați cu voi înșivă și cu alții într-un mod echilibrat.  
Faceți această meditație în mod regulat, de ex. odată pe săptămână, pentru a sprijini procesul vostru de ascensiune. După câteva luni, legătura cu Sufletul vostru Geamăn este cristalizată și veți fi putea recunoaște energia sa instantaneu. În perioada inițială, s-ar putea să întâlniți programe ale Matricei dar, acestea vor dispărea deoarece conexiunea cu adevăratul vostru Suflet Geamăn se cristalizează.


Faceți meditația regulat, și vă ajuta să creați Mandala Familiei Sufletești.




Întrebări și Răspunsuri (Î & R) :

Î. Cum ar trebui să îmi imaginez Sufletul meu Geamăn?
R. Conectați-vă la Nivelul Sufletului, prin chakra inimii sau prin cel de-al treilea ochi. Practicați acest lucru o dată pe săptămână; durează câteva luni pentru a elimina distorsiunile.

Î. Care este diferența dintre meditațiile pe care le facem aici și meditațiile budiste ?
R. Meditațiile budiste sunt menite să transforme anomalia primară. Meditațiile noastre sunt îndreptate spre ancorarea iubiri și a luminii pe planetă, prin dirijarea energiei feminine divine care vine de la Sursă pe planetă, prin noi înșine.

A fost pusă o întrebare despre Untersberg. Cobra a răspuns că Untersberg este conectat cu Graalul și că este, sau se conectează la un portal cu energii speciale. Acesta este locul unde a început în 1919 Programul Spațial Secret (PSP).  Acesta va avea o funcție specială după Eveniment.
O altă întrebare a fost pusă în legătură cu calendarul mayaș, și cât de precis este acesta. Cobra a spus că în jurul anului 600 Î.Hr., civilizația Maya (mayașă), a dispărut în rețeua  Agartha și că, calendarul le-a fost dat de către Pleiadieni. Unii dintre mayași sunt încă în Agartha, alții dintre ei sunt în Clusterul  Pleiadian.


Sfârșitul Părții 1-a



Partea a 2-a :

(Sursa :
și 

Comments

Popular posts from this blog

Noua Conferință de Ascensiune a lui Cobra - Budapesta, Ungaria : 28-29 septembrie 2019 / Ascension Conference - by Cobra !

New Atlantis (Noua Atlantida) - by Cobra - January 4, 2017

Raportul Conferinței de la Budapesta, Ungaria - 16 - 17 martie 2019 - (Partea a II-a)